Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oduvek su srbi voleli pedere by Vladika Njegos  (Pročitano 22974 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Ћифтар бре!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
eh ta divna vremene!!!  sada setaju za rucice i vencavaju se a prave parade .....jeste ali ovde malo morgen........ Smile  Smile
IP sačuvana
social share
NO PAIN NO GAME
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
a sta kazes na kanal #gay-serbia  .
Idi malo tamo, ja im zagorcavam zivot svaki put kada sam na net-u.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Citat: Радикал
Ајде реци нешто на шиптарском па да ти поверујемо Smile

Cus da mi poverujes!....

Ma vjeruj ili ne vjeruj - a da li citam cirilicu, hm, citam ja sve ne brini.

Inace zar ti nije dovoljan dokaz moj avatar (AKSH - Armata Kombëtare Shqiptare, tj. Albanska Nacionalna Armija).

A eto mozes malo i da prostudiras ovaj animirani GIF - to su inace teritorije ILIRIJE, tj. Albanije prije nego ste vi (juzni sloveni) u VII vijeku dosli ovamo sa Karpata...

A da ti nesto na siptarskom kazem ne mogu jer taj jezik ne postoji!!!!
Sto se tice albanskog - nema problema. Moja prednost je sto ja razumijem vas jezik a vi moj ne Smiley)

Qe pasi po ke dëshirë po të tregoj se çka do të ndodhë së shpejti - siç e shef në figurën më poshtë, nëse kupton. Prit se së shpejti do të ndodhë...

A inache, vi "gradjani", tacno je da sam seljak, tj. sa sela, i ponosan sam na to - imam moju kucu i moje imanje, a ne neki smrdljivi 30 kvadratni stan u nekoj shupljoj zgradi u BG...

Koliko ste vi gradjani moglo se vidjeti po tome sto ste radili u Bosni i na Kosovu, gdje sam inace licno bio, i vidio preko 10.000 masakriranih ljudi samo na Kosovu.
Leseve koje su jeli psi, poste ste ih vi ubili (npr. selo Ljubenic kraj Peci) preko 300 ljudi, zena i djece.

Kada je usla UCK nasla je leseve i gomilu parola napisanih sprejom (po cemu ste vi inace poznati i veoma originalni).

Ja sam poceo da pretrazujem selo da vidim dali je neko prezivio i nasao sam jednu srspku kucu, koja eto cudom, nije bila spaljena. Tu je bila jedna baba, koja je bila potpuno u soku - ja sam je pitao (prednost jezika jel de?) sto se desilo a ona je pricala kako su vojnici dosli i pobili sve. Na pitanje "koji vojnici? Jel UCK?" 0dgovorila je "Ne bogomi nego srbi" - na tipicno crnogorskom dijalektu.
Zatim sam je pitao kako to da je potpuno sama u kuci - dje su ostali ukucani. Rekla je da ima jednu cerku ali da je ona otisla u Srbiju da kupi nesto, pa ce da se vrati.
Pazi sad ovo: Na pitanje "kada je cerka otisla?" - odgovorila je "prije dvije nedjelje" - to jest u vrijeme kada je tu bila srpska vojska a ne UCK.
E lijepo bogomi!!! I ostavila 80-godisnju majku samu - bez icega.

Samo da napomenem: Ta baba jos uvijek zivi u Ljubenic - sama, sa komsijama albancima, koji je cak hrane, posto sada nema nikoga jer joj se cerka bog zna dje u Srbiju provodi. Eto ti gradjanstva, morala i kulture!

Përshëndetje nga AKSH!

RROFTË SHQIPËRIA E BASHKUAR!
RROFTË ARMATA KOMBËTARE SHQIPTARE!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
cuti i nemoj srati.

Ko je prvi poceo a???
Vi kao niste palili srpska sela majku li vam vasu!?
KOSOVO JE SRPKA ZEMLjA, UTUVI TO U GLAVU, ti i tvoji pajtosi!

Mis igurno to ne bi uradili da vi niste nesto prvi uradili!

Da se ja pitam ja bih sve vas uza zid pa metak u celo!
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
E ovako,ja ovo nisam poceo da bi vi sada smarali i jeli govna ...
Mirni...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
ma ko bre jede govna?
Ma razvalio bih im glave sa sacmarom pa bih posle svi bili na rotten-u!

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Са шиптарима не вреди расправљати јер су познати као најподмуклије лажовчине, чак и немачка полиција за борбу против организованог криминала има проблем што не могу да нађу преводиоца са шиптарског јер сваки шиптар лаже и прикрива своје сународнике при превођењу оперативних података.
Очигледан пример небулозног лагања је и тих 10000 наводно масакрираних људи. Да их овај наш шиптар аксх није пребројао или је то онако од ока ? А и прича делује као производ маште благо ретардираног петогодишњег шиптарчића.
Све у свему криминалци, лопови, силоватељи, куражни само када су у великој надмоћи а чим дође до `прса у прса` нигде их нема, тровачи деце, дилери дроге и белог робља, очигледно НАЈЉИГАВИЈА народ који постоји. Неспособни за било који облик друштвене организације различите од чопора, што показује и стање у самој Албанији.
Тренутно због геополитичке ситуације и интереса великих сила којима су се приклонили, шиптари су се окуражили и мисле да представљају неки фактор, али томе ће брзо доћи крај и убрзо ће се видети колико су јадни и немоћни када изгубе подршку са стране.
Са овим што су урадили на Косову и Метохији су запечатили сопствену судбину. Сами су себи потписали смртну пресуду кад су се дрзнули да дирају српску светињу. Када се створе услови за повраћај свете српске земље, ИСКОРЕНИЋЕМО ТУ ГУБУ СА ЛИЦА ЗЕМЉЕ, да се заборави да је ти керови икада постојали. Историја је сурова, а шиптарској историји следи дефинитиван КРАЈ!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Citat: Радикал
Са шиптарима не вреди расправљати јер су познати као најподмуклије лажовчине, чак и немачка полиција за борбу против организованог криминала има проблем што не могу да нађу преводиоца са шиптарског јер сваки шиптар лаже и прикрива своје сународнике при превођењу оперативних података.
Очигледан пример небулозног лагања је и тих 10000 наводно масакрираних људи. Да их овај наш шиптар аксх није пребројао или је то онако од ока ? А и прича делује као производ маште благо ретардираног петогодишњег шиптарчића.
Све у свему криминалци, лопови, силоватељи, куражни само када су у великој надмоћи а чим дође до `прса у прса` нигде их нема, тровачи деце, дилери дроге и белог робља, очигледно НАЈЉИГАВИЈА народ који постоји. Неспособни за било који облик друштвене организације различите од чопора, што показује и стање у самој Албанији.
Тренутно због геополитичке ситуације и интереса великих сила којима су се приклонили, шиптари су се окуражили и мисле да представљају неки фактор, али томе ће брзо доћи крај и убрзо ће се видети колико су јадни и немоћни када изгубе подршку са стране.
Са овим што су урадили на Косову и Метохији су запечатили сопствену судбину. Сами су себи потписали смртну пресуду кад су се дрзнули да дирају српску светињу. Када се створе услови за повраћај свете српске земље, ИСКОРЕНИЋЕМО ТУ ГУБУ СА ЛИЦА ЗЕМЉЕ, да се заборави да је ти керови икада постојали. Историја је сурова, а шиптарској историји следи дефинитиван КРАЈ!

Nije proizvod nikakve maste to sa zrtvama nego sam ja LICNO vidio barem preko 3000, a u to vrijeme bio sam i u Peci, sreo se sa Srbima, bio sam u patrijarsiji, sreo se sa Amfilohijem...itd.

Nisam bio sam nego je sa mnom bilo i preko 20 novinara (i srpskih) dok sam ja radio za Wall Street Journal.

Vas problem je sto vi samo pricate na prazno - jesi li ti bio na Kosovu, jesi li ti vidio to sto se desavalo? Ako, nisi onda nemoj ni da se javljas!

Vi prosto kao da ne zelite da uvidite istinu. A sto se tice Kosova - pa vi ste dosli ovamo tek u VII vijeku, dok smo mi tu vec 50.000 godina - u vezi toga potrazi jedan moj drugi tekst u ovom forumu gdje sam to opsirnije opisao, sa istorijskim cinjenicama.

I budi malo kulturniji - pa vidi se po tome kako pises da govoris temperamentno, pa samim tim subjektivno.

Ajd pozdrav od mene!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Evo ti samo neke od slika - dokaza:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.