Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oduzeta stanarska prava najveći problem izbjeglih Srba  (Pročitano 48029 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Svaka ti cast St_faca...mislim da si jedini ovdje koji o tome moze normalno da razgovara jer nam pokazujes kakav zakon o povratku imovine i sta i kakvi su uvijeti za taj povratak.. Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
A šta ćeš, meni se sve nekako čini da je to "uzalud vam trud svirači"...

Jer su neki (mnogi) ovde toliko uživljeni u neke filmove da je to za nevjerovat...   Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@ Џандрмољац

Znaš ko predlaže i donosi zakone .Znaš.
Znaš da je tada bila vruća ratna rana i da predlagača i donosioca zakona nije bilo briga što će se neki Srbin naljutit jer je izgubio stanarsko pravo (koje pravno gledajući nije vlasništvo nego pravo stanovanja u društvenom vlasništvu) , koje je stekao u SFRJ i mahao po mitinzima "ovo je Srbija" ..... jednostavna je stvar samo treba bit realan pa neformalno nepravno reći istinu.

U toj cijeloj priči ima kolateralnih žrtava , ima i onih koji su otkupili , ali ipak većina je onih koji su mahali, zbog njih su najebali i nevini (koji nisu mahali parolama) ali su otišli pod pritiskom rata i straha.Kako to sada rješit , eto Sanaderu pa nek se misli plaćen je za taj posao , ja imam svojih obaveza.
« Poslednja izmena: 05. Dec 2006, 22:21:57 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
A šta ćeš, meni se sve nekako čini da je to "uzalud vam trud svirači"...

Jer su neki (mnogi) ovde toliko uživljeni u neke filmove da je to za nevjerovat...   Smile Smile

Upravo tu pijesmu slusam ....

znam da ti se uzalud cini ali mislim da ipak sa svojim znanjem dopunjavas ovu temu i da mozda koliko neki nezele da cuju te zakone koji bilo gdje postoje, nekima i otvaras oci a mozda i cak pomazes ....

uzalud vam trud sviraci za drugog su dunje zute... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jesam, rodjen sam u Hrvatskoj, Zajicheva bolnica, opstina Maksimir 1980. Moja keva je rodjena u Hrvatskoj, kao i njeni roditelji, kao i roditelji njenih roditelja, kao i roditelji roditelja njenih roditelja itd. Moj otac je takodje rodjen u Hrvatskoj itd, ali on nema veze sa mnom jer su moji rastavljeni od moje trece godine. Da imam hrvatsko drzavljanstvo i to sam ga uzeo, tj. moja keva, odmah na pocetku 90-91. Ja sam tad imao 10 godina pa ti sad sam zakljuci kakvo sam ja mogao imati politicko misljenje i interesovanja i kakav doprinos je samohrana majka mogla i zelela dati doprinosu Velike Srbije, a ziveli smo ekstra.

Tvoji roditelji ? Jesu li zastupali radikalna stajališta sa antihrvatskim idejama ? Ako nisu neka ti vrate stan.
Ali logika je takva a u zakonu može pisati ne znam šta , ali to su činjenice. Neće nitko tko je pucao po Hrvatskoj dobiti stan, to vam mora biti jasno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Jesam, rodjen sam u Hrvatskoj, Zajicheva bolnica, opstina Maksimir 1980. Moja keva je rodjena u Hrvatskoj, kao i njeni roditelji, kao i roditelji njenih roditelja, kao i roditelji roditelja njenih roditelja itd. Moj otac je takodje rodjen u Hrvatskoj itd, ali on nema veze sa mnom jer su moji rastavljeni od moje trece godine. Da imam hrvatsko drzavljanstvo i to sam ga uzeo, tj. moja keva, odmah na pocetku 90-91. Ja sam tad imao 10 godina pa ti sad sam zakljuci kakvo sam ja mogao imati politicko misljenje i interesovanja i kakav doprinos je samohrana majka mogla i zelela dati doprinosu Velike Srbije, a ziveli smo ekstra.

Tvoji roditelji ? Jesu li zastupali radikalna stajališta sa antihrvatskim idejama ? Ako nisu neka ti vrate stan.
Ali logika je takva a u zakonu može pisati ne znam šta , ali to su činjenice. Neće nitko tko je pucao po Hrvatskoj dobiti stan, to vam mora biti jasno.

Vindexe...niksa je zivio samo sa majkom... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ponavljam komentar od pre par strana: dodjes u Bg (a imas stan), dignes zgradu parlamenta u vazduh, jedino sto ce ti se desiti je da budes osudjen na robiju. Tvoju imovinu niko nece niti ima pravo da dira. Vindex, procitaj svoje pitanje, a onda prepoznaj samog sebe u radikalnim stavovima koje spominjes.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
cool

nije u pitanju vlasništvo , nego stanarsko pravo na društvenoj imovini ... koja je postala vlasništvo Hrvatskih poduzeća i države , e sad zašto je država dala kratke rokove i da li je namjerno odlučila da "nagradi" one koji su bili protiv stvaranja te iste države od koje bi rado uzeli lovu ....to je drugo pitanje....

vlasništvo nikad nikom nije oduzeto osim firmama iz SFRJ (dobile su mjeru privremene zabrane raspolaganja imovinom ukoliko da nekog datuma nisu osnovali podružnicu te firme u HR) i one su sad u postupku povrata temeljem aneksa G sporazuma o sukcesiji imovine bivše SFRJ.tu je stvar čista.

stanarsko pravo nije pod znakom jednakosti sa vlasništvom , mada se moglo nešto tu rješit , ali imam dojam da je "nagrada" ukinuta zbog rata i svega što se dešavalo u Hr.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zločini protiv naroda i države su najteži. to je gore nego da digneš nešto u zrak. ne znam baš da se naši ljudi vraćaju u banju luku i da im grade kuće kao u hrv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Evo malo samo ukratko kako stoji stanje o izbjeglicama u Srbiji...

Smanjen broj izbeglica za 80 odsto
5. decembar 2006. | 16:41 | Izvor: B92
Beograd -- Broj izbeglica u Srbiji, odnosno onih koji se tako tretiraju, za 10 godina smanjio se za skoro 80 odsto, kažu u UNHCR-u.

Predstavnik Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR) Lenar Kocalainen izjavio je da se od 1996. do 2006. broj izbeglih smanjio, ali da još 3.000 ljudi živi u kolektivnim centrima i da je njih potrebno stambeno zbrinuti.

"Zahvalni smo Vladi Srbije što nudi mogućnost naturalizacije izbeglicama koje žele da ostanu u Srbiji", rekao je on na konferenciji za novinare.

On je najavio da će UNHCR nastaviti da pomaže i organizuje različite projekte kako bi se povratak izbeglih u Hrvatsku ubrzao.
Komesar za izbeglice Dragiša Dabetić rekao je da u Srbiji po poslednjem popisu ima 104. 246 izbeglica, od čega su 73,43 odsto izbeglice iz Hrvatske, a 26,42 odsto izbegla lica iz Bosne i Hercegovine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.