Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 05:20:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odnosi Srbije i Hrvatske  (Pročitano 40050 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
empti,
manji dio je hrvatskog naroda činio zločine.Dio je bio u Partizanim a dio nije činio nikakve zločine.Manji dio jest.Ja osuđujem i to je dovoljno.Moj djed nije bio u vojsci i nemam potrebe se stiditi svojih predaka.Ja se neću stidit zbog luburića.Zašto bi se ti stidio Arkana ili bilo koga tko čini zločine iz tvoga naroda.Ja odgajam svoju dicu da svoje vole a tuđe poštivaju i ja ću se stidit ako oni postanu loši ljudi.A stidit se zbog idiota od prije sto godina nemam potrebe a nema ni smisla.
А што себе онда називаш Хрватом? Јел тебе не занима шта твоји сународници раде? Онда лепо реци ја нисам хрват ја не припадам ни једној нацији ја сам католик и то је то. И онда нема проблема, нећу те смарати злочинима неког народа коме не припадаш и нећу се љутити кад ме будеш запиткивао о злочинима припадника мог народа којих се ја стидим. А стидим их се зато што је српски народ моја највећа породица, моја фамилија и моји родитељи су моја породица по крви. А сви Срби су моја браћа и сестре и желим им свима добро. Оно што се дешава мом народу на Космету мене жестоко погађа иако живим 400 километара одатле. То је мој народ, моја породица.
Ако ти мислиш другачије, онда ОК. Ал ако се изјашњаваш као Хрват онда имаш велико бреме на леђима, и то су ти наметнули твоји претци а не ми Срби над којима су ти твоји претци чинили злочине.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

zivot je kreator bludnih desavanja!!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5064
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6110
Pravo kazes druze Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ivanbuba
kreator bludnih desavanja!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
krivo kažeš druže,
ja jesam Hrvat jer su mi to roditelji.Prije sam katolik je rsam to nasljedio i prihvaćam to iako ne moram.Ja sam i europljanin i bijelac i sad bi trebao da se stidim i uime tih skupina.Ja sam i muškarac i trebao bi se stidit kad netko mogaa spola čini nepravdu nekoj ženi ili je pedofil.Ja to ne svaćam tako, samo se stidim za svoja djela i svoje dice.Na to mogu uticati na ostalo ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5064
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6110
krivo kažeš druže,
ja jesam Hrvat jer su mi to roditelji.Prije sam katolik je rsam to nasljedio i prihvaćam to iako ne moram.Ja sam i europljanin i bijelac i sad bi trebao da se stidim i uime tih skupina.Ja sam i muškarac i trebao bi se stidit kad netko mogaa spola čini nepravdu nekoj ženi ili je pedofil.Ja to ne svaćam tako, samo se stidim za svoja djela i svoje dice.Na to mogu uticati na ostalo ne.
U pravu si i ti ali sta pokusavas konkretno u svojo okolini popraviti ili samo iznosis svoja misljenja po forumima?
IP sačuvana
social share
ivanbuba
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Da imamo par obrazovanih Hrvata u vladi!!???
KLico sta si hteo da kazes? Smile

to da bi oni mnogo bolje radili u interesu srbije nego razni seselji i filareti

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 
Klićo šta odalami jadan ne bio. U vladi Srbije ima Dulić, on je Hrvat. Pa ima Ljajić i Ugljanin Muslimani-Bošnjaci. Onda Malovićka Jevrejka a Crnogoraca ni ne znam koliko. Nego ti moraš da kažeš taman posla da ne napucaš još neki post.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Klićo šta odalami jadan ne bio. U vladi Srbije ima Dulić, on je Hrvat. Pa ima Ljajić i Ugljanin Muslimani-Bošnjaci. Onda Malovićka Jevrejka a Crnogoraca ni ne znam koliko. Nego ti moraš da kažeš taman posla da ne napucaš još neki post.

pa ja sada treba da se odusevim? pogotovo sto sam frapiran da znas toliko o poreklu malovicke

stvarno je ovde zaboravnost patologija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5064
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6110
Klico,brate ovo si lupio i izvini se,budi fin!
IP sačuvana
social share
ivanbuba
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ivanbajo,
ja u svojoj okolini pokušavam da djelujem pozitivno.Petnaest godina odgajam generacije da ne mrze,da poštuju druge i drugačije.Kolliko uspijevam ne znam jer je puno predrasuda prema drugom i drugačijem.Pogledaj stranicu o pederima,o Albancima,Bošnjacima.sve puno mržnje.Svoje katoličanstvo nastojim živjeti u praksi a ne u teoriji.nikoga ovdije nikad nisam nazvao ružnim imenom ili uvrijedio(nak se javi) osobno.samo iznosim svoje viđenje događaja i pojava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 

pa ja sada treba da se odusevim? pogotovo sto sam frapiran da znas toliko o poreklu malovicke

stvarno je ovde zaboravnost patologija...

Pa šta ako je znam ko je Malović, menja li to na stvari da si rekao samo da bi pravio promaju? Nisam ja počela da brojim krvna zrnca nego ti. Ja sam ti samo dokazala koliko lupaš ko otvoren prozor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 05:20:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.