Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oduzeta stanarska prava najveći problem izbjeglih Srba  (Pročitano 47796 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Sta tebe ili bilo koga boli dupe sta cu ja uraditi sa svojom kucom (stanom) bila ona u Hr ili u Nikaragvi?
Pa ako smo tu ziveli citav zivot mogu da radim sa njom sto mi je volja.Ne razumem neka tvoja misljenja jer me stvarno pocinjes podsecati na nekog tipa Hitler.
OK ako ti povrate stanasko pravo pa neki perio od 3 god kad prodje mozes sa stanom raditi sta oces,a 20 god o cemu ti pricas je bas ne ljudski.
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pravno gledano, ti stanovi pripadaju srbima, no po pravdi ih ne zaslužuju.

Dobro je bar si priznao. A zaboraviti nikad.
« Poslednja izmena: 02. Dec 2006, 23:09:29 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije 20 nego je 10 što je razuman rok.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Nije prica jest golub.
Daj ne lupaj.Sreca pa nisi ti nesto u toj vasoj vladi jer bi tek onda mi najebali.
Bas ne razumem te tvoje stavove.Mene tako boli patka ko ce sta raditi sa svojim stanomn jer ako je njegov moze da radi sta god hoce,a to sto je ostisao iz tog stana verovatno ga muka naterala a ne hir.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
lipi moj glavni razlog zašto srbi ne dobivaju te stanove natrag je bojazana da će ih svi prodati a hrvatska država imati štetu.

to su činjenice a ti kako želiš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
lipi moj glavni razlog zašto srbi ne dobivaju te stanove natrag je bojazana da će ih svi prodati a hrvatska država imati štetu.
Ja mislim da je jedan od razloga i to sto zele Hrvatsku bez Srba... etnicki cistu...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ja mislim da je jedan od razloga i to sto zele Hrvatsku bez Srba... etnicki cistu...
Sta se ti Vlado hvatas uvijek zato etnicku cistu drzavu,pa majke ti pogledaj Republiku Srpsku pa mi nesto pricas o etnickoj cistoj zemlji...ajde nemoj covijece uvijek isto pricati...to vi kao niste htjeli etnicku cistu drzavu pa protjerali sve sto nije bilo srpsko iz RSK...svaki put ista prica a sam negledas sta je se desavalo...ali eto bitno je za valjda vas EGO da su takodje na nekome izdignete kao niste vi krivi i niste pravili etnicka cista podrucija...Srbi danas mogu da se vrate u Hrvatsku,imam sam strica sto zivi tamo Srbin je i sta onda nitko ga nedira...covijek je cijeli rat ostao i nitko mu nije nista ucinio niti rekao.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 

to su činjenice a ti kako želiš.

Kao prvo imena naroda se pisu velikim slovom (ako nisi znao).To sto si i ti Srbin ali u Hrvatskoj pa glumis nekog velikog Hrvata i nije  ti bitno sta pricas vec je bitno samo da bude protiv Srba to je vec tvoja stvar.
Ovo sto pricas za stanove i kuce i ko stahoce da uradi sa svojim imanjem to tebe apsolutno treba da boli ona stvar.Ja ako hocu kucu da prodam prodacu je a ti se nasadi na glavu ako ti to smeta.Imam puno pravo na to.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ovo se odnosi na sve: polako sticem utisak da ni jedna tema (cast izuzecima) ne treba da postoji duze od 5 dana. Uglavno se do tada ispricaju sve price, a onda se uvek, svi mi vracamo na price koje se svuda i uvek provlace. Ajde da svi zajedno pokusamo da napravimo ovaj deo foruma pregledniji i laksim za diskusiju, pa se koliko god to bilo tesko, a same teme medjusobno povezane, drzimo istih?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S7220
Sta se ti Vlado hvatas uvijek zato etnicku cistu drzavu,pa majke ti pogledaj Republiku Srpsku pa mi nesto pricas o etnickoj cistoj zemlji...ajde nemoj covijece uvijek isto pricati...to vi kao niste htjeli etnicku cistu drzavu pa protjerali sve sto nije bilo srpsko iz RSK...svaki put ista prica a sam negledas sta je se desavalo...ali eto bitno je za valjda vas EGO da su takodje na nekome izdignete kao niste vi krivi i niste pravili etnicka cista podrucija...Srbi danas mogu da se vrate u Hrvatsku,imam sam strica sto zivi tamo Srbin je i sta onda nitko ga nedira...covijek je cijeli rat ostao i nitko mu nije nista ucinio niti rekao.
Uvazi molbe Coolrunnera i ne skreci sa teme... Zasto ti kada se ja uhvatim za nesto, odma kontriras: a Srbi!? Postoje vec teme na kojima se diskutuje o Srbima.

Jedan off... izvinjavam se...
Tacno je da su Mladic i Karadzic zeljeli etnicki cistu R. Srpsku. Tacno je da su u tome i uspjeli. Pocinili su razne zlocine. Za njih treba da odgovaraju, ali je isto tako istina da Vlada RS poziva ljude da se vrate na svoja ognjista. U povratnicka naselja uvode struju, asvaltiraju puteve, podizu spomenike... Vidis ja se nijednom nisam uhvatio za Hrvate i Bosnjake i rekao, oni su isto protjerali Srbe... Ako je tema napravljena za npr Jasenovac, o Jasenovcu treba i diskutovati. Kakav je argument: Srbi su to isto uradili!?

PS izvinjavam se jos jednom za off, Shvatite ovo kao jedan dobar savjet, za ljepse funkcionisanje foruma...
« Poslednja izmena: 03. Dec 2006, 13:58:52 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.