Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 11:39:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odnosi Srbije i Hrvatske  (Pročitano 40017 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

zivot je kreator bludnih desavanja!!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5064
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6110
Dobro druze,postujem ljude koji deluju lokaklno jer mislim da je to jedino resenje za normalizaciju odnosa Smile
IP sačuvana
social share
ivanbuba
kreator bludnih desavanja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Klićo šta odalami jadan ne bio. U vladi Srbije ima Dulić, on je Hrvat. Pa ima Ljajić i Ugljanin Muslimani-Bošnjaci. Onda Malovićka Jevrejka a Crnogoraca ni ne znam koliko. Nego ti moraš da kažeš taman posla da ne napucaš još neki post.
pa ja sada treba da se odusevim? pogotovo sto sam frapiran da znas toliko o poreklu malovicke
stvarno je ovde zaboravnost patologija...
Pa šta ako je znam ko je Malović, menja li to na stvari da si rekao samo da bi pravio promaju? Nisam ja počela da brojim krvna zrnca nego ti. Ja sam ti samo dokazala koliko lupaš ko otvoren prozor.

ma sta si ti dokazala?  Smile ti si samo nabrojala ko je sta od ministara po nacionalnosti i lupila da eto kako je ovo jedna divna multietnicka drzava a svi nas mrze i nece sa nama  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
krivo kažeš druže,
ja jesam Hrvat jer su mi to roditelji.Prije sam katolik je rsam to nasljedio i prihvaćam to iako ne moram.Ja sam i europljanin i bijelac i sad bi trebao da se stidim i uime tih skupina.Ja sam i muškarac i trebao bi se stidit kad netko mogaa spola čini nepravdu nekoj ženi ili je pedofil.Ja to ne svaćam tako, samo se stidim za svoja djela i svoje dice.Na to mogu uticati na ostalo ne.

Чекај мало тебе нико не тера да се сврсташ у Хрвате. Нико те не тера да се сврсташ у католике. Ако ћеш негде да се сврсташ онда треба да на припаднике тих група да гледаш као на своју породицу. Ја сам православац, крштен чим сам рођен док још нисам и знао за себе. Касније сам о томе размишљао и прихватио као своју религију изразлога који сада нису битни. Ако би Православна Црква сада радила и подржавала оно што је Католичка радила кроз историју и мене би било срамота не што сам ја православац, већ што неко ко се за то претставља ради нешто нечасно и нехришћански и тиме каља нешто чеу много нас припада. Ја бих се онда залагао да се та љага спере тим што ће се тај изопштити из те наше групе како би се група тога оградила од његових поступака.

Исто је и са припадношћу народу. Ако се докаже да је Пера, Србин, убио 50 ратних заробљеника, ја ћу бити за то да се ђубре осуди на доживотну робију због убиства људи и то ненаоружаних. И не само то, треба у пресуди написати не само да је поступио нечовечки, већ и да је тиме укаљао витештво част и поштење које сваки Србин мора да поседује, био он војник или цивил.

Исто је и са припадношћу навијачкој групи. Ја сам Звездаш а сад је актуелна ситуација око Уроша Мишића. Ја као навијач Звезде сам за то да се ђубре истера са стадиона Звезде и из навијачке групе и да се цела група огради од његовог хулиганског поступка. Као грађанин правне државе сам за то да дечко добије фер суђење и фер казну.

Да ли ћу бити белац или црнац нисам могао да бирам, тако да о томе нема расправе. Као и о Европљанину. Европљанин си само географски. Мада ако се као и пола Србије идеолошки опредељујеш за Европу и вредности моралне које та организација заступа онда треба да се стидиш много чега.

Клићо, покажи мало поштовања према дами, па макар она имала другачије мишљење од тебе. Европске вредности мајсторе, или ти практикујеш само поједине?
Ти си помињао Хрвате у Влади Р.Србије, а Симка их је само набројала. Што јој се сада подсмеваш?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Klićo šta odalami jadan ne bio. U vladi Srbije ima Dulić, on je Hrvat. Pa ima Ljajić i Ugljanin Muslimani-Bošnjaci. Onda Malovićka Jevrejka a Crnogoraca ni ne znam koliko. Nego ti moraš da kažeš taman posla da ne napucaš još neki post.
pa ja sada treba da se odusevim? pogotovo sto sam frapiran da znas toliko o poreklu malovicke
stvarno je ovde zaboravnost patologija...
Pa šta ako je znam ko je Malović, menja li to na stvari da si rekao samo da bi pravio promaju? Nisam ja počela da brojim krvna zrnca nego ti. Ja sam ti samo dokazala koliko lupaš ko otvoren prozor.

ma sta si ti dokazala?  Smile ti si samo nabrojala ko je sta od ministara po nacionalnosti i lupila da eto kako je ovo jedna divna multietnicka drzava a svi nas mrze i nece sa nama  Smile
kad u hrvatskoj bude pet ministara koji su srbi onda necu imati nista protiv da kod nas bude pet ministara koji su hrvati...do tada...vodimo za jednog
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
kad u hrvatskoj bude pet ministara koji su srbi onda necu imati nista protiv da kod nas bude pet ministara koji su hrvati...do tada...vodimo za jednog

eto vidis simijon  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ti nisi birao ni narodnost valjda se slažeš.Vjeru si birao.Naravno sve negativno pripisuješ katoličkoj crkvi.Na ovim stranicama sam pročitao puno negativnih stvari u vašoj SPC.Nisu ihpisali katolici nego ljudi koji poznaju prilike u vas i tamo žive.nije sve bajno.Spominje se neka pedofilija i sl,Svigdje ima loših ljudi i nemoj samo svoje uzdizat a tuđe uvik omalovažavat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Klićo,
zašto ti uzor moraju biti Hrvati ili nama to su Srbija.Nek nam uzor budu demokracije tipa Švedske,Danske ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Klićo,
zašto ti uzor moraju biti Hrvati ili nama to su Srbija.Nek nam uzor budu demokracije tipa Švedske,Danske ...

zato sto je svedska za nas jos uvek suvise daleko, nama uzor treba da budu slovenija ili slovacka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung 
Нема поребе наметати став и инсистирати на нечему. Замислите контрапример. Колико би нама било жао и колико би се искрено извињавали, да имамо Србију са скоро 95% Срба? Smile

Што се тиче Европе, није то само географска, већ што је много важније, културолошка ствар. Шиптари су географски само Европљани, а цивилизацијски, културолошки, па и расно припадају некој кавкаској забити.

Европа је средиште цивилизације и треба бити свестан тога, а не гледати је само кроз ЕУ.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 20:57:03 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Klićo,

zato sto je svedska za nas jos uvek suvise daleko, nama uzor treba da budu slovenija ili slovacka...

Po čemu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 11:39:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.