Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 19:27:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odnosi Srbije i Hrvatske  (Pročitano 40733 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
neš ti krune i države.Kao i naša u vrijeme npr.trpimira.Previše smo umišljeni svojom kulturom i pameću.Da smo imali pameti kroz povijest gradili bi a n erušili,ne bi stvarali i gradili tuđe države neg svoje.Danas smo ruglo europe a ponašamo se kao da smo popili svu pamet svijeta,Kriminalci nam vode države a mi se njima ponosimo kaoJ da su nobelovci.Ja se svama zabavljam u slobodno vrijeme  ali jebe mi se za kraljeve ,knezove i slavnu prošlost.Želi bi živjeti u miru i slozi,raditi i od rada normalno živjeti.Da snmo imali stotine nobelovaca koga briga ,bitno je kako danas živimo.ja znam kako živimo a znate i vi jad i bijeda od Zagraba do skoplja.Pa se prepiremo ko je manje jadan i bijedan.u Hrvatskoj nas tješe da nam je dobro jer je vama i gore.Baš utješno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Sve države uglavnom vode kriminalci. Ameriku na primer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
napisa si da je to bija prvi logor.Da snmo pametni nebi svu hranu uvozili a svoje njive držali u ledini kao i vi .genocidan ne može biti ni jedan narod pa ni moj.ako smo najbliži po svemu kako to da smo mi genocidni a vi niste.Kako se taj gen dobije i kako se prenosi.dobro znaš da je to smiješna tvrdnja .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Na žalost nisi shvatio moj komentar za logor, nisam se želo praviti pametan, jer stvarno ne znam ko je napravio prvi logor u svetu. Samo sam dodao tvom nabrajanju nešto što nisi naveo , a što karakteriše tvoj narod.
Da li ste genocidni ili ne, ne znam , ali jedno znam Srbe ne volite i želte te ih sve isterati iz svoje države. To vam je vekovni san , koji ste uz pomoć Amerike skoro upotpunosti ostvarili.
« Poslednja izmena: 03. Maj 2009, 19:43:16 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
na drugim stranicama ima puno psovke i prostota najgore vrste i nema upozorenja a ovdje samo za iznešeno mišljenje odmah opomena.
Kazalište u Hvaru iz 13.st.,ljekarna u Trogiru isto,Crkva sv.donata 10., ajde nabroj nešto osim manastira

zar nije svetog donata vizantija izgradila?
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@Pr.Boro zanimljivo je koliko je Hrvatska iznad Srbije krajnje zanimljivo narocito odnos BG - ZG , to narocito...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
.ja znam kako živimo a znate i vi jad i bijeda od Zagraba do skoplja.Pa se prepiremo ko je manje jadan i bijedan.u Hrvatskoj nas tješe da nam je dobro jer je vama i gore.Baš utješno.

kako sad to?
zar srpski jaram nije bio jedini uzrok da ne moze da procvjeta sve? Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Alcatel 
Nisam znao da ste imali jaram, kod nas se govorilo da mi imamo hrvatski jaram.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ništ ostavimo se svađe za zimu,a sad na more  Smile

Tako lepa, a tako blizu... Kad kažeš more, reci ...........  Smile
IP sačuvana
social share
Jodilolej tara jodilodilej I jodilodilodilo looo

Aj ća, volin te
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Mislim da od raspada SFRJ jedino Slovenija izvukla neku korist,ali mogu reci da se tokom vladavine Tita najvise ulagalo u nju.A mi,Hrvati,Bosanci i ostali smo tu gde jesmo,i to smo-sto smo,mogu reci u govnima do guse.Jednog dana cemo,najverovatnije,svi biti u EU i svi ratovi koji su vodjeni na ovim prostorima pokazace se kao bespotrebni i uzaludni....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 43 44 46 47 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 19:27:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.