Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Од данас у еу забрана продаје лековитог биља и чајева! !  (Pročitano 10695 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
не ... мрмот с тим завијањем чоколаде у фолију чека да ти једном напишеш нешто конкретно сем уопштеног ''ма важи, немате ви појма  Smile Smile Smile колико сте ненормални  Smile страшно'' срања ...

у принципу кад се то деси мрмот је спреман да завије чоколаду и одигра једно колце док други мрмот који му додаје фолију за то време свира дугметару ко прави ганци с три прстена руци.

Ал обојица знамо да се ни једно ни друго неће десити. Зар не?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Ja jedino sto znam je da svi ovi EU dushebriznici imaju druge motive od ovih sto prikazuju, i na kraju ce da bude covecanstvo kao u Demolition Man sa Staloneom, gde ne mozes nista da uradis, niti da pojedes ni popijes, osim onoga sto je tamo neki odlucio.

Ovo se sve svodi na kontrolu.  Da je EU toliko briga za zdravlje ljudi, ne bi oni dilovali oruzje, i kojekakve priznate droge koje "pomazu."  Neko ce na ovome da zaradi grdnu lovu, a svako od tih celnika ce da dobije nesto za uzvrat.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Citat
Ja jedino sto znam je da svi ovi EU dushebriznici imaju druge motive od ovih sto prikazuju,

Брате ... усран принцип ... ево типа овако нешто

Имамо овде по развијеним земљама поплаву јефтиних чајева и биљних препарата направљених у источној Европи ... Изгледа нису толико лошег квалитета па их раја купује и нама опада промет производа направљених у нашој земљи, што погађа нашу економију ... ал јбга због неких разлога примили смо те неке земље у ЕУ и бесцаринску унију па не можемо сад да им сјебемо конкурентност којекаквим царинама ... а није нимало европски да им по сељачки забрањујемо право да продају своју робу по целој ЕУ кад је она тако јединствена, слободна и пуна осталих бајки за глупе либерале ... Како да их сјебемо и заштитимо домаћу производњу? ... па ето рецимо могли бисмо рећи како због нечега морамо донети закон по коме се сво биље и биљни препарати морају проверавати јер ето људи ваљају све и свашта без доказа о квалитету ... а при том ћемо се претходно побринути да уверења о ваљаности робе деле само институције наклоњене само нашим произвађачима ...

то ће прође само тако, грађани ЕУ има још да нам буду захвални што се бринемо о њиховом здрављу и радо ће плаћати чај из Аустрије 5 јевреја иако је исти такав ако не и бољи ал прављен у Румунији 2 јевреја ... енд иц ол гуд.

а то што ће тамо негде нека раја да се ложи ... као да је то битно, ко их јебе.

и ето ти укратко сиже ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Pa to je zato sto su vasa pisanija nemaju tezinu...koju tezinu ima komentar coveka na tako ozbiljnu temu,kad oni nije radio nikad nista ozbiljno u zivotu...i jedva da je bio van svog mesta...koju on percepciju o zivotu moze da ima kad je poceo da zivi "istorijski juce"....te igrice podizvodjaca iz zemuna...to zaboravi...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Други пут ми спомињеш производњу и Земун. Земун сам виђао четр године док сам ишао у гимназију, пио пиво по парку, и учио играти билијар и стони фудбал од земунских ситних мангупа. И то је то. Нит живео нит шта производио у истом. То да ли сам шта радио у животу не можеш знати ... да ли сам био где ... такође. То што претпостављаш да знаш ... твој проблем. То што мислиш да на расуђивање и способност закључивања човека утиче то где је географски лапрдао по кафанама ... исто проблем. Исто твој.

За озбљине ствари рађене у животу ... само ћу се насмејати без трунке жеље да ти докажем да ниси у праву и набрајам шта сам у животу радио и урадио. За то дал мислиш да моја списанија овде имају тежину ... исто ћу се осмехнути ... чак и то онако неусиљено.

У принципу ... ти не би могао да ме спустиш да шес месеци свог живота посветиш искључиво томе. Тако да  Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2013, 21:56:26 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Drihte mi dlacice u nosu od uzbudjenja...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
мрмот и даље нестрпљиво чека нешто вредно читања, без генерализација и личних квалификација ... спреман ко запета пушка да замота ону чоколаду ... мислим да ћу престати да му помажем да дочека ... и ударити један офлајн ...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Pametno...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Poslednja istrazivanja jbm-li-ga-kojeg-beshe-uglednog-koledza a bogme i nekih drugih instituta pokazuje da je masnoca biljnog porekla mnooooogooo shtetnija od stare dobre svinjske masti (zapravo svi koji tovare suncokretovo ulje su zrtve marketinga), ovde ne rachunamo maslinovo ulje. Masnoca i hrana nije odgovorna i ne zachepljuje kvne sudove, istrazivanje je nekog amerikanskog instituta za srchane bolesti... dodushe ovo za masnoce mislim da je platio mekdonalds...
Evo ja baš istražujem tu temu (još me jebu omega 3 i omega 6 masne kiseline Smile), i sve više dolazim do informacija od ljudi koji deluju da znaju šta pričaju da su životinjske masnoće dobre, a biljne su čisto sranje jer su najčešće dobijene procesom hidrogenizacije i sto još nekih čuda i da naš organizam ne zna šta će s njima pa ih taloži kao salce.

(evo i glavna sestra o tome priča, a verujem da poznaje tematiku bolje od mene, tek sad videh jer sam požurila da se nadovežem na lera Smile)

Ipak, ima razlike šta je dobra životinjska mast i u kojoj se količini konzumira. Ali slaninica, čvarci, domaće kobaje... to sve može, ali ono što je ekstremno loše jesu prerađevine - u koje spada i suncokretovo ulje, kao i salame, kupovne kobasice, paštete i sva ta sranja sa sto hiljada emulgatora i kojekakvih veštačkih sranja. Takođe, trebalo bi konzumirati punomasna mleka, sireve i ostale mlečne proizvode, dakle koji su zaista životinjskog porekla. I, naravno, jaja, maslac (nipošto margarin), orašaste plodove. Žitarice isto svesti na minimum (sad deluje da pričam nepovezano, but keep reading...). Smile

E sad, to svakako ne znači da samo treba rokati slandžu, naravno da ne. Po tom nekom principu ishrane koji se zove LCHF (Low Carb High Fat) fora je u što manjem unosu ugljenih hidrata (ništa testo, ništa šećer (samo iz voća i to umereno), ništa krompir, riža malo i to samo integralna, ništa beli lebac) i povećanom unosu životinjskih masti. Objašnjenje je u tome da ako ne jedeš puno UH, a unosiš masti, energija koju koristiš se crpi iz masti jer ne dolazi do naglog skoka (samim tim ni spuštanja) šećera u krvi. Naravno, povrće (i to najbolje presno) je takođe ekstremno poželjno.

Meni se ideja dopada i vidim da mi takva ishrana prija, pošto sam mesojed i teško bi mi palo da se odričem bilo koje namirnice životinjskog porekla. Naravno, prvi korak je razlikovati smeće od hrane, a smeće je ono što je industrijski prerađeno, zašećereno (šećerom ili, još gore, veštačkim zaslađivačima), sadrži margarin (iliti hidrogenizovano biljno ulje) i sva ta sranja koja se dodaju hrani kako bi mogla da se drnda 3000 km na plus 40 (dobro, malo karikiram Smile). Kad malo uđeš u materiju, brzo ti postane jasno šta radiš svom telu kad popiješ čašu Koka kole, a šta kad pojedeš celu zelenu salatu za ručak (sa, recimo, mesištem isprženom na maslacu, njam njam Smile).

Eto tako, ja se raspisah, otišla u drugu temu, a što se tiče ove:
velika je razlika između travara - prevaranata i ljudi koji zaista poznaju biljke i znaju lekovita i štetna dejstva istih. I tu sam malo istraživala i primenjivala na sebi - meni u nekim slučajevima lekovi nisu pomagali, dok čajevi jesu, da ne pričam o efektu čajeva poput zelenog, nane, kamilice, koprive i sličnih.

Naravno da i industrija i pojedinci to obilato iskorišćavaju, ali mi kao potrošači treba samo da uključimo mozak i da tražimo informacije, pa neće Jova s planine moći da nam leči kataraktu mazanjem senfa po glavi, ali ćemo isto tako moći da popijemo šoljicu čaja od sene ako nam se danima ne kaki i nije nam lepo zbog toga. Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2013, 22:16:20 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.29.13
mob
I-mate 30 Pro
Stani...odes kod ocnog...i on ti kaze isperite oci kamilicom...ako kupis tu kamilicu od jove travara...to je onda protiv zakonito...ako je uberes na tudjoj livadi to je kradja...ako je kupis u apoteci nemas problema... Smile Smile Smile

Pa kako covek da se ne nasmeje... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.