Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Održan protest sa "opasnim psima"  (Pročitano 15181 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple 15
Naravno... jer su oni umiljati i razumni psi... kao i gazde im (cast izuzecima)....

Sto?

Pa to je bas originalna ideja...
ti ces to uraditi?ili si imala neku orginalniju ideju?ili si samo htela biti duhovita?

Odgovorno tvrdim da su neki psi inteligentniji od nekih ljudi... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.642.2
Naravno... jer su oni umiljati i razumni psi... kao i gazde im (cast izuzecima)....

Sto?

Pa to je bas originalna ideja...
ti ces to uraditi?ili si imala neku orginalniju ideju?ili si samo htela biti duhovita?

Odgovorno tvrdim da su neki psi inteligentniji od nekih ljudi... Smiley

amin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
за све оне који мисле да је раса предоређена да буде оваква или онаква-престаните да будете затуцани и слушате ваше бабе које вриште на стафорда или неког другог пса јер су чуле на вестима нешто и нешто-све све све је ствар дресуре

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Pas pored bebe..  nikad mi nece biti jasno  Smile

Kapiram.. volis pse, kapiram zivite sa psom.. kapiram pas je mio i drag... ali zasto mora da njusi i lize bebu ... zasto uopste mora da joj se priblizava.. jel to neki fetish vlasnika pasa ..  Smile

Zivotinja.. koja lize govna sa guzice pa onda lize koga stigne.. koja na sapama nosi po 200 grama sopstvenog sranja i ko zna kakvog jos sranja...

Idiotizam prve vrste  Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 01:57:02 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Citat
Pas pored bebe..  nikad mi nece biti jasno
rekoh ja, vlasnici imaju poseban mentalni sklop.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.63
Hredoh da precutim ali na ovu gomilu neosnovanih i neargumentovanih izjava ali nisam mogao. . . .

Kad mi neko bude argumentovao po cemu je rasa jednostavno takva agresivna moze da nastavi sa daljom polemikom o rasi, da li neko od vas za sta je pravljen doberman, rotvajler, sarplaninac, sharpei, akita????? Pa naravno da ne znate jer nemate pojma o rasi ni jednoj ni drugoj ni trecoj ni jednoj. . .  uzmite malo procitajte koju knjigicu o psima, malo otidjite do veterinarskog fakulteta raspitajte se, malo do kinoloskog saveza i tako dalje pa onda pricajte i pljujte. . . .

Ah da jos jedna stvar ono oko bebe i to. . .  pas lize svoju zadnjicu i gazi po sopstvenim fekalijama itd pa pridje bebi . . . .  na kontu lizanja i mnoge devojke i momci lizu mnoooooooogooooooo gore stvari nego sto je pseca zadnjica pa sa tim istim ustima dodju pa ljube vas i vasu decu . . .  inace za vasu informaciju pas ne lize nikada ali nikada svoju zadnjicu prosto jer ne moze da dohvati, anatomija cista (moguce da ste pomesali sa mackicama koje tako svi vole i koje su tako drustveno prihvacene i umiljate). . . .   a i pseca pljuvacka se u drugom svetskom ratu koristila za iscelivanje rana koje krvare tacnije psi su lizali rane ranjenicima kako bi brze zarasle tako da su pseca usta cistija od mnooooogih ljudskih (znate ono pas kad se povredi on lize ranu ili mozda ne znate jer nemate pse i ne volite ih). . .  I da zavrsim sa ovim gazenjem po fekalijama. . . .  a sto onda gospodo jedete prasetinu, svinjetinu, piletinu itd itd itd i pustate vasu decu da maze i jure kokice, gude i prasice????

EDUKACIJA!!!! pa onda komentarisanje. . . .  OK? Wink
haj u zdravlje svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
bolje da si prećutao  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 309
OS
Windows XP x64
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia 6120
Sledeca stvar koja mi, posle ovog pasoljublja, pada na pamet je da u stanu centru Beograda drzim mlado tele. Ja volim tele, tele je zdravo, ima veci mozak od psa i mnogo vise voli gazdu od psa. Raspitajte se na veterinarskom fakultetu ako mi ne verujete, radili su klinicka ispitivanja ljubav psa prema gazdi vs ljubav teleta prema gazdi. Takodje bilo je i istrazivanja o agresivnosti... Smile Smile 
Zamisljam sliku ja i moje tele pred skupstinom borimo se za nasa prava... Smile...idila.
Pitam se zasto u Beogradu pasoljupci muce te zivotnje kad ih toliko vole. Pas je zivotinja cije je prirodno staniste priroda a ne stan u centru Beograda, to smo valjda ucili iz biologije...a i veterinari isto potvrdjuju. Znam da mnogi pasoljupci u Beogradu nemaju selo i dvoriste, ali mi nije jasno zasto tolika zelja za mucenjem psa pored svega... Smile?
Davnih godina, u Beogradu, koliko sam cuo, postojala je klanica za pse lutalice. Lutalice su hvatali i klali, a meso od tih pasa korisceno je za ishranu mesozdera u Zoo vrtu. Kozu su koristili za pravljene veoma kvalitetne obuce. Ne razumem zasto to nije humano raditi danas? 99posto ce me gledati cudno, ali pogledajmo realno, zar je humano zaklati jedno tele koje je jos i korisno, nego pustiti polubesnog, izgladnelog psa, da luta i juri za zenama u PMS-u? Ok, gazda psa je kriv, ali pustimo sad to, lutalica predstavlja problem, kako ga resiti? Mislim da je resenje koje postojalo u Beogradu adekvatno i za danasnje uslove.(zanemarimo EU i propise koji zabranise testove kozmetike na zivotinjama, a jos uvek teraju pacove da gutaju karmine i zeceve da stavljaju maskare) I mnogo je pametnije nego graditi azil za pse. Em sto te pse treba nahraniti, em sto taj azil kosta. A za te pare koliko je dece moglo da se opremi udzbenicima i pojede kvalitetan dorucak u skoli?
I pitanje za kraj , da li vise vredi zivot jednog psa ili jednog deteta? U smislu, pas dobije i hranu i azil, a mnoga deca nemaju sta da jedu, da se obuku.... Smile Da ne pricamo o tome, da bi jedna babetina mogla da pomogne bar jednog studenta tokom svog skolovanja, samo da mu da stanuje za dzabe tu, a ne da kupuje tamo neke dzempercice, masnice za kera. Student bi je vise voleo i cenio nego pas, a pored svega imala bi i korist. Sramota je u kakvim uslovima zive deca, a tamo neko trazi prava za pse... Smile

P.S. Nisam stigao da se becim na gluposti mladog gospodina odozgo  Smiley 1 Smile pseca pljuvacka lecila rane  Smile....da nisi to na diskaveriju mozda gledao  Smile budibogsnama...Elem, citah ja malo i to, kad pomenu argumentovanje, pise samo da unistava E.Coli i Salmonelu, gle cuda....., pa i ljudska pljuvacka u toj koncentraciji to radi....Aj da je i to nekim slucajem tacno, ono sto je sigurno je da pseca pljuvacka moze da prenese, od crva , preko besnila i mnoge druge bakterijske infekcije. A proteini pljuvacke pasa nisu isti kao proteini coveka, pa moze doci do alergijske reakcije....narocito kod dece  Smile Smile E i perite barem ruke posle svakog milovanja psa! Smile Znam da je pasoljupcima najukusniji hleb kad ga uhvate posle milovanja svoh ljubimca koji se valjao po precistoj travi tasmajdana, cubure, zvezdarske i banjicke sume... Smile
« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 07:05:50 od ares_GM87 »
IP sačuvana
social share
,,Oni koji umeju da govore, govore kratko.'' Dostojevski

Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Nokia 
Svi ti  psi  su prelepi, samo onaj " beli" nema korpu. Mada propinje na zadnje noge sto  je znak igre, mazenja, zavodjenja.

Prelepi su.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 16.0.912.63
Koliko imate pedofila u svom okruzenju, pa sto onda ne istrebimo ceo ljudski rod.   Ne mozete da krivite pojedinca, ograniceni ste kao terasa i to je problem, vas ce ubiti i promaja jer ste paranoicni.   Zanimljivo je da se u medijima vodi hajka protiv ovih rasa, a da se juce na  skupu nije desio ni jedan incident!! Nikome ne fali uvo, svi otisli kuci zivi i u komadu!! Definitivno sto vise upoznajem svog psa, manje cenim ljudski rod.   

Aj zdravo, procitajte malo o psima, ima mnogo materijala na internetu, jako dobra i korisna stvar i moze da se procita dosta korisnih informacija.   a takvih informacija ima dosta na ast-planet  eto da vam malo i pomognem u edukaciji.  
« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 09:15:41 od Marija F »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.