Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Nov 2024, 20:59:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odbjegla nevjesta  (Pročitano 15672 puta)
17. Mar 2013, 01:11:40
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 58
Zastava Sarajevo
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
SonyEricsson ray
Da ja ispricam svoju tuznu pricu.I svaki bi mi savjet dobro dosao.Znam ,bice vise onih koji ce da me ismijavaju ali molila bih takve da me obidju,dosta je sto se ljutim sama na sebe.
Naime ,da ne duljim,upoznala sam jednog divnog momka s kojim sam krenula 1.1.ove godine.Nije iz mog grada tako da smo se rijetko vidjali ali dane smo provodili na telefonu.Bio je najbolji decko kojeg sam upoznala.Imao sve ono sto sam ja htjela u zivotu.Tada sam bila u fazi lizanja rana od bivseg i nisam se nista trudila.Ali se trudio on.....I to previse.I tako,zaprosio me.Iz nekog razocarenja,bijesa radi bivseg,neznam cega, ja sam pristala.Zakazali smo da se vjencamo 16.3.Sada,sljedece subote
Posto on zivi sa svojima na selu na istom spratu moj je prijedlog bio da zivimo u gradu(odakle je on ) jer on tu radi,i ja bih nasla posao,pocela raditi,i bili bi postanari a svremenom ko zna....I pristao je.Dolazila sam sa svojima kod njega,bili su mu svi od familije.rucak.....prelijep dan.Sve vec gotovo ,papiri spremni samo se stan ceka.I 16.2 je sasvim slucajno rekao sta zurim oko stana kada cemo tu da zivimo samo dva mjeseca.Dok izradi sprat svoje kuce i vratili bi se tu.Naravno izbila je svadja tu oko toga jer ja necu na selo,regovali smo prebrzo oboje....rekla sam mu da otkaze vjencanje da se necu udati....I sada ispastam.Ne prosje dan da ne zaplacem,da ne molim Boga da mi ga vrati.Cula sam da je jako postidjen i povrijedjen,niko od njegovih ne govori samnom,pokusavala sam mu slati poruke a odgovor je bio da me mrzi,da sam umrla za njega i da ne zeli da mu dosadjujem .....A ja bih da se ubijem.Sta da radim ima li ikakav nacin da ga vratim i koliko vas bi oprostilo ovo sto sam mu uradila
IP sačuvana
social share
Ostavicu iza sebe odjek moga osmjeha. . . . da ga proganja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
Imah drugaricu sa slicnim problemom...

Tako se ona zabavljala sa jednim momkom oko godinu i to veza na daljinu. Dogovorili se lepo da ona ode u BG kod njega, nadju neki stan i posao i da zive neko vreme dok ne vide sta ce. Al ne lezi vraze, on htede da je mimo tih njihovih dogovora odvede u selo kod njegovih, da ona tamo bude, jelte, domacica neko vreme a on da radi pa da posle vide sta ce i kako ce. Kada ona ne htede i htede da pricekaju malo pa da vide, on se izdrkavao, i to do te mere da je dosao na Novu Godinu na koju su isli zajedno i totalno je ignorisao. Nekoliko dana posle toga su raskinuli i od tada tako i on nju kao i taj tebe mrzi pa i do te mere da joj je rodjendan cestitao i odmah poceo oko toga kako ona ne valja...

Tako da, bezi od toga. Bezi koliko te noge nose...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.14
mob
Nokia 6220
Ucenjivanje ima dva kraja  Smile
Nemoj da me shvatis pogresno, ali ti si potegla tesku artiljeriju, ti si napravila izbor.
E sad, obrati paznju na to sto rece Marko, mozda je ovo i bolje po tebe na duge staze. Ako je on vec isplanirao gde cete da zivite, bez da tebe pita, moj savet ti je da ga batalis.
« Poslednja izmena: 17. Mar 2013, 11:46:51 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ne prosje dan da ne zaplacem,da ne molim Boga da mi ga vrati

Smile

у срединама у којима се вест брзо преноси, врло је лоша ствар ако момак  изађе на глас да му је одбјегла невјеста.

ако одлучиш да га враћаш, позив на кафу вероватно неће ништа решити, јер не жели да те види, него трк пред његову кућу и припрети му да ћеш се скинути гола и спалити, онда ће морати да те саслуша, јер ће у супротном по селу пући још већа брука. Срећно Smile
« Poslednja izmena: 17. Mar 2013, 15:20:20 od kimi5 »
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
znas ga dva i po meseca preko telefona

jel imas nekoga da te nasamara i objasni ti neke stvari ili mi ovde imamo tvoje odobrenje?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
eh..koliko je ljubavi otislo do vraga zbog ponosa..mnogo...i ja sam par nekih izgubio...
ali...jednom kad...potrosite i izlizete...mnogo djonova od cipela...
shavtit cete nesto jako bitno za zivot...
da ponos i nije tako strasno izgubiti zbog ljubavi..
koliko je strasno izgubiti ljubav... zbog ponosa....

sve u svemu..citajuci i onu tvoju temu o neudatim zenama...kao i ovu...
zakljucio sam...
da je mnogo bolje  tako..i po tebe i po tog tvog...
...niste vi za brak...
u brak se ne ulazi tako..nestabilnog konta...i kako vjetar duva- pogleda na zivot..
diskutabilnog ponasanja i reagovanja...
i posebno brak nije...ne za  tako kratak period poznavanja...
prvo... treba odvaliti godinu dve zajednickog zivota pod istim krovom i na istom hljebu...
pa onda se uzimati..

hm...ja ne znam gdje se izgubio smisao vjeridbe..u ovoj danasnjoj zivotnoj filozofiji...

savjet --------ostavi ga na miru....zamrzni-zaledi svoja osjecanja..i situaciju..na neko vreme...
povredjen je...mlad i mladalacki glup...
i moze svasta da uradi....

ako nesto bude...i dalje izmedju vas...ako vasa imena u knjizi ljubavi i dalje budu stajala jedno uz drugo...
...ne sekiraj se..potrazit ce on tebe...mada sumnjam....

ubuduce...pre nego nesto vazno kazes -uradis..malo razmisli o mogucim posledicama....koje mogu da se dese
kada nesto kazes ili uradis....nekome tko te voli....

znas kako kazu..tko sa djecom leze na pocinak...jutrom se upisan  budi.... Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson W800i
znas ga dva i po meseca preko telefona

jel imas nekoga da te nasamara i objasni ti neke stvari ili mi ovde imamo tvoje odobrenje?  Smile
Pravo zboris.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 58
Zastava Sarajevo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
SonyEricsson ray
Nije tacno da ga znam preko telefona znam ga od juna prsle godine a zabavljamo se od 1.1. ove samo sto se on odselio kod svojih pa smo se vidjali vikenfima
IP sačuvana
social share
Ostavicu iza sebe odjek moga osmjeha. . . . da ga proganja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
izvini onda, moja greska  Smile  Smile

to znaci da ste se videli nekih desetak puta do sad kao zaljubljeni par, mozda koji put vise

ne znam.. mozda je to i sasvim normalno, da se udas za nekog sa kim si bio deset puta.. vidimo da je i njemu to swell idea

koliko imas godina uopste

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Nov 2024, 20:59:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.112 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.