Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 12:09:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odlazi Milo... ili ipak ne?  (Pročitano 29376 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
Ovako su Bajice izgledale 90-ih i bez rata.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
nisi ti to razumeo...

Zašto JNA nije čuvala Jugoslaviju tamo gde se Jugoslavija čuvala, u Sloveniji?
Zato što joj je zaprećeno...i zato što nije htela da čuva nešto što ne može da sačuva osim da uradi ono što joj je zaprećeno da ne uradi.
Spašavala je one kojima je spas trebao (vezano za ono što si pitao i nije ti bilo jasno) i šta je mogla.
Srbi nisu pucali na JNA, Srbi nisu planirali ubistva vojnika i starešina.

Sad si stručnjak i za ratovanje pa znaš da li je JNA trebala da stoji negde i čeka napad iz pozadine ili da se povuče na linije gde narod neće da joj puca u ledja.

Kažem ti da nisi dorastao temi...totalno si izvitoperio situaciju u svom umu i samo ponavljaš budalaštine iz 90-ih.
Bio ja stručnjak ili ne, JNA nije branila celovitost države.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
mob
SonyEricsson xperia m2
Sloba je ipak bio veliki Jugosloven. Poznat je njegov jugoslovenski govor na Gazimestanu  Smile
« Poslednja izmena: 10. Sep 2020, 01:39:05 od FilipFr »
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
Bio ja stručnjak ili ne, JNA nije branila celovitost države.
Pokazalo se da ne poznaješ dovoljno temu, imaš zablude pa ti nije jasno i to je sve.

Sloba je ipak bio veliki Jugosloven. Poznat je njegov jugoslovenski govor na Gazimestanu  Smile
Onima koji su slušali, koji znaju šta je rekao jeste...zabludelim neznalicama koji verovatno nisu ni čuli niti su sposobni da razumeju govor očigledno nije.

Odličan dokaz da oni koji mu spočitavaju taj govor nemaju jasnu predstavu o čemu pričaju.

Kao što ni danas Milogorcima i Montenegrinima nije jasno zašto su budale i izdajnici.
« Poslednja izmena: 10. Sep 2020, 05:54:19 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Još neke legendarne izjave slobe iskrenog:

Ако треба да се тучемо, богами ћемо да се тучемо. А надам се да неће бити толико луди да се са нама туку. Јер ако не умемо да радимо и привређујемо, бар ћемо знати добро да се тучемо. - председницима српских општина, НИН, 12. април 1991.   

Договори које смо постигли отклањају опасност војне интервенције против наше земље. - октобар 1998.

Немам ништа посебно за чим бих жалио и савест ми је мирна. - децембар 1998.

Наша земља је најдемократскија земља на свету. - Политика, 16. јун 1999.
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
Od onih koji dokazivo nisu razumeli govor na Gazimestanu se više ne očekuje da su sposobni da razumeju bilo čije izjave.

Kao što Milogorci i Montenegrini nisu sposobni da razumeju srpstvo pojedinaca koje koriste u svojoj propagandi.
« Poslednja izmena: 10. Sep 2020, 09:49:22 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Slobodan Milosevic, diktator lopov i ubica.. sopstvenog naroda.

A neko ocekuje da je bio fini sa drugima?
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
Oni koji dokazivo nisu  sposobni da razumeju govor čije delove citiraju  i prave logičke greške teško da su sposobni da ispravno rasudjuju o drugima.
Ma koliko bili istrajni u sopstvenim zabludama.

Kao što Milogorci i Montenegrini istrajavaju u svojim.
« Poslednja izmena: 10. Sep 2020, 10:57:53 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
nisi rekao da želiš ozbiljno da razgovaraš niti si to pokazao načinom komunikacije u bilo kom trenutku.

Odgovaram ti kratkim izjavama bez konteksta isto kao i ti meni.

Ono sto ne radim je neosnovano etiketiranje, za razliku od tebe. Razumem da si lenj i da ti je do pražnjenja ali to nije zanimljivo
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7242
Već sam ti rekao da nema ozbiljnog razgovora sa nekim ko kaže "bombardovali su te da ti donesu mir", bilo da to stvarno misli ili ne.

Mislim da je čovečanski bilo od mene da ti ukažem na zablude koje gajiš, ali se ne zanosim da ljudima koji 2020-e ponavljaju budalaštine iz 90-ih možeš nešto da dokažeš.

Nisi razumeo govor čiji si deo citirao, napravio si (ponovo) logičku grešku "Ne sledi" i to je dovoljno da vidim u kakvom si stanju svesti po ovom pitanju.
Ako ikad budeš hteo da se rešiš zabluda to moraš da učiniš sam, pa da imaš utisak da je to saznanje tvoje.
Ovako samo ćeš da osećaš  da neko napada nešto što si utripovao i sa tobom može samo da se na ovoj i sličnim temema razgovara kao sa Teodorom na drugom delu foruma.
« Poslednja izmena: 10. Sep 2020, 11:54:36 od Predragoon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 12:09:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Milo Odlazi ipak

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.