Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:18:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odnosi Srbije i Hrvatske  (Pročitano 40423 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Ajde, može, ali na Grčko, Hrvatska je daleko od srca.

Cane
ne treba baš toliko verovati u idealne odnose u EU. Uostalom ono što nastane može i da nestana, pa EU. Ne treba zaboraviti da su mnogi ušli u EU pod pritiskom i uz gomilu lažnih obećanja.
« Poslednja izmena: 04. Maj 2009, 20:26:28 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Cane
ne treba baš toliko verovati u idealne odnose u EU. Uostalom ono što nastane može i da nestana, pa EU. Ne treba zaboraviti da su mnogi ušli u EU pod pritiskom i uz gomilu lažnih obećanja.
To je sve ok sto si rekao,slazem se sa tobom,ali mislim da ce i nas "uvuci" u to sve i onda cemo morati da tripimo i da se pravimo kao da je sve ok u odnosima izmedju Srbije i Hrvatske.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Cane
To je sve ok sto si rekao,slazem se sa tobom,ali mislim da ce i nas "uvuci" u to sve i onda cemo morati da tripimo i da se pravimo kao da je sve ok u odnosima izmedju Srbije i Hrvatske.

Ja pak mislim da su odnosi među Srbima i Hrvatima svakim danom sve bolji i bolji.  Smile

Samo sam primjetio da na ovom forumu međunacionalna mržnja dolazi do najviše izražaja, a npr. još na nekim forumima (koje neću nabrajati no to su usko specijalizirani forumi) Hrvati, Srbi i Bošnjaci si međusobno pomažu, zajedno rješavaju probleme te civilizirano razgovaraju... Novac i posao su danas bitni, ili što se kaže para vrti gde burgija neće, s ovim našim naglabanjima, svađama i mržnjom ni Hrvatska ni Srbija se ne grade.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Maj 2009, 20:55:24 od čokoladko »
IP sačuvana
social share
Jodilolej tara jodilodilej I jodilodilodilo looo

Aj ća, volin te
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
sada sam gledao emisiju Latinica o ulaganju hrvatskih poduzeća u Srbiji i RS.Radnici koji rade npr,u Prijedoru ili Mladenovcu uopće ne razmišljaju da su to hrvatska poduzeća već su zadovoljni da imaju radno mjesto.Ja ne bih imao ništa protiv da srpski poduzetnik otvori poduzeće u Splitu i da zaposli stotine ljudi.ljudi želi siguran posao i plaću,treba živjete.Ako mi ne surađujemo doći će Kinezi ili ostali koje nećeš ni razumjeti.Na ovim forumima su uglavnom nezreli mladi ljudi koji još ne znaju što je to pravi život i što j eborba za život.Žive uglavnom u očevu stanu,on ih hrani i sad su puni ratobornosti.vidit će još malo kad počmu zarađivati svoj kruh .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
sada sam gledao emisiju Latinica o ulaganju hrvatskih poduzeća u Srbiji i RS.Radnici koji rade npr,u Prijedoru ili Mladenovcu uopće ne razmišljaju da su to hrvatska poduzeća već su zadovoljni da imaju radno mjesto.Ja ne bih imao ništa protiv da srpski poduzetnik otvori poduzeće u Splitu
  Где је реципроцитет? Српских предузећа нема на хрватској земљи јер су слаба и неконкурентна. lol   Имате ви у Србији много анђела чувара, ч. лобиста у Влади Србије, ту се ради о позитивној дискриминацији.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
sada sam gledao emisiju Latinica o ulaganju hrvatskih poduzeća u Srbiji i RS.Radnici koji rade npr,u Prijedoru ili Mladenovcu uopće ne razmišljaju da su to hrvatska poduzeća već su zadovoljni da imaju radno mjesto.Ja ne bih imao ništa protiv da srpski poduzetnik otvori poduzeće u Splitu
  Где је реципроцитет? Српских предузећа нема на хрватској земљи јер су слаба и неконкурентна. lol   Имате ви у Србији много анђела чувара, ч. лобиста у Влади Србије, ту се ради о позитивној дискриминацији.
Razmislja kao neka strina, sto on zna o "ekonomiji" a i istorija mu nije bas najbolja.
« Poslednja izmena: 04. Maj 2009, 21:10:31 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ja idem na hrvatsko more jer je najlepse u regionu! Zivele nam majcica Hrvatska i Srbija! Ziveli svi narodi! Ziveli predsednici Tadic i Mesic! Zivela nam Ravna Gora i Dubrovnik!

Pozdrav braco i sestre!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
Klico jel' si duvao nesto ??  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
sada sam gledao emisiju Latinica o ulaganju hrvatskih poduzeća u Srbiji i RS.Radnici koji rade npr,u Prijedoru ili Mladenovcu uopće ne razmišljaju da su to hrvatska poduzeća već su zadovoljni da imaju radno mjesto.Ja ne bih imao ništa protiv da srpski poduzetnik otvori poduzeće u Splitu i da zaposli stotine ljudi.ljudi želi siguran posao i plaću,treba živjete.Ako mi ne surađujemo doći će Kinezi ili ostali koje nećeš ni razumjeti.Na ovim forumima su uglavnom nezreli mladi ljudi koji još ne znaju što je to pravi život i što j eborba za život.Žive uglavnom u očevu stanu,on ih hrani i sad su puni ratobornosti.vidit će još malo kad počmu zarađivati svoj kruh .
Da,danas je najvaznije imati dobar posao jer samo tako mozes nekako preziveti.Nije problem,barem ne meni,da radim u nekom Hrvatskom preduzecu ovde kod nas u Srbiji.Slazem se sa tim da ima nezrelih ljudi koji su uvek za  svadju na nekoj nacionalnoj osnovi.Eto,npr,pre neki mesec nadjem na netu e mail adresu od neke devojke iz Zagreba i pocnemo se mi dopisivati preko MSN-a i sve je bilo ok dok me nije pitala odakle sam.Kada sam joj rekao da sam iz Srbije,'ladno mi je rekla da ona i njen brat jako mrze Srbe i da ako je burazer vidi da se dopisuje sa mnom ima da je "iznapusava". Smile  To mi je bilo jako glupo,jer ja nisam kriv sto sam Srbin,niti je bilo koji Hrvat kriv sto je Hrvat,ali ipak morace dosta vremena da prodje da se mnoge "usijane" glave ohlade i da pocnemo razmisljati drugacije.
« Poslednja izmena: 04. Maj 2009, 21:20:34 od Cane Mafija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ja idem na hrvatsko more jer je najlepse u regionu! Zivele nam majcica Hrvatska i Srbija! Ziveli svi narodi! Ziveli predsednici Tadic i Mesic! Zivela nam Ravna Gora i Dubrovnik!

Упоређујеш неупоредиво.  Smile  (сем претпоследње реченице  Smile  )
« Poslednja izmena: 04. Maj 2009, 21:29:56 od дрињача »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 01:18:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.