Od te ideje sam zaista odustala ali jedino sto bih voljela jeste da ga vidim jos jednom i da razgovaramo kao odrasli ljudi pa taman se vise ne vidjeli nikada I voljela bih znati da li se i on nekada sjeti mene i da li ja njemu nekada nedostajem
Čim to želiš i pitaš se, znači da nisi odustala. No, okej, lako je reći "Odustani", nije to nimalo jednostavno i uraditi. Daj sebi vremena.
Sve i da mu nedostaješ - pa šta? Šta će se promeniti? Ništa. I da misli da tebe - šta onda? Nema nikakve razlike u ishodu, kapiraš? Svejedno te ne zove, ne želi da te vidi, ne želi da te sretne. To su jedine proverene informacije kojima raspolažeš.
Za početak, prestani da mučiš sebe tim pitanjima.
« Poslednja izmena: 29. Mar 2013, 23:29:50 od B@mbin@ »
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
ććć...pa meni si na onoj temi zvucala poprilicno ocajno.Mada ako mene pitas,sa razlogom. I sad kad spojim te dve teme sa tvojom ličnošću..Ti ocigledno imas strah od samoće (nisam neki genije,to je strah velikog broja ljudi) potom imas strah od toga sta ljudi misle,sramota te da ostanes usedelica kako te ne bi ljudi ogovarali.Pa imam osecaj da ti zeno sad trazis nekog da se pošto poto udas ?!
Jel si razmilila ti bar dva puta da li je on neko sa kim mozes da zivis ? To nije brati cvece
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"
„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Sumljivi?Hahaha....Dobro hajde ti me znas bolje.Mislim da je malo bezveze komentarisati o nekome koga ne znas. Dakle,mogla bih da zivim s njim.Sada znam sta mi znaci