Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oduvek su srbi voleli pedere by Vladika Njegos  (Pročitano 23071 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Шиптарска лажовчино, у прошлом посту си рекао да си исто тако ЛИЧНО видео преко 10000 лешева а сада кажеш да је то 3000. Можда ћеш следећи пут рећи да си видео 150 али то уопште није битно јер је из овога свима јасно да си ЛАЖОВЧИНА као и већина твојих сународника!
Ког датума си видео те лешеве и где?

Да је било убијања, било је али највише након почерка НАТО агресије и захваљујући вашој УЧК која је била толико јадна, љигава и без војничког морала да је сопствени народ, жене и децу користила као живи штит. Када се из једне куће пуца на војску и полицију нормално је очекивати да ће иста та војска и полиција ту кућу сравнити, па ако ономе који пуца није стало до живота својих ближњих, што би српски војник или полицајац ризиковао свој живот да врши упад кад може да се `преоре` то место. Да не говорим о систему `испали два метка на полицију па се брзо пресвлачи у цивила`, по коме је исцениран и наводни масакр у Рачку где се касније испоставило да су сви ти `цивили` позитивни на парафинску рукавицу и да су погинули од ватреног оружја а не да су измасакрирани.

Где су сада све те жртве? Сви светски форензичари су се сјатили на Косово а од доказа о злочинима ни трага ни гласа. Па чак пошто је западу неопходно покриће за оно што су радили, а доказа нема, онда нареде нашим издајницима и проданим душама на ископавају јаму са лешевима из другог светског рата и измишљају неку хладњачу.

И немој бити безобразан и говорити мени да се не јављам јер си ти овде сигурно најмење задужен да расписујеш нека правила. Око моје информисаности могу само ћу ти рећи да је неколико мојих рођака  мојих живело на Косову, да сам био тамо у неколико наврата, да и данас има пријатеља од тих рођака који живе на Косову. Такође знам и једну породицу Албанаца који су избегли у Србију и сада овде живе без икавих проблема.

Што се тиче историје о којој си говорио могу само рећи да су то смешни митови и пропаганда којом сами себи `дижете морал`. Ако верујеш у такве глупости, онда за тих 50000 година нисте уопште еволуирали. Немој да ти ја сада почнем причати како су `Срби народ најстарији`.

Ти мени немој држати лекције и говорити да будем културнији јер док на српском форуму ти себи дозвољаваш да будеш толико безобразан и шириш лажи и антисрпску пропаганду оптужујући нас за наводне најгнусније злочине, ја немам намеру да према теби будем културан. Када видим да си иоле реалан и да овде ниси само да би провоцирао онда можда променим став. То да сам темпераментан и субјективан ниси у праву јер како стоје ствари, ти си само један у низу безобразних провокатора који ми добро дођу са се мало истресем на њима, тако да разлога за некакво узбуђивање уопште немам.

п.с. Поставио си линкове ка непостојећим сликама
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Радикал је у праву, немој лагати беѕвеѕе, стриц ми је био на Косову као командир једне полицијске бригаде, каже да је било канала, јама, око шиптарских кућа, и да је сваки од њих имао импровизоване пушкарнице, а шта то значи, пушкарнице око цивилних кућа. а наши не могу да поруше ни са УЛТ'ом (Багер, онај велики). Сваки 2 чича шиптар имао је калашњиков. каже једном прођу поред чиче, чича чува краве, нису прошли ни 500м а чича вади калаш из жбуња и опали по њима :2gunfire: , убије једног, а сви ти онда по чичи, ухвате га живог, и стрељају! Маму ли му јебем чичасту! Могао ми је стрица убити!

А што ниси сликао мало масовне гробнице Срба, него си само ширио лажи по Америци како смо ми терористи!

А чим радиш за такву новинску агенцију (или си радио) значи да си се добро школовао, а где то? Сигурно у СРБИЈИ!

Запамти: КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!

П.С. Шешељ фор пресидент!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Ti ce mi ovde pricas o kulturi ???

Slusaj bre majmune, mi ovde na NASEM forumu mozemo i ocemo da priccamo kako MI ocemo a ne kako ti to zelis, ako ti ne pase mars u..... veruj mi da ocvde NIKO, ali BAS NIKO nece imati nista protiv. Mi ne idemo na tudje forume da jedemo govna, a TO se za mene zove kultura i vaspitanje.

Jebo vas josip broz i kad vas pusti ovamo. More.......

Doso ovde da mi prica nesto o istini, dao bi ja tebi istinu.

Sta su nasi radili na Kosovu ?? Pa nisu zavrsili poso, nisu stigli, al sto nije bilo, to jos moze biti, vreme donosi svoje........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
dobrodosli...

[/img]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Osecam im smrad i preko monitora..........    Smile
terori, ha ha ha samo sto su kanteri oduvek bili bolji, ha ha ha
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
pogle samo onog drugog koliku je stomacinu odvalio! Taj je prava specijalna jedinica!

To su bre obicni ljudi, misle dobice nesto, ma jei ti kad video SAJ i kompaniju?

A jesi video??
ha ha ha
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Види им се страх у очима  
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
Gledaj sad i kukaj:

http://ispec.specwarnet.net/serbia/pics/72%20spec%20brig%20e.jpg
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
ima i jos gomila, ako zelis meni nije nikakav problem!  
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
ptarshi,dobicete po cufli kad-tad-pricas o kulturi,a porusili ste svaku crkvu koju ste mogli; da ne zavrsavate dop kfor-u i ne silujete devojcice,niko ne bi ni znao za vas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.