Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: odbrana svog identiteta u borbi za opstanak  (Pročitano 18864 puta)
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Koji si ti Arijevac, kad u potpisu citiras semitskog Hanibala ? Smile

Незнање је бесконачно  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ako si mislio na sebe onda u redu Smile. Kartaginjani su najverovatnije semitskog porekla, mada to nije u potpunosti razjasnjeno, u svakom slucaju njihov jezik je spadao u grupu semitskih jezika.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ako si mislio na sebe onda u redu Smile.

Јок, море.

Kartaginjani su najverovatnije semitskog porekla, mada to nije u potpunosti razjasnjeno, u svakom slucaju njihov jezik je spadao u grupu semitskih jezika.

С друге стране, ко иоле зна нешто о расним одликама биће му јасно на први поглед бисте/кованице Ханибала Барке да његова лобања није семитска већ Аријевска и то Нордијског типа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Kartaginjani su poreklom sa teritorije danasnjeg Libana, iz grada Tira.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
So what?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 443
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
С друге стране, ко иоле зна нешто о расним одликама биће му јасно на први поглед бисте/кованице Ханибала Барке да његова лобања није семитска већ Аријевска и то Нордијског типа.

LOL, ti si na osnovu kovanice zakljucio da Hanibal nije semitskog porekla  Smile. Da li to znaci da ni Kartaginjani nisu semiti, ili je on izuzetak, tj. nije Kartaginjan?

Kartaginjani su poreklom sa teritorije danasnjeg Libana, iz grada Tira.

Da, oni su ustvari Fenicanska emigracija  Smile.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Bez prava na potpis
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 2641
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
LOL, ti si na osnovu kovanice zakljucio da Hanibal nije semitskog porekla  Smile. Da li to znaci da ni Kartaginjani nisu semiti, ili je on izuzetak, tj. nije Kartaginjan?

LOL или не-LOL, тако ти је. Рекох кованица или биста па како ти више одговара, односно како можеш боље да видиш.

Да, на основу облика лобање и црта лица је јасно да не може бити семит.

А то је вероватно изузетак пошто је становништво тамо било у зачетку мешања.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ja za sebe mogu reci da sam nacionalista bez problema, ali se malo zapitam oko toga kada vidim kakvih morona ima sve ovde.

1. Srpski etnicki identitet je jedino ugrozen nasim slabim natalitetom, a ne crnacko-jevrejsko-arapskim konspiracijama.

2. Srpski duhovni identitet je ugrozen globalizacijom i prihvatanjem kulturnog modela koji nam stize od "nase arijevske" brace sa zapada.

3. I ako bih prihvatio tu podelu na takav nacin oko superirnuh i inferironih, onda bi ovi prvi bili Sloveni, a oni drugi Germani i Romani. Mala je Evropa za tri "Bogom dane" rase.   Smile    Ta podela je inace debilna, kao i vasa teorija o beloj bratstvu, vec sam rekao da izmedju tri glavne evropske rase nema u principu nista zajednicko izuzev slicnosti reci majka.

4. A ti holandjanin, nemoj mi se tu praviti pametan i pricati mi sa 3 000 km o srpstvu i Srbiji. Ostani tamo i brini o svojoj tamosnjoj "beloj braci" ridje podgrupe.

A porodicu mi ne pominji vise. Superiorni (citaj: pametni) ljudi, to ne rade, tako se ponasa bagra i fukara. Tako se ponasaju primitivci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
@Reloader

Smesan si ko bioskop. Nije problem u tome da li ces ti meni ili nekom drugom da siris svoje "srednjoskolsko" mesijansko znanje vec je pitanje (ako vec sam nisi primetio) kako da samo ti i par drugih likova na ovom forumu vidi vaznost u rasama a bilo ko drugi ne. Vi pricate o cistoci rasa koje nisu ciste i nepostoje kao izdvojene rasne grupe vec vekovima. Ali pitanje je cak i da nadjes cistog Arijevca - kakve to veze ima sa tvojim zivotom? Da li mislis da ce njegov "superiorni" genestki sastav moci da ga odvoji na bilo koji drugi nacin od drugih ljudi na ovoj planeti? Da li ce cinjenica sto moze da digne 200kg iz bencha i citira Ilijadu i Odiseju napamet dok radi sklekove zaista pomoci da shavti sustinu svog postojanje na ovom svetu?

Vi ste jedini koji ste bolesno optereceni rasama i rasnom pripadnoscu a ja sam ceo svoj zivot sve ljude gledao kao sebi jednake i klonio se takvih kao sto ste vi. Malo sam stariji od tebe i po godinama i po iskustvu i u emotivnom razvoju (koji ti nisi ni zapoceo) tako da ono sto ja pricam uglavnom pricam iz iskustva i kao posledica interakcije sa ljudima iz mnogih delova ovog sveta koje ti nazivas inferiornim. Tvoje znanje se bazira na literatiri bolesnih nacistickih umova a moje na licnom iskustvu. Tvoje vodje je pojela istorija i mrak - a ja sam sam sebi vodja. Da li si i dalje tako ubedjen da ti mene trebas necemu da ucis sinovac?  Ti pratis - a ja vodim. Uvidjas li razliku?

Rekao sam to Holadjaninu pa evo itebi - tvoje ideje o ljudima i svetu oko tebe ce ti u svakoj zemlji ovog sveta obezbediti besplatnu klopu i izolovani smestaj u tapaciranoj celiji. Samo nastavi tako  Smile Pomeni jos jednom proterivanje jevreja i bices jos jedan korak blizi odlasku sa ovog foruma.

Zlo koje izlazi iz tebe je nemerljivo - ono sto je tuzno je sto jedini kome nanosis stetu si ti sam a da to uopste ne vidis - kakva ironija.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
LG 4X HD
Citat

Smile Smile Smile  aha, Shvedjanin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.