Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:00:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odnosi Srbije i Hrvatske  (Pročitano 40403 puta)
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson G 502
А вид овај се прави фин. Ма бежи бре човече. Смрдите овде по форуму стално једете говна како је Слоба правио ВС, а кад вам се каже да он нема везе са тим ви не мењате плочу. Па шта очекујете онда? Чибе децо усташких нељуди!

Ti čedo smrdiš čim zineš što znači da su ti govna sastavni dio jelovnika!!
Odhebi lagano u troskoku ako neznaš normalno raspravljati!!
 Smile

Btw Pokojnik Babić je davno u Hagu priznao slobodanovu ulogu u naoružavanju Srba u Krajini,stvaranju paavojnih srpskih formacija tj.o kontroli srpske krajine..
 Smile Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 17:18:49 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
А вид овај се прави фин. Ма бежи бре човече. Смрдите овде по форуму стално једете говна како је Слоба правио ВС, а кад вам се каже да он нема везе са тим ви не мењате плочу. Па шта очекујете онда? Чибе децо усташких нељуди!
 Smile

Не знам нормално расправљати? Па јел ја ко покварени грамофон понављам да је Слоба правио ВС или ти? И онда очекујеш полемику са нормалним човеком? Ти такав? Ма бежи бре, иди туцај камен у Херцеговини. Само пази, има тамо доста јама па да се не изненадиш кад видиш шта су ти преци радили!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
slipko,
ti si taj koji ni na jedno pitanje ne možeš normalno odgovorit.zašto nisi išao u školu to ne znam ali ima još nepismenih ljudi pa se bave svojim poslom.Čuvaj ovce kod zelene jove ili goni volove preko reke i to je pošten posao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson G 502
 Smile

Не знам нормално расправљати? Па јел ја ко покварени грамофон понављам да је Слоба правио ВС или ти? И онда очекујеш полемику са нормалним човеком? Ти такав? Ма бежи бре, иди туцај камен у Херцеговини. Само пази, има тамо доста јама па да се не изненадиш кад видиш шта су ти преци радили!

Ja mislim da tvoji preci imaju malo više veze sa Hercegovinom nego moji..
 Smile Smile

DA nisi tako četnički zadojen i slijep pročitao bi malo šta je četnik Babić prije nego se ubio izjavio u Hagu glede slobine uloge u krajini...
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 6300
Citat
Zašto je država nazvana SR Jugoslavija, a ne Velika Srbija? Zašto su se od 1992. u Hrvatskoj i Bosni borile Srpska vojska Krajine i vojska Republike Srpske, a ne i vojska Jugoslavije koja je bila pod Miloševićevom komandom?

Smile Smile
Bemti,ovo nije shit of the week već shit of  the year....
 Smile Smile

Šta sam ovde slagao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Zašto je država nazvana SR Jugoslavija, a ne Velika Srbija? Zašto su se od 1992. u Hrvatskoj i Bosni borile Srpska vojska Krajine i vojska Republike Srpske, a ne i vojska Jugoslavije koja je bila pod Miloševićevom komandom?

Smile Smile
 Smile Smile

Šta sam ovde slagao?

A po čijem zapovjedništvu su bile vojske Srba u Bosni i Hrvatskoj???
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
slipko,
ti si taj koji ni na jedno pitanje ne možeš normalno odgovorit.zašto nisi išao u školu to ne znam ali ima još nepismenih ljudi pa se bave svojim poslom.Čuvaj ovce kod zelene jove ili goni volove preko reke i to je pošten posao
Smile "професоре" жуља те гуза а??  Никад ме се нећеш отарасити Smile

И ја! Ал твоји хтедоше да то промене па начинише највећа зверства знана целом људском роду.

DA nisi tako četnički zadojen i slijep pročitao bi malo šta je četnik Babić prije nego se ubio izjavio u Hagu glede slobine uloge u krajini...
Кажеш ЕС-у да је четник?! Smile Офсајд дубоки другар!
Бабића умеш да поменеш, за то имаш памети, ал кад треба да се резонује зашто се после тога свега убио онда памет кратка а?  Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 17:36:10 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Alcatel 
Ovde još traje rat. Mladi hrvatski jurišnici žele sebi da dokažu da su najpravedniji na svetu.Izgleda savest radi li radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson G 502
slipko,
Smile "професоре" жуља те гуза а??  Никад ме се нећеш отарасити Smile

И ја! Ал твоји хтедоше да то промене па начинише највећа зверства знана целом људском роду.

Кажеш ЕС-у да је четник?! Smile Офсајд дубоки другар!
Бабића умеш да поменеш, за то имаш памети, ал кад треба да се резонује зашто се после тога свега убио онда памет кратка а?  Smile

Bemti,mora da je boljelo kad je pokojni zubar ispričao istinu..
A zašto se ubio..To samo on i dragi Bog znaju!!

citat...

Izlazim pred ovaj Tribunal sa dubokim osjećanjem sramote i kajanja. Dozvolio sam sebi sudjelovati u progonu najgore vrste protiv ljudi samo zato što su bili Hrvati a ne Srbi. Žaljenje koje osjećam zbog toga je bol sa kojim moram živjeti ostatak života. Molim moju braću Hrvate da oproste braći Srbima. Preklinjem moj srpski narod da ostavi prošlost iza sebe i okrene se budućnosti gdje će dobro, suosjećanje i pravda na neki način olakšati rezultate zla u kojemu sam i sam sudjelovao.

Citat
Mladi hrvatski jurišnici žele sebi da dokažu da su najpravedniji na svetu.

Perudji mogao si riječ dvije i o srpskim jurišnicima...
 Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 17:45:05 od čmelka »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 6300
Citat

Smile Smile
 Smile Smile

Šta sam ovde slagao?

A po čijem zapovjedništvu su bile vojske Srba u Bosni i Hrvatskoj???
 Smile Smile

Pa pod zapovedništvom predsednika RS i predsednika RSK.A priča da je Karadžić bio Miloševićev čovek je nelogična.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:00:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.