Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odrekao se diplome zbog zapošljavanja preko veze  (Pročitano 19222 puta)
Zvezda u usponu

Ja sam @dakon (nisam banovan)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nec Vivaz U5i
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Citat
. tako da ta prica - ako zelis, mozes... moze da prodje na onim seminarima tipa Layoness i sl.
Smile

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nec Vivaz U5i
Ti si i poznata po tome.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
ako nam je najveci problem u Srbiji sto ovaj pajser nije uspeo da se zaposli kao profesor geografije e onda u picku materinu
ipak je za mene veci problem sto se kod mene unistava dom zdravlja,sto za obicnu analizu krvi moras privatno ili do sledeceg grada u bolnicu jer je uprava doma zdravlja nesposobna pa su i porodiliste zatvorili koji ce kurac porodiliste opstini od 70-80.000 stanovnika, poseces se odes u hitnu samo da bi ti napisali nalog da ides u susedni grad u bolnicu da se nebakcu sa tobomm i tako i da vetrinarski tehnicari rade kao medicinske sestre i braca valjda je to isto bem ga dati kravi dati coveku,kuvar vadi krv i tako vazno da rukovodsvo menja stranke kako se zameni koja u opstini,a sto uskoro narod u opstini nece imati gde da se leci zbog njihove alavosti to nema veze, zatvoreno porodiliste je poslednji vrhunac debilizma jer do provog porodilista je 20 kilometara od tog,a nekima dodje i 50 i jedini put je prko pruge koja je cesto zatvorena rampom jer je prometna pa kontam da ce biti puno dece koja ce se zvati cira pretpostavljam da ovakvih primera jos ima u nas al novinraska govna se time nebave
zato sto je vaznije pisati o proseravanju ovog cobana ili kako je skinuto par kilometara sine na mestu gde ce se graditi spomenik za zivota vrhunskom vodji ili cene u skupstinskom restoranu onda neka,a to sto nije napravljena bolnica u Srbiji od titove smrti nema veze ovde se ne racunaju privatne bolnice kumova,rodjaka,drugova poslanika i ministara
serem ja jel da
« Poslednja izmena: 12. Maj 2014, 12:44:22 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
LG Nexus 5
Ti si i poznata po tome.  Smile

Aj deckic, ne smaraj, idi lozi se malo na gaming forumu ili pravi ovakve klipove. Za tebe nema zime, samo nastavi sa raspevavanjem.

Malo na konto teme. Sve iz krajnosti u krajnost. Ajd da se vratimo na nasu "surovu" realnost i na lazne nade rodoljuba, patriota i slicnih.

Da, dragi forumasi, Srbija je dosta sjebana. Korupcija vlada, sta 800-900 hiljada? Milion ljudi je bez posla. Nepotizam, zaposljavanja po stranackoj pripadnosti, lopovluk na svim nivoima, san svih je drzavni sektor. Privatnici propadaju, u nekim mestima se javlja i kanibalizam. Nema posla nigde, umire se od gladi.

Eto, sada kada sam vam otvorio oci, kapiram da vam je mnogo lakse? Bez obzira koliko ja bio ljubomoran, maliciozan, uvredljiv i jos kojesta, ne mogu da uticem na vas i vase ponasanje. Pored gore navedenih i nabrojanih losih osobina nase drzave, bas me dosta interesuje sta vi radite? (ne u smislu obavljanja nekog posla za novcanu nadoknadu, vec sta radite da vam bude bolje)

Jedni su ljubomorni na onog mastera, drugi ga hvale do nebesa, dakle, jedni ga ne vole sto mu je sada "bolje" nego njima, drugi ga uzdizu, jer je njihov heroj, odnosno oni sami nisu imali dovoljno muda da odu, pa drkaju na bilo sta sto premili preko granice.

Decko, momak, gospodin je sam sebe popljuvao pricom da prezire zaposljavanje preko veze, a dobio je posao bas na taj nacin.
Ali ok, bitno je da je otisao, a jos bitnije je da je zadovoljan. Kao i on, skoro svi mogu da postupe slicno, ali kad se krene od osobe do osobe, gomila neubedljivih razloga zasto "moraju" da ostanu ovde ali bi otisli prvim vozom. Pa sta je to bitnije od vase srece i vaseg zivota? Svesno pisate po sebi i ostajete ovde, ne misleci o sopstvenom boljitku i zivotu bas ni malo. Dakle, mazohizam.

Sto se tice posla u Srbiji, ponuda se formira uglavnom prema potraznji. Koliko poslova znate da radite koji su veoma dobro placeni kako kod nas, tako i preko ako izuzmemo fizicke poslove na dnevnicu? O sjebanoj drzavi svi pricaju, nikako da pocne da se prica o sjebanim ljudima kojima je i kolporterski posao nauka.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1305
Zastava Apatin
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
mob
Nec Vivaz U5i
Krovz da li ti nama prepricavas ono sto ti mislis ili ono sto je neko rekao?
« Poslednja izmena: 12. Maj 2014, 14:39:01 od vikron »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
los je ovaj pevac nece se leba najesti na estradi

inace fpn,ekonomski,vecina studija na fonu nisu daleko od megatrenda,isti je to kadar,krivni fakultet nebih ni spominjao
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Iiiii kreće nova mega-svađa za ...

3...

2...

1...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.