Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:27:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odnosi Srbije i Hrvatske 2  (Pročitano 42690 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
Ocigledno da od odnosa nema mnogo vajde. Mozda na drzavnom, koliko toliko nivou, ali ljudskom, ...  Smile

Pokusajte malo manje izlivati zuc, jer stvarno tema, ovakva kakva je, ne prilici nesto.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b4pre
mob
Motorola 

Mi smo naučili gde smo grešili i zbog toga sve vaše i dočeka ovakav otpor na geopolitičkom forumu.Čudo jedno kako pokuljaju priče o tome da nam pružate ruku pomirenja od onoga trena od kako kupiste neke silne firme po Srbiji.Sumnjam da bi se ista i pomenula da je bilo drugačije.
 U ostalom,nemate vi šta dokazivati meni,dokažite ljudima koji su iz Hrvatske proterani.Njih morate ubediti da po forumima puštene priče o mirenju nisu samo puste priče...
« Poslednja izmena: 09. Jun 2009, 23:52:10 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Muškarci više vole plavuše...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

Mi smo naučili gde smo grešili i zbog toga sve vaše i dočeka ovakav otpor na geopolitičkom forumu.Čudo jedno kako pokuljaju priče o tome da nam pružate ruku pomirenja od onoga trena od kako kupiste neke silne firme po Srbiji.Sumnjam da bi se ista i pomenula da je bilo drugačije.
  U ostalom,nemate vi šta dokazivati meni,dokažite ljudima koji su iz Hrvatske proterani.Njih morate ubediti da po forumima puštene priče o mirenju nisu samo puste priče...

Ili, npr, možeš ti probat dokazati mom prijatelju kojem su pred očima četnici zaklali cijelu obitelj, a on je to gledao kao dijete od tri godine....
I što ćeš sad? Ovako se možemo optuživati do nove godine... Mi smo vama, vi ste nama.... A Amerikanci i Rusi profitiraju, njima je najbolje čim su neka sranja na Balkanu...

Dosta pizdarija i aveta prošlosti.
IP sačuvana
social share
Ne daj na se, ne daj svoje... nemoj tuđe, prokleto je!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Samo vi nas dočekivajte sa otporom na forumu, navikli smo i na puno gore od vas. Radili ste i puno gore stvari, tako da se otpor na forumu čini kao izgubljeni raj naspram vaših zlodjela. Što se tiče firmi možemo ih i hoćemo kupovati jer smo barem dvostruko bogatiji od vas. Biznis ne pati od ustašoidne srbofrenije.  Smile
I nismo mi nikog protjerali,, 95. Tuđman je Srbe pozivao da ostanu u svojim kućama i mirno dočekaju hrvatsku vlast. Međutim vi ste namjerno otišli kako bi naštetili ugledu Hrvatske. Usprkos tome spremni smo vam oprostiti.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2009, 00:03:32 od 2772 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b4pre
mob
Motorola 
Ej,ljudi,vi ste ,ali stvarno,suva patologija...I moje su majka i tetka kao devojčice gledale kako Savom kod Beograda plutaju leševi ruku vezanih bodljikavom žicom(sa okačenim "pozdravnim porukama"da se zna ko se pri´vatio "ručnog rada"),so what? Ne govorimo o WW II,već o budućim odnosima.U svetlu svega pomenutoga,a da vam više ne bismo narušavali ugled države samoproterivanjem,samogranatiranjem,samospaljivanjem,samoubijanjem...,bolje je da imamo što je manje moguće uzajamnih odnosa.Naravno,mazohisti neka izvole po starom-na devijante ne mogu da utičem...
« Poslednja izmena: 10. Jun 2009, 00:11:06 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
I nismo mi nikog protjerali,, 95. Tuđman je Srbe pozivao da ostanu u svojim kućama i mirno dočekaju hrvatsku vlast. Međutim vi ste namjerno otišli kako bi naštetili ugledu Hrvatske. Usprkos tome spremni smo vam oprostiti.

Јел ће нам  ,,блажени" опростити   Smile

« Poslednja izmena: 10. Jun 2009, 00:11:18 od CrvenaBeretka »
IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
LG Frizider
Citat
Ili, npr, možeš ti probat dokazati mom prijatelju kojem su pred očima četnici zaklali cijelu obitelj, a on je to gledao kao dijete od tri godine....
I što ćeš sad? Ovako se možemo optuživati do nove godine... Mi smo vama, vi ste nama.... A Amerikanci i Rusi profitiraju, njima je najbolje čim su neka sranja na Balkanu...

Dosta pizdarija i aveta prošlosti.

Stoke i psihopata ima svuda i u svakoj zemlji. Vi ste vase zrtve nama naplacivali sa kamatom, mi k'o debili uhvatili se bratstva i jedinstva. I zbog vas i zbog nas, najbolje je lepo da se vise ne mirimo, svako na svoju stranu, I zbog narednih generacija psihopata koji ce iznova ponavljati i naplacivati zostalo. Ovo je ipak politicki forum a o politici vasih rukovodilaca prema Srbiji mislim sve najgore. Vama je Oluja praznik, nama nijedan zlocin i progon nece biti praznovan dok jos imalo imamo normalnih i trezvenih ljudi u zemlji.

Dakle, porazgovaracemo kao ljudi i nasaliti se ako treba hvala bogu foruma ima dosta sa zabavnom tematikom, ovde vase svako izigravanje nevinih zrtava, francuskih sobarica je krajnje neumesno.........

Citat

Osh ti da cika bonu a?
« Poslednja izmena: 10. Jun 2009, 00:24:36 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 973
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0

Јел ће нам ,,блажени" опростити   Smile

Pogledaj samo na kojoj je Televiziji to prikazano. Tipična Beogradska propaganda koja vas je zatrovala. Imali ste svoju neku specijalnu politiku 90.-ih i to vam se kasnije obilo o glavu. Posljedice ćete nažalost osjećati još dugo, ali spremni smo vam pomoći. Ako ste, pak u razmišljanjima ostali u 90.-ima znači da treba još pričekati dok se ne smanji vaš autodestruktivni mazohizam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b4pre
mob
Motorola 
Tačno,pokupite svoje pintle i sačekajte još par hiljada godina pre nego što krenete da nam nesebično i dobrosusedski pomažete...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
To što Hrvati uživaju u onome što su dobili od Tita na poklon kao poraženi u drugom svetsko ratu ce se kad tad morati promeniti , tek tada ce se steci uslovi za normalizaciju odnosa ...

Тек тад се односи неће нормализовати. Нови рат, нови проблеми. Шта је ту добро?

Нормални односи између Срба и Хрвата заправо подразумевају ситуацију где ће свако гледати своја посла, где се нећемо свађати због сваке ситнице, где нећемо ни превише обраћати пажњу једни на друге.

То звучи савршено природно да су у питању већина других народа. Smile Пошто смо ми ипак специфични и то је више него довољно.
Zbog takvih kao što si ti smo i prošli kako smo prošli , zabijati glavu u pesak i davati svoje na tacni rade samo oni kojima nije stalo ni doceg do sebe samoga , ni jedan narod se nije odricao i napoklanjao svoje teritorije kao mi Srbi !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 13:27:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.