Da ja ispricam svoju tuznu pricu.I svaki bi mi savjet dobro dosao.Znam ,bice vise onih koji ce da me ismijavaju ali molila bih takve da me obidju,dosta je sto se ljutim sama na sebe. Naime ,da ne duljim,upoznala sam jednog divnog momka s kojim sam krenula 1.1.ove godine.Nije iz mog grada tako da smo se rijetko vidjali ali dane smo provodili na telefonu.Bio je najbolji decko kojeg sam upoznala.Imao sve ono sto sam ja htjela u zivotu.Tada sam bila u fazi lizanja rana od bivseg i nisam se nista trudila.Ali se trudio on.....I to previse.I tako,zaprosio me.Iz nekog razocarenja,bijesa radi bivseg,neznam cega, ja sam pristala.Zakazali smo da se vjencamo 16.3.Sada,sljedece subote Posto on zivi sa svojima na selu na istom spratu moj je prijedlog bio da zivimo u gradu(odakle je on ) jer on tu radi,i ja bih nasla posao,pocela raditi,i bili bi postanari a svremenom ko zna....I pristao je.Dolazila sam sa svojima kod njega,bili su mu svi od familije.rucak.....prelijep dan.Sve vec gotovo ,papiri spremni samo se stan ceka.I 16.2 je sasvim slucajno rekao sta zurim oko stana kada cemo tu da zivimo samo dva mjeseca.Dok izradi sprat svoje kuce i vratili bi se tu.Naravno izbila je svadja tu oko toga jer ja necu na selo,regovali smo prebrzo oboje....rekla sam mu da otkaze vjencanje da se necu udati....I sada ispastam.Ne prosje dan da ne zaplacem,da ne molim Boga da mi ga vrati.Cula sam da je jako postidjen i povrijedjen,niko od njegovih ne govori samnom,pokusavala sam mu slati poruke a odgovor je bio da me mrzi,da sam umrla za njega i da ne zeli da mu dosadjujem .....A ja bih da se ubijem.Sta da radim ima li ikakav nacin da ga vratim i koliko vas bi oprostilo ovo sto sam mu uradila
Tako se ona zabavljala sa jednim momkom oko godinu i to veza na daljinu. Dogovorili se lepo da ona ode u BG kod njega, nadju neki stan i posao i da zive neko vreme dok ne vide sta ce. Al ne lezi vraze, on htede da je mimo tih njihovih dogovora odvede u selo kod njegovih, da ona tamo bude, jelte, domacica neko vreme a on da radi pa da posle vide sta ce i kako ce. Kada ona ne htede i htede da pricekaju malo pa da vide, on se izdrkavao, i to do te mere da je dosao na Novu Godinu na koju su isli zajedno i totalno je ignorisao. Nekoliko dana posle toga su raskinuli i od tada tako i on nju kao i taj tebe mrzi pa i do te mere da joj je rodjendan cestitao i odmah poceo oko toga kako ona ne valja...
Tako da, bezi od toga. Bezi koliko te noge nose...
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Ucenjivanje ima dva kraja Nemoj da me shvatis pogresno, ali ti si potegla tesku artiljeriju, ti si napravila izbor. E sad, obrati paznju na to sto rece Marko, mozda je ovo i bolje po tebe na duge staze. Ako je on vec isplanirao gde cete da zivite, bez da tebe pita, moj savet ti je da ga batalis.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2013, 11:46:51 od Ilija Nis »
Ne prosje dan da ne zaplacem,da ne molim Boga da mi ga vrati
у срединама у којима се вест брзо преноси, врло је лоша ствар ако момак изађе на глас да му је одбјегла невјеста.
ако одлучиш да га враћаш, позив на кафу вероватно неће ништа решити, јер не жели да те види, него трк пред његову кућу и припрети му да ћеш се скинути гола и спалити, онда ће морати да те саслуша, јер ће у супротном по селу пући још већа брука. Срећно
« Poslednja izmena: 17. Mar 2013, 15:20:20 od kimi5 »
eh..koliko je ljubavi otislo do vraga zbog ponosa..mnogo...i ja sam par nekih izgubio... ali...jednom kad...potrosite i izlizete...mnogo djonova od cipela... shavtit cete nesto jako bitno za zivot... da ponos i nije tako strasno izgubiti zbog ljubavi.. koliko je strasno izgubiti ljubav... zbog ponosa....
sve u svemu..citajuci i onu tvoju temu o neudatim zenama...kao i ovu... zakljucio sam... da je mnogo bolje tako..i po tebe i po tog tvog... ...niste vi za brak... u brak se ne ulazi tako..nestabilnog konta...i kako vjetar duva- pogleda na zivot.. diskutabilnog ponasanja i reagovanja... i posebno brak nije...ne za tako kratak period poznavanja... prvo... treba odvaliti godinu dve zajednickog zivota pod istim krovom i na istom hljebu... pa onda se uzimati..
hm...ja ne znam gdje se izgubio smisao vjeridbe..u ovoj danasnjoj zivotnoj filozofiji...
savjet --------ostavi ga na miru....zamrzni-zaledi svoja osjecanja..i situaciju..na neko vreme... povredjen je...mlad i mladalacki glup... i moze svasta da uradi....
ako nesto bude...i dalje izmedju vas...ako vasa imena u knjizi ljubavi i dalje budu stajala jedno uz drugo... ...ne sekiraj se..potrazit ce on tebe...mada sumnjam....
ubuduce...pre nego nesto vazno kazes -uradis..malo razmisli o mogucim posledicama....koje mogu da se dese kada nesto kazes ili uradis....nekome tko te voli....
znas kako kazu..tko sa djecom leze na pocinak...jutrom se upisan budi....
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI! GNP! 2pac R.I.P. Pile,brate,pocivaj u miru!
Nije tacno da ga znam preko telefona znam ga od juna prsle godine a zabavljamo se od 1.1. ove samo sto se on odselio kod svojih pa smo se vidjali vikenfima