Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odrekao se diplome zbog zapošljavanja preko veze  (Pročitano 19078 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ok,ali znaj da razlog što sam pitao to nije nikakvo kenjanje ili osuđivanje. Nego zato što sam mišljenja da jako jako malo naših ljudi koji su odrasli ovde, je u stanju da ode i da posle nikad nimalo ne čezne za Srbijom. Pa sam pitao onako informativno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
a kad vidis kako zive samo 500 km dalje u drugim drzavama, shvatis da u svemu, za svima, kaskamo 20 godina .. bar  Smile

500 км одавде су рецимо Молдавија и Албанија...Румунија такође Smile

И сад иде оно..."па што да се поредимо са њима...бла бла..." али јбг...ја само читам шта је ко написао...500 км, каскање 20 година и најбитнија реч: свима Smile

Него...да закључимо...Србија је пропала, грађани умиру од глади и смрзавају се у мају.
Да ли да поставим чувено питање? Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nec Vivaz U5i
Imam ja druga iz Ohio je isto i pitam ga kako kod vas tamo u Ohio ima li krize Smiley Kaze on pa ima krize,ali uvek se nadje neki posao,a placen je u zavisnosti sta radis.

Je nikada nebih nikoga savetovao da ide na fakultet,vec da nauci da radi svari koje se koriste,to bi mu bilo sasvim dovoljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
a sto je ceznjenje nesto sto je bitno uopste   Smile jel to neka vazna kategorija da bismo mi sad izveli neke zakljucke o ljudima koji odlaze  Smile

ceznu svi, cezne holandjanin, cezne japan, cezne i srbin.. melanholija je u sklopu licnosti, to nije bas mnogo stecena osobina u zavisnosti od situacije.. moze samo da se intenzivira

Citat
a kad vidis kako zive samo 500 km dalje u drugim drzavama, shvatis da u svemu, za svima, kaskamo 20 godina .. bar  Smile

500 км одавде су рецимо Молдавија и Албанија...Румунија такође Smile

И сад иде оно..."па што да се поредимо са њима...бла бла..." али јбг...ја само читам шта је ко написао...500 км, каскање 20 година и најбитнија реч: свима Smile

Него...да закључимо...Србија је пропала, грађани умиру од глади и смрзавају се у мају.
Да ли да поставим чувено питање? Smile Smile

mozes da postavis i meni slobodno, i ja cu ti odgovoriti da sad zivim gde mogu, malo van srbije, malo u srbiji.. to je moj izbor, ali ne znaci da nemam i cula kojima utvrdjujem realnost oko sebe Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Te priče Amerikanaca o krizi su obično kenjanje. Oni su navikli 100 godina da žive ko bubreg u loju pa im je i najmanja oscilacija u odnosu na uobičajeno stanje kriza i kataklizma. Nemaju oni pojma šta znači kriza.

Jedino za šta mogu da se žale jesu astronomske cene nekretnina, jer stvarno jeste van pameti da drvenokartonski ambar od kuće veličine 200 kvadrata u tri pičke materine košta 700.000 dolara. To jeste outrageous, što bi oni rekli. Za sve ostalo - neka ćute i ne progovaraju.
« Poslednja izmena: 12. Maj 2014, 23:21:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nec Vivaz U5i
Je tek sad vidim da vi jedno prepisujete,a mislite isto onako kako ja pricam ovde.  Smile
« Poslednja izmena: 12. Maj 2014, 23:27:42 od vikron »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia 6220

Da, Ohajo je u pitanju... A sta da pojasnim bolje i arheologiju,i klasicnu filologiju i antropologiju a meni se i recimo i andragogija svidja,pa ti divni smerovi u Serbiji nemaju prodju,to su nazalost neki od nekomercijalnih...ne razumem sta ti nije jasno? Smile
Ovaj deo oko nekomercijalnog sam razumeo, ali ovaj oko sufisticiranog nisam, zato sam te pitao da pojasnis, sad razumem  Smile
Za pocetak, pozvacu se na ovo :
"Čašu meda jošt' niko ne popi, što je časom žuči ne zagrči; čaša žuči ište čašu meda, smiješane najlakše se piju "  Smile
Sta hocu da kazem, nema znanja ako ne nasamaras razmaseno deriste u sebi. Hoces da pravis igrice, to ja tako kul. Ok, moze, ali te ceka jebena matematika . Hoces da budes astro-fizicar, volis da gledas u nebo ? Super, jos jebenija matematika. Oces da pravis atomsku bombu ? Bolje gledaj u nebo  Smile
Hoces da budes antropolog, super , budi odlican antropolog, nauci dva strana jezika, pobegni iz zle Srbije, i radi ono sto volis ... ali te na tom putu mozda cekaju biologija, hemija, pranje sudova u nekom restoranu ... kroz sta sada i ovaj momak prolazi, to je valjda zivot, e sad sto je on ocekivao da sa faksa sedne u fotelju, to je njegov problem.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 34.0.1847.114
kako zakljucujemo to da je on sa faksa hteo da sedne pravo u fotelju  Smile tako sto je hteo da se zaposli kao nastavnik geografije u osnovnoj skoli  Smile
nije valjda bas takvo vreme doslo da se i to smatra foteljasenjem i funkcijom  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Па углавном седиш, имаш 2 месеца распуста, јавни сектор и све привилегије које уз то иду...ту је негде... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Samsung 111111
Citat
ja drzavu krivim sto je nacisto propala i upropastila i privredu i industriju i gradjane, a ne zato sto nije uspesna kao neke druge drzave

Drzava kao drzava ima samo ime i prezime.Zna se tacno ko je upravljao drzavom i koja politika je dovde dovela.
Nije drzava upropastila gradjane , vec stranke koje su bile na vlasti.

IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.