Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oduzeta stanarska prava najveći problem izbjeglih Srba  (Pročitano 47880 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
Srbima povratnicima otkup stanova

...

...I opet ne valja  Smile Smile....

Ja hocu svoj stan tamo gde sam ga i dobio. Ekstra naselje "Savica", kvalitetna zgrada, savrsen raspored prostora u stanu, zadnji sprat, ekstra pogled, sve sto mi treba u okviru naselja, kvadrat oko 2000 - 2500 evra itd. A ne da mi gradite neko sranje, jos i manja kvadratura u vukojebini tipa Dubrave i sl. I sta vas boli qrac sta cu ja sa mojim stanom.

@rinaka
Ne vredi to njima objasnjavati. Znas, mi smo samovoljno otisli, bez pritisaka i sranja i onda smo zbog nekoriscenja stana posle nekog vremena izgubili pravo. Sve po zakonu, kako bi rekli "pravnici" @st_faca i @tumorni, ljubi ih Pavelic pametne. I aparthejd je bio po zakonu i ustavu u JAR-u. Bolesno!!!

I ono prevodjenje filma "Rane" na hrvatski. Bolestina!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
u toj zgradi na savici nema šanse da je kvadrat 2000-2500 eura

moj frend, srbin da ne može biti veći, i njegova obitelj ostali živjeti u svom stanu, unatoč tzv. pritiscima i imaju svoj stan kojeg su naravno otkupili ko i svi mi

otkup stanarskog prava ti je bila mogućnost, svaka mogućnost ima svoj rok, rok je prošao a da nisi iskoristio svoju mogućnost i šta ti sad nije jasno???
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"manja kvadratura u vukojebini tipa Dubrave i sl "

ja živim u Dubravi šta fali Dubravi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
ma on se i ne sjeća gdje je živio a vratio bi se tamo, kao!!!

čuj savica ekstra naselje a dubrava vukojebina???? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
Da mu se sagradi stan u sred centra,on bi rekao da ne valja !!!!!....Koliko god se mi trudili,nece se nista promijeniti....Ja se lagano pitam cemu trud i nas boljitak kad za uzvrat nema niti naj manjeg pomaka....
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa mogu ti reći Savica to ti je blizu Novog Zagreba čista periferija nema beda.

Ako hoćeš stan donesi pare i kupi ga. Za otkup si imao rok, fulao rok i nitko ti nije kriv.

Jebiga, svi bi na gotovo došli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

HR u srcu....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1504
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 8800-N73
A to sad kao nekom Novi Zagreb nije dovoljno u gradu ili sto  Smile ???????????
IP sačuvana
social share
No Risk NO Fun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung S500
Ja hocu svoj stan tamo gde sam ga i dobio. Ekstra naselje "Savica", kvalitetna zgrada, savrsen raspored prostora u stanu, zadnji sprat, ekstra pogled, sve sto mi treba u okviru naselja, kvadrat oko 2000 - 2500 evra itd. A ne da mi gradite neko sranje, jos i manja kvadratura u vukojebini tipa Dubrave i sl. I sta vas boli qrac sta cu ja sa mojim stanom.

@rinaka
Ne vredi to njima objasnjavati. Znas, mi smo samovoljno otisli, bez pritisaka i sranja i onda smo zbog nekoriscenja stana posle nekog vremena izgubili pravo. Sve po zakonu, kako bi rekli "pravnici" @st_faca i @tumorni, ljubi ih Pavelic pametne. I aparthejd je bio po zakonu i ustavu u JAR-u. Bolesno!!!

I ono prevodjenje filma "Rane" na hrvatski. Bolestina!!!

Evo ovako, stari... već sam nekoliko puta napomenuo da ne volim da me se naziva usatašom jer to smatram uvredom, i da ne volim da me se uspoređuje, povezuje, stavlja u isti kontekst i u istu rečenicu s Pavelićem, jer to također smatram uvredom. E pa kad ne možeš to shvatit, onda si očito glup. Ili bezobrazan. U svakom slučaju - ne seri. A sliedeći put kad me nazoveš ustašom ili povežeš s Pavelićem, ja te lijepo pošaljem u p.m. jasno i glasno... Pa da vidimo kome će prije dosadit.

A šta se tiče Zakona o otkupu stanova na kojima postoji stanarsko pravo - on je isti za sve,. bez obzira na nacionalnost. I Hrvat gubi pravo na otkup ako nije podnio zahtjev u zakonom propisanom roku, isto kao što ga gubi i Srbin. To nema veze sa nacionalnošću, nego sa zakonom. Znam da je to teško shvatit, ali ipak se potrudi - zakon je isti za sve.

IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
faca jesi i ti smiješan, pa on je konstitutivan za njega je zakon konstitutivniji nego za druge, on sam konstituira zakon i zakon bi trebao dozvoliti da čovjek dobije stan kakav god želi i kad ga god želi te da ga proda čim ga dobije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12;
@st_faca
Ti se bre decko mnogo glup ili se namerno pravis mnogo glup. Znaci onih 150 000 Hrvata iz Krajine su pobegli iz objektivnih opasnosti po njihov zivot, a Srbi koji su ziveli van Krajine su bezali zato sto su budale i naseli na milosevicko-cetnicko-komunisticku propagandu. I to je argument diplomiranog pravnika. Sramota!!!
Je'l i Pavelic bio pravnik? Posto ces me sada jasno i glasno poslati u p. m., ja tebe jasnije i glasnije saljem u tri p.m.

A šta se tiče Zakona o otkupu stanova na kojima postoji stanarsko pravo - on je isti za sve,. bez obzira na nacionalnost. I Hrvat gubi pravo na otkup ako nije podnio zahtjev u zakonom propisanom roku, isto kao što ga gubi i Srbin. To nema veze sa nacionalnošću, nego sa zakonom. Znam da je to teško shvatit, ali ipak se potrudi - zakon je isti za sve.

I aparthejd je u JuznoAfrickoj Republici bio po zakonu. Da, crnci su po zakonu jebavani, koji su se qrac bunili kad je sve bilo po zakonu. Bas su divljaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.