Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oduzeta stanarska prava najveći problem izbjeglih Srba  (Pročitano 47976 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson k800i i D820
O tome se uopce netreba raspravljati ovdje na forumu tko je koga napao,neka se procitaju samo optuznice od Slobe,Seselja i drugih i neka se onda samo malo prica stranih novina ili izvjestaja o zbivanjima u proslom ratu i svakom ce biti jasno tko je koga napao... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Izbrisane su mi 3 poruke na ovoj temi,pošto doticni Moderator posle moje 3 privatne poruke nije uzeo za shodno da mi odgovori za razlog,molim da to neko drugi ucini,Ako sam koga uvredio,promašio temu Ok,izvinjavam se mada ne verujem a ako je to hir doticnog onda ceracemo se...

--------------------------------------------------------------------------------

12   Interna forumska pitanja / Recycle bin ~ Groblje foruma / Re: Oduzeta stanarska prava najveći problem izbjeglih Srba  , : Juce u 17:34:59 
Citat
Nisi bio u Karlovcu 91-95 

Nisam bio ali jesam uTuzli do 94te pa opet nebiram prijatelje po veri...

--------------------------------------------------------------------------------

Obavestenje: Poruka je obrisana od strane moderatora vlado85 (Vreme: 21. May 2007, 23:53:32)

13   Interna forumska pitanja / Recycle bin ~ Groblje foruma / Re: Oduzeta stanarska prava najveći problem izbjeglih Srba  , : Juce u 17:25:10 
Citat
A sto se tice druzenja je ok,imam i ja poznanika i suradnika Hrvata praoslavne vjeroispovijesti....No,to ne znaci da svima vjerujem i oprastam

Ja neznam možda sam ja naivan ili što,pa zar ima neko ko bira prijatelje po tome jesuli ovo ili ono?Ako i ima onda ih žalim,meni sumoji prijatelji nemaju veru i naciju,mogu da se sa njima politicki neslažem a da mi budu prijatelji...

Obavestenje: Poruka je obrisana od strane moderatora vlado85 (Vreme: 21. May 2007, 23:53:28)

i ovo mi je obrisao...
Re: Oduzeta stanarska prava najveći problem izbjeglih Srba
« : Juce u 17:48:34 » 

Citat
Ne razumijemo se bas naj bolje ali nema veze...Tema su stanarska prava...

Pa znam i meni su oduzeli stanarsko pravo,samo sam se nadovezao na ono Hrvat,Srbin itd...
« Poslednja izmena: 23. Maj 2007, 15:38:10 od vlado85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
O tome se uopce netreba raspravljati ovdje na forumu tko je koga napao,neka se procitaju samo optuznice od Slobe,Seselja i drugih i neka se onda samo malo prica stranih novina ili izvjestaja o zbivanjima u proslom ratu i svakom ce biti jasno tko je koga napao... Smile
Ja upravo to i radim,bas ovih dana!Citam novine,slusam vijesti,slusam novosti iz haskog tribunala,pa mi se sve nesto cini da je postojala neka zlocinacka druzinica koja je spremala i provela neki mali zlocinacki poduhvatcic?I cini mi se da je na celu te druzinice bio neki predsjednicic drzave,ministar odbrane i neki generalcici?Ili mozda mislis tiger da vremenski ogranicimo koje izvjestaje da citamo samo do onog momenta dok su pisali o zlocinima Srba,a ovo sto se cuje u zadnje vrijeme to se ne broji!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Ja upravo to i radim,bas ovih dana!Citam novine,slusam vijesti,slusam novosti iz haskog tribunala,pa mi se sve nesto cini da je postojala neka zlocinacka druzinica koja je spremala i provela neki mali zlocinacki poduhvatcic?I cini mi se da je na celu te druzinice bio neki predsjednicic drzave,ministar odbrane i neki generalcici?Ili mozda mislis tiger da vremenski ogranicimo koje izvjestaje da citamo samo do onog momenta dok su pisali o zlocinima Srba,a ovo sto se cuje u zadnje vrijeme to se ne broji!

Aha znaci sada ti je interesantan Haag i sada se voli uzimati u usta,a kada se prica o Seselju,Slobi,Mladicu i drugima onda je to nepravedni sud...pih hebote takvo gledanje objektivno...

Ja se necu mijesati u Haag on neka radi kako misli da treba raditi,na nama vise nije da sudimo jeli pravedno ili nije,svatko ima svoje misljenje samo nekako mi je cudno da ti meni nesto o Haagu pricas kada jedan covijek koji je pocinio GENOCID (potvrdjeno,presudjeno na medjunarodnom sudu) jos uvijek seta se po Srbiji,tako kaze Haag,a sto kaze Haag u to naravno da vjerujes... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Aha znaci sada ti je interesantan Haag i sada se voli uzimati u usta,a kada se prica o Seselju,Slobi,Mladicu i drugima onda je to nepravedni sud...pih hebote takvo gledanje objektivno...

Ja se necu mijesati u Haag on neka radi kako misli da treba raditi,na nama vise nije da sudimo jeli pravedno ili nije,svatko ima svoje misljenje samo nekako mi je cudno da ti meni nesto o Haagu pricas kada jedan covijek koji je pocinio GENOCID (potvrdjeno,presudjeno na medjunarodnom sudu) jos uvijek seta se po Srbiji,tako kaze Haag,a sto kaze Haag u to naravno da vjerujes... Smile
Prvo da ti kazem iz iskustva vi prolazite ono sto su Srbi davno prosli,a to je suocavanje sa istinom i suocavanje sa zlocinima.Iz licnog iskustva ti govorim vjeruj mi u pocetku je malo cudno prihvatiti da su ideali za koje si se borio malo iskrivljeni ali poslije se naviknes i to prihvatis.O vasim zlocinima tek je pocelo da se prica tako da ces cuti jos mnogo toga i postepeno istina opiruci se docices u situaciju da prihvatis da su te vodje ipak malo lagale i da nije to bas blistava pobjeda vec zlocinacka akcija etnickog ciscenja provedena uz pomoc NATO pakta i moje licno misljenje ljigavog Slobe.
Ja nigdje na ovom forumu nisam rekao da je sud nepravedan,ako se potrudis to mozes provjeriti.Sto se tice Slobe,Seselja,Mladica i Karadzica moje misljenje je da su najvise stete nanijeli srpskom narodu i da se mene pita sudio bi im u Beogradu!
Nadam se da je jasno sta hocu reci!Niko nije savrsen,nema dobrih i losih,nema crno-bijelo,Srbi su to shvatili,a Hrvati se jos koprcaju i opiru,ali to je jos jedan pokazatelj velicine srpskog naroda,priznati gresku a ne negirati je i lagati prije svega svoj narod a onda druge!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Da je Slobo osvojio sve kako je zamislio nebi on vama bio ni ti ljigav niti Zloba,nego Boziji drugi sin...

Mozes ti meni pricati price i sta ja znam sta jos...ali ja sam dozivio taj rat na svojim ledjima i znam tko je nas okupirao i sa brda svaki dan po nekoliko raketa raspaljivao...a nasi susjedi Srbi kazu nam bolje idite sto dalje bice sranja...eh cudo jedno takodje kako su Srbi vec znali gdje ce se napadati dok smo mi jos sasvim neupuceni bili oko rata...

Ali dobro vi ste i nebeski a i velicanstveni narod,pa ste priznali sta ste radili samo neznam kada je to bilo i sta ste priznali... Smile da ste lijepo podpisali sporazum Oluje nebi bilooooooooo!!!
Adio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Da, da... veličina srpskog naroda - za popizdit. Priznali su grešku i ne negiraju je... a najbolji dokaz za to su izborni rezultati Radikalne stranke. E svaka vam čast, kad tako priznajete greške!  Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Da, da... veličina srpskog naroda - za popizdit. Priznali su grešku i ne negiraju je... a najbolji dokaz za to su izborni rezultati Radikalne stranke. E svaka vam čast, kad tako priznajete greške!  Smile

Ma nema St_faca,oni su sve priznali samo hebiga ni svijet to nije jos cuo a ni sami Srbi, priznali a 30% gradjana bira Cetnike,a vecina njih skriva Mladica...pih hebote kako su se izvinuli za Vukovar i Srebrenicu,ma nema sta...

Ja jedino kao izvinjenje prihvacam ono sto su Crnogorci uradili sve ostali ....nix,nada!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 
A sta vas boli patka kome mi dajemo glasove na izborima?
Mene boli ona strav ako ce kod vas pobediti i crnac.

A sto se tice izvinjenja dobicete ga kada se vi namam izvinite.
Ja da sam predsednik nikada vam se nebi izvinuo.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung S7220
Nemoj tako, to ne doprinosi pomirenju.  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.