Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 10:27:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odnosi Srbije i Hrvatske  (Pročitano 39820 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja o zadnjem ratu vi o predzadnjem.Valjda vam više odgovara taj predzadnji.Ne samo da su bradate spodobe dolazile iz Srbije već su u srbiju nosile i opljačkani plijen(umjetnine iz zbirke Bauer,konje iz ergele,postrojenjea iz bušotine Đeletovci,razmontirali uređaje iz zračne luke Ćilipi,....Sve u obrani ugroženog srpstva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Значи ти кажеш да као осуђујеш то што је твој народ побио 1.000.000 припадника мог народа, а онда мени на нос набијаш слике коње машине и уређаје. Е то је непоштовање другог, треба да те срамота бре!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
to je samo usput jer ti sam znaš da je u ovom ratu stradalo oko 12 000 civila u Hrvatskoj a još se vodi nestali u logorima oko 1200.Imaš li ti poštenja da kažeš bilo je zločina sa srpske strane.Ako i kažeš to će biti bilo je ali.Kod mene nema ali zločin je zločin i ja ga neopravdavam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung 
Било је злочина са српске стране, ја бар то не поричем, али не могу, с друге стране, а да ме помислим, како нас не бисте ни 5% мање мрзели и без овог рата и тих 12 000 мртвих. Smile

Једноставно вас је неко затровао ирационалном мржњом према Србима, који су са вама, а често и сами бранили ваше крајеве од Турака. Имамо ли икакву захвалност или бар мало поштовања због тога? Не, али се зато Домовински рат, спомене педесет пута дневно на вашим ТВ станицама.

Далеко од тога да овде људи воле Хрвате, али не одрастамо уз толику опседнутост "злим суседима".
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 19:14:28 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Одговори ти Дуки уместо мене. Слажем се са сваком речју. Само што ја нисам чуо за тих 12000, ал није то толико ни битно за ову расправу.

Ти понављаш да не оправдаваш злочине усташа, ал не показујеш стид. Мене човече срамота шта су мали проценат српских војника радили у претпрошлом рату, и у Крајини и у Босни. Срамота ме! Наше војнике треба да уче да се понашају витешки као што су се понашали наши претци у ПСР. У претпрошлом рату је било идиота који су својим делима окаљали углед српске војске.
А ти? Како се ти осећаш пред сазнањем да је твој народ (не цео, али већина) убијао мој народ? Убијено је милион људи. Поставио ти је Беретка видео па види оно дете са главом поред ноге. Оно нису људи радили, а ви сте њихови директни потомци, синови и унуци. Јел тебе није стид? Јел те није срамота да дођеш овде и нама набијаш на нос што је група Срба размонтирала неку фабрику и украла коње?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Duki,
to se nagomilavalo stotinu godina-I taman kad su došle nove generacije koje su počele zaboravljati dogodio se vukovar,škabrnja...Svatko ima svoj osobni razlog.Ja osobno nemam ali razumijem neke ljude koje nevole Srbe.Netko je izgubija člana obitelji,neko proša logore,neko protjeran iz svoga doma.to su sve valjani razlozi priznat ćeš.Takvi razloga ima i sa vaše strane i razumim ih.Puno je ljudi s obje strane doživjelo ružne stvari.Domovinskim ratom smoo dobili državu a to priznaj nije malo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Vazno je da ljudi iz Hrvatske mogu dolaziti u Srbiju na Guce, Exite, bilo sta i da ljudi iz Srbije mogu odlaziti u Hrvatsku na more, koncerte, a ovo ostalo je trucanje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
empti,
manji dio je hrvatskog naroda činio zločine.Dio je bio u Partizanim a dio nije činio nikakve zločine.Manji dio jest.Ja osuđujem i to je dovoljno.Moj djed nije bio u vojsci i nemam potrebe se stiditi svojih predaka.Ja se neću stidit zbog luburića.Zašto bi se ti stidio Arkana ili bilo koga tko čini zločine iz tvoga naroda.Ja odgajam svoju dicu da svoje vole a tuđe poštivaju i ja ću se stidit ako oni postanu loši ljudi.A stidit se zbog idiota od prije sto godina nemam potrebe a nema ni smisla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Duki,
to se nagomilavalo stotinu godina-I taman kad su došle nove generacije koje su počele zaboravljati dogodio se vukovar,škabrnja...Svatko ima svoj osobni razlog.Ja osobno nemam ali razumijem neke ljude koje nevole Srbe.Netko je izgubija člana obitelji,neko proša logore,neko protjeran iz svoga doma.to su sve valjani razlozi priznat ćeš.Takvi razloga ima i sa vaše strane i razumim ih.Puno je ljudi s obje strane doživjelo ružne stvari.Domovinskim ratom smoo dobili državu a to priznaj nije malo
Zar se na takav nacin dobija drzava?Sto je zapoceo Pavelic zavrsio Franja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung 
Не треба претеривати око Усташа и њиховог броја. Они су пре рата били не тако бројна терористичка група, која ни у сарадњи са комунистима није могла направити ништа вредно помена у самој Југославији.

Касније кад су се након окупације, дочепали власти су повећавали бројност регрутацијама, што не значи да су им људи прилазили добровољно.

Већина Хрвата је тад подржавала Влатка Мачека, који је заступао политику веће федерализације (а даље вероватно и независности) у Југославији, што је резултирало споразумом са намесником Павлом и Драгишом Цветковићем, којим је створена Бановина Хрватска.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2009, 19:23:17 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Avg 2025, 10:27:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.