Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 01:27:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odrzan probni let remontovanog MiG-29  (Pročitano 29121 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Nasi avioni nisu povuceni iz nemacke, to je cesta zabuna koja se pojavljuje po nasim forumima, nase 29-ke su bile nove, sto bi rekli, mi smo prvi vlasnik  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 431
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da, al' ja za to nisam cuo na forumima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

U blizini sam...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 102
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson s700i
Nove su bile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 431
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam rekao da ih je neko leteo u Istocnoj  Smile. U svakom slucaju obracena je paznja da ih dobijemo u korektnom stanju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Koliko sa ovih slika mogu da vidim , vadjeno je kompletno sve , i motori , i avionika , i radar . Ne verujem da bi vracali stare radare nazad , pre svega zbog malog dometa . Mozda nece staviti poslednje generacije radara koje su ugradjene na najnovije modifikacije MiG-29 , ali ne verujem ni da ce ostaviti stare . Pitanje da li za te radare posle 23 godine uopste ima rezervnih delova bilo gde , a kamoli kod nas .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Istocni nemci su poceli da ih dobijaju 1986. a mi 1987. i nase su stigle iz rusije, nema logike da su ih prvo isporucili nemcima pa onda oduzelei posle manje od godinu dana upotrebe.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

´Ω ξεíν´, ´αγγέλλειν Λακεδαιμονíοις

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1049
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson p910i
Ako je vjerovati Lazanskom, ovi aparati su stigli iz Rusije....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 898
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
@Mr_ACE
Ne znam koji ti je izvor informacija po pitanju ovog remonta, ali slazem se da je bolje bilo poslati citave avione u Rusiju na remont i farbanje. Opet sa druge strane mora i nasa napacena Moma nesto da radi i koliko toliko uposli nase ljude. Medjutim, sve ovo sto si rekao po pitanju starih oznaka i spoljasnjem izgledu citavog aviona samo potvrdjuje da avion nije ofarban. Zasto dajes zakljucak o kvalitetu obavljenog remonta na osnovu spoljasnjeg izgleda?
Mozda znas nesto iz same Mome, sto mi ne znamo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 431
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi dajte da se razumemo, ja nisam rekao da su ovi avioni ikada pripadali istocnonemackom ili bilo kom drugom vazduhoplovstvu koje ih je aktivno upotrebljavalo. Samo sam rekao da su iz nekog razloga tamo bili skladisteni (od strane Sovjeta).

211:

"Zasto dajes zakljucak o kvalitetu obavljenog remonta na osnovu spoljasnjeg izgleda?"

Ocito nisi shvatio poentu napisanog. Kada sam pricao kako se izvodi generalni remont na avionu kazao sam da se tad s aviona skidaju delovi do samog kostura a onda se stavljaju novi. Potom sam u tekstu ukazao na cinjenicu da se na nasim avionima ne nalaze novi delovi vec stari koji su lako prepoznatljivi na osnovu spoljasnjeg izgleda. Time sam dokazao da avioni nisu ni prosli kroz generalni remont vec kroz krpljenje (koje je papreno naplaceno).

Miodraze menjanje avionike, radara i motora je daleko uzi pojam od generalnog remonta. Delova za taj tip radara (cak i celih kompleta) ima i dan danas u znatnim kolicinama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
SonyEricsson C702i
Kada sam pricao kako se izvodi generalni remont na avionu kazao sam da se tad s aviona skidaju delovi do samog kostura a onda se stavljaju novi. Potom sam u tekstu ukazao na cinjenicu da se na nasim avionima ne nalaze novi delovi vec stari koji su lako prepoznatljivi na osnovu spoljasnjeg izgleda. Time sam dokazao da avioni nisu ni prosli kroz generalni remont vec kroz krpljenje (koje je papreno naplaceno).
Nisam siguran da se i pri generalnom remontu menjaju odredjeni delovi strukture kao sto je oplata.Deo se skine proveri pa ako je potrebno zameni.Naravno nee pricamo o delovima sistema koji imaju svoj Resurs.
Realno gledano kad 29ku gledamo spolja ona ni nedeluje da je radjen remont,ali vazno je ono sto se ne vidi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 01:27:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.