Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odzvonilo piratizovanim video igrama  (Pročitano 95442 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Što se tiče današnjih troškova, u slučaju velikih studija, pola para se baca na marketing i hajp.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
mob
Samsung Galaxy S2
Златно доба гејминга је било прије осам година када су пуном паром радили МегаАплоуд и Рапидшер, људи тек увели брзи кабловски интернет а и даље није посојао Денуво или неки сличан шит који ће да нам загорчава животе.

Pa denuvo je uveden tek ove godine.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2793.0
mob
Motorola 
  Na GOG (a time i na Gugl-drajv) uskoro stižu No Man´s Sky i We Happy Few , a Exanima , The Long Dark i Project Zomboid tamo čekaju konačne verzije.Još da Subnautica prođe bez prokletog "D",pa će imati šta da se igra.
« Poslednja izmena: 11. Jul 2016, 14:40:22 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.106
mob
Motorola 
  Možda ovo pomogne da "D" bol malo umine...?    Smile

https://www.gog.com/news/dragon_age_origins_dead_space_simcity_3000_now_available

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.26.2704.63
Meni je nada da će ovi likovi što prave grafičke, da počnu da izbacuju besplatne igre, koje se mogu igrati samo na poslednjim generacijama grafičkih karti.

Jeste da ću morati da čekam par godina pre nego što ih igram, ali to mi je nada.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Let's get ridiculous

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 9
Zastava Ovča
OS
Windows
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Citat: Torivoje link=topic=643639. msg12028908#msg12028908 date=1452631631
 Denuvo zaštita je veoma skupa i mogu je priuštiti samo bogati studiji,ne i sitnurija,ili nezavisni autorski timovi. Što jedan od stranih komentatora ove vesti reče : " Dobrim igrama Denuvo ne treba " i mislim da je u pravu. Ima li nekog valjanog velikog naslova koji je štićen ovom metodom?

Kako nema valjanih igara.  Krenimo upravo od pominjane Dragon Age Inquisition. . . znaci igra izuva.  Msm, da budem iskren, prvi i drugi deo su mi bili mnogo zanimljiviji jer su me vise uvlacili u pricu. . . ali dobro.  Mozda je to samo do toga sto sam sada stariiji i te fore. . .   :wave: :wave:
IP sačuvana
social share
Lift do uspeha je u kvaru, ali su stepenice uvek dostupne
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.106
mob
Motorola 
  Suština priče je u tome da će zaista kvalitetnu igru,čak i ako je ima u piratizovanoj varijanti,ljudi koji su je tako "isprobali" (i svidela im se) ipak kupiti.Lično sam tako već postupao i postupaću i nadalje.
  Ne vidim da je Fallout-u 4 (franšiza ima svoju vernu publiku),The Witcher-u 3,pa  čak i jednom Dying Light-u (koji je klasu ispod) nešto falilo bez D-a.Prodaja im ide odlično,čak toliko dobro da će Veštac ,u avgustu na GOG-u, da osvane i u GOTY-obliku.
  Nije da za implementaciju Denuvo-zaštite treba mnogo vremena (to jasno stoji u tekstu koji prethodno kačih) , pa da se nije stiglo.Jednostavno,neki timovi su toliko sigurni u svoj proizvod i dobru procenu publike kojoj se igrom obraćaju,da bi Denuvo samo napravio štetu.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2016, 19:11:13 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50138
Zastava Босна
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 47.0
mob
Samsung Galaxy S24
Cini se da Denuvo ipak nalazi primjenu. Bice koristen za zastitu manjih projekata koje završiš za dva sata a moraš da ih platiš 30€. Mislim na igre tipa Inside, Unravel, Trine, Hunger, Braid, Limbo, Super Meat Boy, To the Moon, Shank, Deadlight, Mark of the Ninja, DuckTales, Castle of Illusion Starring Mickey Mouse,... Ne radi se uopšte o kvalitetu. Sve su to kvalitetne igre.  Problem je druge prirode. Ljudima u Srbiji je previše dati 20/30€ za igru koju će odigrati za jedno popodne. Sto ne znaci da je to punom nekom klincu iz Norveske kome je to pola dzeparca.

« Poslednja izmena: 16. Jul 2016, 12:39:02 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 51.0.2704.103
Mozda si dobro i predvidio.

I najvise stite igre oni koji stancaju nastavke. Call of Duty i sl.
Bukvalno da naplate marketing i hajp.

Witcher 3, ljudi nemaju dileme da ce ljudi stvarno i dugo da vole njihovu igru - pa i da kupe za stalno.

To je to. Kad je igra bas dobra, onda hoces i kutiju da kupis, da je imas na polici kao dragu knjigu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 47.0
Кавер може да се одштампа.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.