Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 17:59:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odlazak kod psihijatra - taboo?  (Pročitano 9802 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ona krenula na ajerobik, malo da se utegne i tako to  Smile

Od romanticne duse postala je zderacica muskaraca. Njoj je valjda dobro  Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
 Smile
Hmmm... njoj je dobro, ali je pitanje - koliko dugo ce joj biti tako?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Johnny vrati se Jajo nas jebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia N73
Vidim da ima dosta ljudi sa slicnim iskustvima u vezi psihijatara i dovodi se u pitanje da li uopste ima svrhe ici. O tome se moze pricati, ako neko nije uporan vrlo je moguce da ne uspe pronaci pomoc. Ipak, pitanje je, zasto bi eventualni odlazak bio sramota?
IP sačuvana
social share
Raspolagat' tudjom mukom nije mala zajebancija...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Smile
Hmmm... njoj je dobro, ali je pitanje - koliko dugo ce joj biti tako?  Smile
Neam pojma, ne poznajem je tako dobro, ali znam da je dozivila totalnu transformaciju. Prije je bila mirna, poetska dusa onako bas, sad je .. sve suprotno  Smile
Mozda je prebukvalno shvatila stagod da joj je rekao.

Sto se tice odlaska psihijatru generalno .. ja bih uvijek otisla, cisto da vidim drugi ugao svih mojih problema ili nedoumica stagod ..
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ne znam, meni ipak je bliže i bolje otići kod psihologa ili psihoterapeuta(novi naziv Amerikanizovan za psihologa ili savetnika)!
Razlog zbog koga tako mislim je zato što naši psihijatri eksperimentišu sa ljudima, videla sam par slučajeva u mom okruženju. Obično svale na genetski faktor, i da ti je tako suđeno... eksperimentišu sa novim lekovima, a ne znaju da utvrde dijagnozu! Lutaju po bolestima kao da si pacov...
Poznajem ženu kojoj je njena psihijatrica davala litijume, kojekakve lekove i ona je prestala da funkcioniše normalno, sve više je tonula u sve jače simptome nekih bolestiština koje nije imala ni indikacije... znači da joj se stanje pogoršavalo na kraju je toliko plašila i zaprepašćivala ljude svojim ponašanjem da su je svi počeli izbegavati.... još je najgore što je ta doktorica počela da priča o njenom slučaju sa ljudima koji je ovlaš poznaju što je narušavanje etike i ta žena u maloj sredini od normalne pomalo neurotične domaćice koja nije mogla da dobije dete je postala za sredinu ludača! Mislim stvaranje ovisnosti i pobuđivanje svesti o indikacijama nekih težih bolesti stvara neku paranoju i anksioznost prema sredini tako da ta osoba počinje da tone sve dublje i dublje u svoju bolest jer je psihijatar udubljuje u nju.... svi mi imamo naše opsesije, tikove, anksioznosti, pojave paranoje - da ti je otvorena torba ili otkopčan šlic zbog nekih predhodnih pantalona, kompulsivnost, detinjstva i bežanje u maštu tokom putovanja busom na nekoj svakodnevnoj relaciji... ali sve su to stvari koje dolaze i odlaze od tempa života koji ti se nameće... zato za bilo kakav problem treba ipak dobar prijatelj, roditelj ili brat, sestra da ispričaš, saslušaš i ideš dalje... oni ti žele najbolje i poznajute!
A ako želiš da svoj problem rešiš na duže vreme ideš kod psihologa, i tako nema osobe pored tebe koja te podseća i evocira sećanja na tvoj psihički problem što je isto dobro...
Zato psihijatar jedino ako ti tvoj psiholog kaže da tvoje bojke prevazilaze normalno i da treba preći na neke ozbiljnije terapij. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ne znam zasto, ali ja nekako imam trip da vjerujem da je psihijatar ozbiljniji od psihologa.
Bambi izvini  Smile

Kad mi neko kaze 'psiholog' ja pomislim na one skolske pedagoge/psihologe, mrtve kretene u vecini slucajeva. Pritom i nesposobne.
bambi, izvini jos jednom  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Ma ne, ok, to jeste neka vrsta stereotipa. Smile Necu te tuci.  Smile Smile

Mada, psiholog se bavi i normalnim ljudima (stagod  Smile ), dok je psihijatar specijalizovan za one malo... manje prilagodjene.  Smile

A i danicheli je objasnila.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Feb 2009, 21:09:37 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
E pa tooo .. ti specijalizovani za specijalizovane, to meni treba  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Google Chrome 1.0.154.48
mob
Nokia N-shurnaest
Ne znam zasto, ali ja nekako imam trip da vjerujem da je psihijatar ozbiljniji od psihologa.
Bambi izvini  Smile

Kad mi neko kaze 'psiholog' ja pomislim na one skolske pedagoge/psihologe, mrtve kretene u vecini slucajeva. Pritom i nesposobne.
bambi, izvini jos jednom  Smile

Uuu shta ti rekla ...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Jes stvarno, vi sta sam joj sve rekla, vodite me sad kod psihijatra  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Nov 2024, 17:59:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.