Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Od danas Ameri mogu da pljackaju i u ime odbrane pedera  (Pročitano 11470 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Video bih sto bi ti se dopao kada bih dosao u Nis,seo na trg,cekao da ti prodjes ulicom i prijavio te za svaki prekrsaj koji napravis,pa makar to bilo i prelazenje ulice stotinku pre paljenja crvenog svetla,i onda izdejstvovao da ti sudi neki najgori moguci sudija u zemlji.

Ljudi,a i drzave,nikako da shvate da igranje sa zakonom i tumacenjima moze biti vrlo opasno. Smiley Ko bumerang. Smiley

а истовремено имају веома повољан утицај на развитак других држава.

Da,posebno u agro-industriji.

Gde oni prodju,tu vise trava ne raste. Bolji su od herbicida.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 17:36:56 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

¡Zadržavam pravo na nepokornost! @NikolaJovic

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0
Stvar je u tome da svaki pojedinac ima pravo da odlučuje kako će da živi, u šta će da veruje, koga će da voli i da li će to da radi javno ili "zmeđu svoja četri zida". Nije mu država dala život pa ne može ona ni da mu ga oduzme ili odrđuje šta će sa njim da radi.
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.
Pogledaj profil Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Citat
"zmeđu svoja četri zida"

Guzi se ti u cetiri zida koliko god hoces
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0
Moli se ti između četri zida koliko god hoćeš ali nemoj da nam truješ decu tim glupostima.
Ja uvek radim šta hoću i gde hoću.
Bog ionako čuva samo Ameriku (očigledno).
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 17:53:33 od nikolajovic »
IP sačuvana
social share
Član 38. Zakona o javnom informisanju: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Prvo,sve je to lepo,ali i ti i ja znamo da se to sto si ti rekao tumaci ko kako oce. Smiley Na obe strane.

Drugo

Stvar je u tome da svaki pojedinac ima pravo da odlučuje kako će da živi, u šta će da veruje, koga će da voli

I svaka drzava ima ista ta prava. Smiley

A cak i da ih ona nekako prekrsi,opet ne vidim sta cini Ameriku i njene poltrone kredibilnim da sude ko je u pravu ili ne,kad su i oni sami nastali na genocidima i uspostavljanju kolonija,odnosno krsenju ljudskih prava. Smiley

Mislim,Brazil sa jednom od najvecih populacija pedera se ne zali i ne trpa u tudja posla,pa ce sad Debeloguzija i Evropska zivina da mi pricaju umesto njega sta je dobro za ljude koje nisu ni videli?(pedere sirom sveta) Smiley A do prekjuce su njima crnci gradili zemlju,a bili tretirani kao igracke.

Ako to nije licemerje,onda ne znam sta je.  Smile

Moli se ti između četri zida koliko god hoćeš ali nemoj da nam truješ decu tim glupostima.

Sto,samo ti imas pravo da promovises svoju veru i narod ovde?  Smile

Btw,ti si taj koji uvek pocne s pricama o tupavom Isusu,patrijarhu sa dildoom(doduse,to je bila slika,al isto mu dodje),zlim hriscanima i super Jevrejima.Cak i na temi o samoubistvu troje ljudi,ti pricas o "zlom,propalom pravoslavlju".Cak se i onaj iskompleksirani sociopata Niksa uzdrzao od pmetnih kometara.Na kratko,doduse  Smile,al se uzdrzao.Samo ti lajes gde god da dodjes.
Tako da ne znam sto se onda cudis.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 17:57:35 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG Nexus 5
I šta vam je sa tim Bogom više kada on ionako čuva samo Ameriku (očigledno).

Ciju decu, jebiguzu? Ti si rekao jednom prilikom na forumu da te deca uopste ne zanimaju. Puni svoje rupice medju cetiri zida i nista se ne sekiraj. Dosta homoseksualaca i gejeva zivi sasvim normalno, dok samo pedercici pokusavaju pederskim paradama nesto da promene, a obicno su parade uvek kontraproduktivne.

Meni uopste cak i ne smetaju parade, izadjete vi, izadju navijaci, dobro vas prebiju i kul. Ja za to vreme cesem devojci kosu i gledamo kriminal majnds na TV-u.

Vec sam ti na proslom nalogu objasnio da moras da naucis da postujes tudja misljenja i tudju veru bar ovde na forumu. Wink

Ne znam bas da li mozes da radis sta hoces, povedi decka na trg, pa se balavite tamo ako si mazohista.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 17:59:26 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Bog ionako čuva samo Ameriku (očigledno).

Mislim guzi se ti i u javnosti ako zelis zabole me, pogotovo ako radis u Bozjoj Americi...deli nas nekih 1000+km tako da zaraza ne moze preci na mene.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 755
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0
I šta vam je sa tim Bogom više kada on ionako čuva samo Ameriku (očigledno).

Ciju decu, jebiguzu? Ti si rekao jednom prilikom na forumu da te deca uopste ne zanimaju. Puni svoje rupice medju cetiri zida i nista se ne sekiraj. Dosta homoseksualaca i gejeva zivi sasvim normalno, dok samo pedercici pokusavaju pederskim paradama nesto da promene, a obicno su parade uvek kontraproduktivne.

Meni uopste cak i ne smetaju parade, izadjete vi, izadju navijaci, dobro vas prebiju i kul. Ja za to vreme cesem devojci kosu i gledamo kriminal majnds na TV-u.

Vec sam ti na proslom nalogu objasnio da moras da naucis da postujes tudja misljenja i tudju veru bar ovde na forumu. Wink
primenljivo
Ne znam bas da li mozes da radis sta hoces, povedi decka na trg, pa se balavite tamo ako si mazohista.

Pa dobro, to je zato što ne poštuješ tuđa prava i slobode. Zato i nema nikakvu težinu kada kritikuješ Ameriku, podjednako ste sebični.

Ja sam za slobodu svakog pojedinca koji ostvarianjem svojih prava ne ugrožava tuđa. Ne radi se samo o LGBT populaciji. Ovde pričamo o njima ali je primenljivo i na sve ostale.

I nisam gej ma koliko viama bilo nezamislivo da neko ko nije peder štiti pedere.

Prvo,sve je to lepo,ali i ti i ja znamo da se to sto si ti rekao tumaci ko kako oce. Smiley Na obe strane.

Drugo

Stvar je u tome da svaki pojedinac ima pravo da odlučuje kako će da živi, u šta će da veruje, koga će da voli

I svaka drzava ima ista ta prava. Smiley

Nema. Ljudi su važniji od država. Ljudi bez država mogu, država bez njih ne.

Slažem se da Amerika nema kredibilitet. Gejevi imaju veća prava u Južnoj Africi, Argentini, Meksiku, Kanadi... da ne pominjem Skandinaviju, Holandiju, Španiju, Belgiju... Ali nema veze. Ako će neki ljudi dobiti veća prava (koja niko nije ni imao pravo da im oduzime) onda mi ne smeta.
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 18:10:42 od nikolajovic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Ma,ne razumemo mi Srbi to,to je zapadnjacka solidarnost - resavanje tudjih briga i poslova.

Ameri znaju najbolje sta treba Libijcima.Evropa je ta koja zna sta Kosovu treba.NATO je taj koji ima najbolje resenje za Afganistanske konflikte.A i Iracku naftu...

E,tako je sad i sa pederima.Zapad zna sta je najbolje.

A i stalo im je.Dusa ih zaboli,ko sto ih je bolela zbog Libije,Iraka i Afganistana,pa su prosto primorani da delaju...

Da su jednu stotinu te paznje posvetili resavanju situacije na Bliskom istoku i pojasa Gaze,ne bi danas bilo 10 miliona izbeglica i beskucnika oko njega.  Smile

Slažem se da Amerika nema kredibilitet. Gejevi imaju veća prava u Južnoj Africi, Argentini, Meksiku, Kanadi... da ne pominjem Skandinaviju, Holandiju, Španiju, Belgiju... Ali nema veze. Ako će neki ljudi dobiti veća prava koja niko nije ni imao pravo da im oduzima onda mi ne smeta.

Aha...  Smile Nego... ako su vec takvi pravednici i samaricani,kad ce da posvete paznju onim milionima gladnih na planeti?  Smile
« Poslednja izmena: 07. Dec 2011, 18:11:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Citat
Pa dobro, to je zato što ne poštuješ tuđa prava i slobode. Zato i nema nikakvu težinu kada kritikuješ Ameriku, podjednako ste sebični.

Amerika toliko postuje tudja prava i slobode da je to prosto neverovatno  Smile
Evo oni grdnici sto dobijaju batine ispred vol street-a osecaju slobodu prava i izrazavanja.
Prodaju pricu tipa Four Freedom a ni F od toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.