Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Official Nokia Firmware Update software sa USB DKU kabla  (Pročitano 265418 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
gde da skinem najnoviju verziju za n70?
kod mene je verzije 2...... a tel je se tim mreze, hoceli mi neko pomoci da ubacim nov softver
a kako se to radi ja nemam 3 blage veze nikad nisam radio to

sve lepo pise na prvoj strani..... nemoj biti lenj, neko se mucio i sve to sastavljao.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N70
Jos jedna uspjesno flashovana N70, hvala momci Smile
IP sačuvana
social share
Smile N70
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
LG Nexus 5
Jos jedna uspjesno flashovana N70, hvala momci Smile
eto,čovek se još i zahvalio  Smile
nije teško biti fin  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

bosnceros s pedigreom

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Ovo je tutorial koji ce vam omoguciti da uradite apdejt softvera svoje BB5 Nokije na najnoviju originalnu verziju softvera sa Nokia sajta sa odgovarajucim paketom jezika koji vi sami odaberete bez obzira da li je vas telefon brendiran na softver nekog operatora ili ne!!
Nokia Software Updater vrsi apdejt vaseg telefona tako sto ocita Product code vaseg telefona i na osnovu njega nadje odgovarajuci softver za vas telefon kojim ce odraditi apdejt vaseg telefona!
Iz tog razloga moramo promeniti Product code u odgovarajuci da bi ste dobili originalni softver sa Srpskim jezikom,ukoliko vas telefon nije kupljen legalno kod nas i vec ima odgovarajuci Product code za Srbiju,odnosno Balkan a to ce te uraditi na sledeci nacin:

Skinite program Nemesis Service Suite (u daljem tekstu NSS) koji ce te koristiti za promenu Product code-a vaseg telefona sa sajta proizvodjaca sa Link
Zatim skinite najnoviju verziju Nokia Software Updater-a (u daljem tekstu NSU) sa Nokia sajta sa linka http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe

Sada mozemo zapoceti proceduru promene Product code-a sledecim postupkom:
Instalirajte NSS
Instalirajte NSU
Povezite vas telefon preko USB kabla i sacekajte da Windows instalira drajvere.
Otvorite NSS i kliknite na „Scan for new device” u gornjem desnom uglu prozora.
Zatim kliknite na ikonicu „Phone info“ i sacekajte da NSS ocita podatke o vasem telefonu.
Sada kliknite na “Scan” ikonicu.
Sada mozete promeniti Product code vaseg telefona u odgovarajuci za vas telefon na desnoj strani prozora NSS-a tako sto ce te upisati odgovarajuci kod za VAS MODEL telefona (ovde ne sme biti greske jer mozete ostetiti softver svog telefona ako upisete pogresan kod koji odgovara nekom drugom modelu telefona,bilo slucajno ili namerno,zato pazite) za zemlju ili oblast koju zelite,zatim stiklirajte opciju „Enable“ i onda kliknite na ikonicu „Write“ u donjem desnom uglu prozora.
Ceo postupak traje svega par sekundi i moze se videti u prozorcicu sa leve strane NSS-a (pisace „Writing data… done!“) a telefon je sve vreme u normalnom modu i kad se proces zavrsi,mozete da zatvorite NSS i iskljucite telefon sa data kabla i kompjutera.
Sada mozete poceti apdejt vaseg telefona preko NSU-a a preuzimanje softvera i jezickog paketa mozete proveriti u folderu C:\Program Files\Common Files\Nokia\Service Layer\Service Modules\ServiceModule_00001\Products\
Ako kojim slucajem ne skida odgovarajuci softver (ako proces niste dobro odradili i Product code nije promenjen na odgovarajuci),odnosno najnoviju genericku verziju i Serbia ili Balkans paket jezika,na primeru N70 to bi bili fajlovi RM84_50638301.CO i RM84_50638301.V07 (ili .V27 ako ste promenili Product code da odgovara N70 ME) mozete prekinuti download softvera-a bez posledica po vas telefon a samim tim se prekida i apdejt softvera i moze se iskljuciti telefon sa data kabla i kompjutera.
Pozeljno je da pri obavaljanju ovih procesa iskljucite firewall i antivirus zbog mogucih komplikacija!!

Product code vaseg telefona za odgovarajucu zemlju ili oblast mozete saznati pretragom preko interneta ili iz samog NSS-a ili Phoenix-a i onda to PODELITE SA DRUGIMA!!
To mozete izvesti tako sto skinet softver za svoj telefon,povezete svoj telefon sa NSS-om, kliknite na „Scan“,zatim na „Flash“,a onda potrazite odgovarajuci Product code vaseg telefona kada u delu „Market“ vidite vasu zemlju ili oblast i zapisite taj broj negde da bi ste ga posle toga uneli u odgovarajuce polje u NSS-u!
Isto to mozete i preko Phoenix-a,tako sto instalirate EURO paket,pokrenete Phoenix,napravite i odaberete USB konekciju,zatim u File odaberete Scan product,pa Open Product,odaberete kod ili model svog telefona (sta imate od ta dva),onda na Flashing odaberite SW update i kad se otvori prozor za unos putanja do fajlova,u opciji CODE odaberite Serbia ili Balkans (takodje sta ima od toga za vas telefon) i zapisite broj koji stoji ispred tog teksta i to je to,saznali ste Product code za vas telefon!
Ja sam vec pronasao Product kodove za N70 i oni su: 0524100 za Silver model,onda 0524099 za Ivory model i 0539232 za N70 ME model a za N72 Black bi trebalo da je 0531487 a vi sada saznajte za svoje telefone i podelite to sa nama!!
Pozdrav Smile
Imam nok6680 dobio sam je iz Italije i radi na mrezi planet 3,jel pomocu ovoga tutoriala mogu da je dekodiram i da radi na moju mrezu?I jel prvo ovo sve skinem na racunar pa onda povezujem racunar sa telefonom?
pomozite nemam poima o ovome!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Nokia N95
Vrati se na pocetak i procitaj mislim da sve tu pise
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Citat
Imam nok6680 dobio sam je iz Italije i radi na mrezi planet 3,jel pomocu ovoga tutoriala mogu da je dekodiram i da radi na moju mrezu?I jel prvo ovo sve skinem na racunar pa onda povezujem racunar sa telefonom?
Ne možeš da je dekodiraš ovim postupkom.

I da postoji način dekodiranja te BB5 serije telefona sigurno ne bi ovde saznao kako se to radi, jer niko nije blesav da se odrekne 70€ zarade po jednom dekodiranom telefonu zarad deljenja takvih informacija sa svima za džabe!
Taj telefon si "dobio" kako tvrdiš džabe iz Italije ili za neku smešnu nadoknadu, onda nemoj biti stipsa i tražiti nešto fraj, tj., "preko leba i pogaču" već nešto i plati pride. "Ne mogu i jare i pare" - uvek je govorio naš narod! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

bosnceros s pedigreom

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
Ne možeš da je dekodiraš ovim postupkom.

I da postoji način dekodiranja te BB5 serije telefona sigurno ne bi ovde saznao kako se to radi, jer niko nije blesav da se odrekne 70€ zarade po jednom dekodiranom telefonu zarad deljenja takvih informacija sa svima za džabe!
Taj telefon si "dobio" kako tvrdiš džabe iz Italije ili za neku smešnu nadoknadu, onda nemoj biti stipsa i tražiti nešto fraj, tj., "preko leba i pogaču" već nešto i plati pride. "Ne mogu i jare i pare" - uvek je govorio naš narod! Smile
ma nije problem u novcima nego neradi niko kod nas u bosni taj tel jedino da sjednem na voz pa pravac Bg al ne isplati se..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Citat
ma nije problem u novcima nego neradi niko kod nas u bosni taj tel jedino da sjednem na voz pa pravac Bg al ne isplati se..
Probaj preko nekog servisa u Bosni koji šalje te telefone za BG. Prosečnu cenu u BG si dobio pa možeš iskalkulisati. Ne verujem da to baš niko ne radi?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

bosnceros s pedigreom

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Telefon je bio nosen u Sa. prije 1mj dana i niko nije ga mogao il nije zelio radit pa je poslije nosen u Doboj i tu ista stvar,u svakom slucaju hvala na informacijama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 440
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia N80IE Black
Naravno da ga NIKO u SA ne radi jer ih radi samo Dejan Kaljevic u BG-u i par njegovih saradnika u Hong Kong-u i Shenzhen-u u Kini,pa sta ti je blize od ta tri,tu posalji!!
P.S.Neko sigurno salje telefone iz BiH federacije u BG,a ako ne onda neko SIGURNO salje iz Republike Srpske pa se snadji nekako,drugog nacina nema zasad!!
Pozdrav Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2006, 20:28:26 od Lomnica_city »
IP sačuvana
social share
Uuuuu booooj,krenite junaci sviiiii,kreeeen'te i ne zal'te zivot svooooj,Partizane mooooj,Partizane sada ti pobeeeeeeediiiii,prooooootivniku nek se krv u zilama zaleeeeeeediiiii!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 169
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.