Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:38:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odnosi Srbije i Hrvatske  (Pročitano 40405 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Prije tzv. "proustaške" vriojednosti koje je navodno promovirao HDZ (sve kao dio zločinačke velikosrpske inscenirane političke propagande Slobodana Miloševića) sredinom 80.-ih god počela je grandiozna revitalizacija četničkog pokreta. Osnivani su mnogobrojni dobrovoljački četnički odredi sa sasvim jasnim ciljem-stvaranja Velike Srbije, a sve kao dio udruženog zločinačkog pothvata na čelu sa Slobodanom Miloševićem. Frapantnim otporom hrvatskih branitelja protiiv genocidnog okupatora-srbizirane JNA (treća vojna sila na svijetu) i četnika, srpska je vojska rezolutno zaustavljena na kasnijim granicama tzv. republike srpske krajine-fašističke paradržave trijumfalno srušene kolosalnom pobjedom u kolovozu 1995.

Zanimljivo je da su svi koji su se osvrtali na moje postove zaboravili prokomentiarti citat iz knjige jednog Srbina, Dobrice Ćosića, Mali podsjetnik: "Mi Srbi lažemo da bismo obmanuli sebe da utešimo drugog,lažemo iz samilosti,lažemo iz stida, da ohrabrimo,da sakrijemo svoju bedu.vLažemo zbog poštenja. Lažemo zbog sloboda. Laž je vid srpskog patriotizma potvrda naše urođene inteligencije..." ..rekao je Dobrica Ćosić u svome romanu "Deobe".    Neki komentar?

I još nešto:
Kao poražena strana (uz svu svoju prednost u naoružanju i ljudstvu) imate neotuđivo pravo-da se ljutite.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson G 502
Ma koji bre VKK!? To nikada nije bio deo zvanicne politike Srbije, ta gnusna podmetacina Austro-Ugarske i fama o Velikoj Srbiji je plasirana pre vise od jednog veka u vreme "aneksione krize", koju ste lukavo reaktivirali jos 1971..., pa vi imate iskustva sa tim velikodrzavnim projektima u vidu fenomena u geopolitickoj terminologiji poznatijeg kao "popunjavanje praznog trbuha", pa sve do Beograda.

Razbili ste drzavu pod izgovorom veliko-cetnicke hegemonije, da bi ostvarili jedini cilj - "Neovisna Drzava Hrvatska", po etnickom principu, kao sto ste to sprovodili i pedesetak godina ranije i na isti nacin razjebali Kraljevinu.

Do pred sam rat je velika vecina Srba je bila za drzavu Jugoslaviju kakva je i do tada postojala, a ne za nekakvu "Veliku Srbiju", 100% je tako! Program stranke koja nikada nije vodila ovu drzavu predstavljati kao relevantan dokaz je neozbiljno, pa vama je i danas HDZ na vlasti...
Ista ona stranka koja je promovisala "pro-ustaske" vrenosti pre dvadesetak godina, doduse danas u nesto sofisticiranijem obliku i modifikovana po aktuelnim potrebama drzave Hrvatske, posto ste "problem" Srba efikasno resili uz svesrdnu pomoc "finih cika"!

O kakvoj ti jugoslaviji šabane pričaš!!
Pa jugoslavija je odapela još tamo 1980 kada je ćopavi otišao Bogu na ispovjed..
Od 1980 jugoslavija se sama urušava kao kula od karata čovječe..
A to da su većina Srba pred raspad sfrjota bili za jugu,to stoji,a naravno svi dobro znamo zašto ste tako silno bili za jugu...
Od masu razloga zašto ste bili najglasniji zagovornici propale države najbitniji je taj što su svi Srbi bili u "jednoj" državi" i što ste u toj  jugi vi vukli glavne konce...
E kad ste vidjeli da od juge nema ništa jer su je sve republike od reda odhebali,skinuli ste masku i otvoreno rekli Srbija do VKK...
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 14:37:31 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Onako im samo kazu: pamet u glavu ili vam pustamo Srbe s lanca. (by shkorpion
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ma koji bre VKK!? To nikada nije bio deo zvanicne politike Srbije, ta gnusna podmetacina Austro-Ugarske i fama o Velikoj Srbiji je plasirana pre vise od jednog veka u vreme "aneksione krize", koju ste lukavo reaktivirali jos 1971..., pa vi imate iskustva sa tim velikodrzavnim projektima u vidu fenomena u geopolitickoj terminologiji poznatijeg kao "popunjavanje praznog trbuha", pa sve do Beograda.

Razbili ste drzavu pod izgovorom veliko-cetnicke hegemonije, da bi ostvarili jedini cilj - "Neovisna Drzava Hrvatska", po etnickom principu, kao sto ste to sprovodili i pedesetak godina ranije i na isti nacin razjebali Kraljevinu.

Do pred sam rat je velika vecina Srba je bila za drzavu Jugoslaviju kakva je i do tada postojala, a ne za nekakvu "Veliku Srbiju", 100% je tako! Program stranke koja nikada nije vodila ovu drzavu predstavljati kao relevantan dokaz je neozbiljno, pa vama je i danas HDZ na vlasti...
Ista ona stranka koja je promovisala "pro-ustaske" vrenosti pre dvadesetak godina, doduse danas u nesto sofisticiranijem obliku i modifikovana po aktuelnim potrebama drzave Hrvatske, posto ste "problem" Srba efikasno resili uz svesrdnu pomoc "finih cika"!

O kakvoj ti jugoslaviji šabane pričaš!!
Pa jugoslavija je odapela još tamo 1980 kada je ćopavi otišao Bogu na ispovjed..
Od 1980 jugoslavija se sama urušava kao kula od karata čovječe..
A to da su većina Srba pred raspad sfrjota bili za jugu,to stoji,a naravno svi dobro znamo zašto ste tako silno bili za jugu...
Od masu razloga zašto ste bili najglasniji zagovornici propale države najbitniji je taj što su svi Srbi bili u "jednoj" državi" i što ste u toj  jugi vi vukli glavne konce...
E kad ste vidjeli da od juge nema ništa jer su je sve republike od reda odhebali,skinuli ste masku i otvoreno rekli Srbija do VKK...
Prvo nemoj da si nekulturan, znamo da si "Hrvat".
Drugo, šta fali tome da da Srbija bude do KKOV linije? Ja nemam ništa protiv toga, to bi bile fer granice i u skladu sa tendencijom savremene civilizacije za razračunavanjem sa nehumanim ideologijama tipa fašizma, nacizma i sl. Da to nije postala farsa kojom se štite američki geopolitički interesi, ta granica bi postala stvarnost, sa tim da bih vam ja dao Knin radi funkcionalnosti hrvatske države. Da se Amerika striktno držala svoje ideologije, prvo bi isprašila Slobu, pa zatim dala Krajinu Srbima, time kaznila Hrvate za genocid iz drugog svetskog rata i dala jasnu poruku da zločin genocida ne zastareva.Ovako ćemo mi morati da to regulišemo kad se okolnosti za tako nešto nameste Smile
« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 15:02:31 od Srebrni Letač »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
Prije tzv. "proustaške" vriojednosti koje je navodno promovirao HDZ (sve kao dio zločinačke velikosrpske inscenirane političke propagande Slobodana Miloševića) sredinom 80.-ih god počela je grandiozna revitalizacija četničkog pokreta. Osnivani su mnogobrojni dobrovoljački četnički odredi sa sasvim jasnim ciljem-stvaranja Velike Srbije, a sve kao dio udruženog zločinačkog pothvata na čelu sa Slobodanom Miloševićem. Frapantnim otporom hrvatskih branitelja protiiv genocidnog okupatora-srbizirane JNA (treća vojna sila na svijetu) i četnika, srpska je vojska rezolutno zaustavljena na kasnijim granicama tzv. republike srpske krajine-fašističke paradržave trijumfalno srušene kolosalnom pobjedom u kolovozu 1995.

Zanimljivo je da su svi koji su se osvrtali na moje postove zaboravili prokomentiarti citat iz knjige jednog Srbina, Dobrice Ćosića, Mali podsjetnik: "Mi Srbi lažemo da bismo obmanuli sebe da utešimo drugog,lažemo iz samilosti,lažemo iz stida, da ohrabrimo,da sakrijemo svoju bedu.vLažemo zbog poštenja. Lažemo zbog sloboda. Laž je vid srpskog patriotizma potvrda naše urođene inteligencije..." ..rekao je Dobrica Ćosić u svome romanu "Deobe".    Neki komentar?

I još nešto:
Kao poražena strana (uz svu svoju prednost u naoružanju i ljudstvu) imate neotuđivo pravo-da se ljutite.  Smile

ako mi Srbi lažemo ti mi pokaži četnički pokret koji je osnovan osamdesetih ili  Smile
a da umalo da zaboravim,KO ONO BEŠE BEŽAO IZ KASARNI  Smile
a da je bilo sreće pa da nam je predsednik bio  neko drugi
Citat
uz svu svoju prednost u naoružanju i ljudstvu
ovo bi ste osetili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 6300
Prije tzv. "proustaške" vriojednosti koje je navodno promovirao HDZ (sve kao dio zločinačke velikosrpske inscenirane političke propagande Slobodana Miloševića) sredinom 80.-ih god počela je grandiozna revitalizacija četničkog pokreta. Osnivani su mnogobrojni dobrovoljački četnički odredi sa sasvim jasnim ciljem-stvaranja Velike Srbije, a sve kao dio udruženog zločinačkog pothvata na čelu sa Slobodanom Miloševićem.
Pa zar se Mesić nije hvalio dvema pobedama Hrvata u II svetskom ratu, I pobedom 41. kada je NDH osnovana, i II pobedom 44-45. kada su komunisti pobedili (a među njima i Hrvati).

Slobodan milošević nikada nikakve veze sa četničkim pokretom nije imao, četnički pokret je pokušao da osnuje Šešelj sa Vukom Draškovićem ,pa su se posle zavadili, te su kasnije tokom rata u Hrvatskoj i BiH operisali dobrovoljci koji su u JNA (kasnije VRS i SVK) stupali preko SRS-a, te su se nazivali četnicima i izgledali kao oni, kao i paravojne formacije poput Belih Orlova, Srpske Garde i sl. koje su biel povezane sa određenim političkim strankama poput SPO.

Kako inače opravdavaš da je četnik Slobodan Milošević zadržao kao grb Republike Srbije (u okviru SRJ) komunistićki grb Socijalističke Republike Srbije?

Zašto je država nazvana SR Jugoslavija, a ne Velika Srbija? Zašto su se od 1992. u Hrvatskoj i Bosni borile Srpska vojska Krajine i vojska Republike Srpske, a ne i vojska Jugoslavije koja je bila pod Miloševićevom komandom?

Citat
Frapantnim otporom hrvatskih branitelja protiiv genocidnog okupatora-srbizirane JNA (treća vojna sila na svijetu) i četnika, srpska je vojska rezolutno zaustavljena na kasnijim granicama tzv. republike srpske krajine-fašističke paradržave trijumfalno srušene kolosalnom pobjedom u kolovozu 1995.

Da, JNA treća vojna sila na svetu  Smile Smile Smile Smile , pored oružanih snaga SAD, SSSR, Kine, Indije. A i u tom periodu JNA je ostala bez većine ljudstva Slovenačke, Hrvatske, Muslimanske i Makednoske nacionalnosti, dezerterstvo je bila opšta pojava, moral je bio poljuljan, a i sama je bila potpuno nespremna za obračun protiv paravojski i teritorijalnih odbrana koje su bile pod kontrolama separatističkih republičkih vlada. A ta "pobeda" u kolovozu 1995. je usledila otkazivanjem podrške Srpskoj Krajini od strane Jugoslavije i RS, te podrške Hervatskoj od strane NATO, kao i nelegalne nabavke naoružanaj za potrebe HV protivno embargu UN na trgovinu naoružanjem i vojnom opremom na prostoru SFRJ.

Citat
Zanimljivo je da su svi koji su se osvrtali na moje postove zaboravili prokomentiarti citat iz knjige jednog Srbina, Dobrice Ćosića, Mali podsjetnik: "Mi Srbi lažemo da bismo obmanuli sebe da utešimo drugog,lažemo iz samilosti,lažemo iz stida, da ohrabrimo,da sakrijemo svoju bedu.vLažemo zbog poštenja. Lažemo zbog sloboda. Laž je vid srpskog patriotizma potvrda naše urođene inteligencije..." ..rekao je Dobrica Ćosić u svome romanu "Deobe".    Neki komentar?

Pametno kaže čovek.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Strašno ste kao narod zaljubljeni u svoju prošlost, lažno uvjereni da je veličanstvena
Ладно је човек рекао Србима да им историја није величанствена! Ај да је то рекао Грк или Француз или Шваба па да разумем, ал Хрват!  Smile Smile Smile

Vaša ekspanzija zasniva na pokoravanju i ugnjetavanju nesrba  i ako ste u tom cilju spremni na sve (što se tijekom rata na ovim prostorima i te kako vidjelo). Međutim niste mogli spriječiti junački otpor Hrvatske i BiH, dvaju hrabrih zemalja u veličantvenom trijumfu nad genocidnim srpskim okupatorom. Znam da vas sve to skupa jako boli. Nije vama lako.
Урнебес! Хахахахаха.............................

Slobodanko bio na vlasti u Srbiji te da je zajedno sa Dobricom crtao buduće granice V.Srbije..
Јесте а Хитлер је био девојчица са врло малим поремећајем у глави због којег је барбикама секао косу....... Какав идиотизам!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson G 502
Citat
Drugo, šta fali tome da da Srbija bude do KKOV linije? Ja nemam ništa protiv toga, to bi bile fer granice i u skladu sa tendencijom savremene civilizacije za razračunavanjem sa nehumanim ideologijama tipa fašizma, nacizma i sl

Ne fali ništa!!Što se mene tiče može i do Tokija..Međutim pošto se ne pita mene,a da bi bilo sve fer i u skladu sa suvremenom civilizacijom granica je tamo tamo daleko.. Smile

Citat
Zašto je država nazvana SR Jugoslavija, a ne Velika Srbija? Zašto su se od 1992. u Hrvatskoj i Bosni borile Srpska vojska Krajine i vojska Republike Srpske, a ne i vojska Jugoslavije koja je bila pod Miloševićevom komandom?

Smile Smile
Bemti,ovo nije shit of the week već shit of  the year....
 Smile Smile

« Poslednja izmena: 28. Apr 2009, 17:01:02 od čmelka »
IP sačuvana
social share
Potpuno legitimno u Kninu, Srbi bili na svojoj zemlji i rusili balvane na svojim ulicama, ne vidim u cemi je problem.....

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
zašto ne možete mirno podnijeti kad vam se kaže što vama ne odgovara?odmah glupan......
Ja sam sto puta pročitao na ovim stranicama da je Dubrovnok srpski da su hercegovci svi srbi pa nikomu ništa.
Ne uzvraćam uvredama.Samo osobi bez činjenica ostaju uvrede.
Molim jedan komentar od velikih istoričara.
Za vrijeme jednog govora u Benkovcu  Tuđmana je pokušao napasti neki srbin pa je spriječen.Kasnije je sam sebe izrezao skalpelpm a to su svi  mediji  u Srbiji prenjeli kao da su ga pokušali zaklati ustaše.Naravno sve je bila srpska propaganda.Kao dokaz pročitajte izjavu Jovana Raškovića (ima negdje i na ovom forumu) kako je on natjerao tog Srbina da prizna da je sve izmislija.Sad će početi uvrede ili malo o Jasenovcu a o ovom enitko neće ni slova.Dotični se mislim zvao Mlinar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Gušti su gušti.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1742
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson G 502
zašto ne možete mirno podnijeti kad vam se kaže što vama ne odgovara?odmah glupan......
Ja sam sto puta pročitao na ovim stranicama da je Dubrovnok srpski da su hercegovci svi srbi pa nikomu ništa.
Ne uzvraćam uvredama.Samo osobi bez činjenica ostaju uvrede.
Molim jedan komentar od velikih istoričara.
Za vrijeme jednog govora u Benkovcu  Tuđmana je pokušao napasti neki srbin pa je spriječen.Kasnije je sam sebe izrezao skalpelpm a to su svi  mediji  u Srbiji prenjeli kao da su ga pokušali zaklati ustaše.Naravno sve je bila srpska propaganda.Kao dokaz pročitajte izjavu Jovana Raškovića (ima negdje i na ovom forumu) kako je on natjerao tog Srbina da prizna da je sve izmislija.Sad će početi uvrede ili malo o Jasenovcu a o ovom enitko neće ni slova.Dotični se mislim zvao Mlinar.

Ne se sekirati BoraBoras..
Škodi zdravlju..
 Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
А вид овај се прави фин. Ма бежи бре човече. Смрдите овде по форуму стално једете говна како је Слоба правио ВС, а кад вам се каже да он нема везе са тим ви не мењате плочу. Па шта очекујете онда? Чибе децо усташких нељуди!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:38:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.381 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.