Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 06:57:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Od čega strepi svaka žena?  (Pročitano 28095 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Pa pominjala si neke lakove, sminke, maskare po onim temama sta volite i sta bi me usrecilo... ako se dobro secam Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 22:01:29 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Lepo sam objasnila šta je povod, a šta cilj sređivanja, ali nikome kanda nije odgovaralo logičko razdvajanje nekih stvari. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Kao sto rekoh, ja se ni za izlazak ne montiram prema tome argument ti nema veze sa vezom.   Smile

Znači ja sad ovog momenta da dođem tebi na vrata i kažem "Putnice, imaš pola sata da se središ, idemo u neki ultra mega giga dobar klub na Ibici", ti bi rekla "Nema potrebe, možemo odmah da krenemo"?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80

Ne znam, ne zanima me, ja nisam prosečna žena, ja sam kiborg. Smile
Praviš se malo blesav, niko nije pričao ni o kakvim prosečnim ženama (šta je uopšte to?!), već je svaka od nas iznela svoj sud, pa je nastalo sranje, a zatim si se TI dotakao priče o LEPIM ženama koje su podjednako lepe i u Dior haljini i sa kofom punom govana na glavi.

Zaključak:
Nemaš pojma. Smile

The end. Sue me.
Aha, vidim da ti je izbegavanje pitanja i demagogija(kao i okretanje ka licnom) jaca strana (makar na ovoj temi Smile ) pa nema potrebe za nekom diskusijom.

Necu da te tuzim, nisam tuzibaba i nikad nisam bio. Smile A i skoro uvek si korektna osim kada ti ego ne izbije na povrsinu tako da verujem da samo teras inat. Smile Its OK, i ja to radim poneki put.  Smile

Gle, ljudi UVEK imaju neki zloban komentar tacno da izgledas najbolje na svetu, uvek se nekome neces dopasti, uvek nekome(iskreno) neces izgledati sjajno, nikad nece svako za tebe reci da izgledas lepo i nikad nece svako misliti da se lepo oblacis, zato ne vidim poentu u tome da se toliko orijentises ka drugim ljudima jer svetu se ne moze udovoljiti...Ali dzabe pricam, kada po vama ne postoji devojka koja tako gleda na stvari  Smile

A da li takvi komentari pogadjaju te iste ljude? Ljudi vrlo lose prihvataju kritiku. Vecina naravno, a naravno da postoje i kiborzi koje nista ne dotice pa ni to.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Sve je to lepo, ali ti i dalje nemaš pojma. 

Idem da lakiram nokte.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Lepo sam objasnila šta je povod, a šta cilj sređivanja, ali nikome kanda nije odgovaralo logičko razdvajanje nekih stvari. Smile

Ne, nego ti misliš da si objasnila. Velika je razlika.  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 22:15:15 od bookee »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Da, kukam za ''novim'' noktima vec mesecima jer vec mesecima zbog faksa ne mogu da imam normalne nokte i ruke, a ironicno, lep izgled ruku i notkiju mi je na vrhu lestvice kada je u pitanju izgled. Ali meni to nije montiranje, meni je to vec pitanje neke osnovne higijene i nege  Smile

Uostalom, skoro smo imali diskusiju bas na temu noktiju, ja se ubih da objasnim kako je MENI bitno da mi nokti budu uredni i da je apsolutno nebitno sto je to sitnica koju muskarci ne primecuju, slicna je diskusija bila....Ali to je apsolutna apstrakcija bila, objasniti  da zene sebi udovoljavaju nekim sitnicama koje ONE smatraju bitnima  Smile

Kao sto rekoh, ja se ni za izlazak ne montiram prema tome argument ti nema veze sa vezom. Smile

Znači ja sad ovog momenta da dođem tebi na vrata i kažem "Putnice, imaš pola sata da se središ, idemo u neki ultra mega giga dobar klub na Ibici", ti bi rekla "Nema potrebe, možemo odmah da krenemo"?

U ovom trenutku, sada, da, jer sam potpuno lejzi  Smile Sto ne znaci da bi isto tako bilo da me pitas sutra...Meni raspolozenje i jos gomilu drugih faktora diktira to kako cu u nekom trenutku da se obucem...Za sta mislim da je logicno i da nije jedan veliki SHIT od izjave Smile zar ne?
Ma ja uglavnom u sve fensi klubove do sada u koje sam otisla otisla sam u potpuno neprimetnoj varijanti, ne kucna bas, ali daleko od namontirane...Jer meni izlazak u klub nista ne znaci realno.

Ali ne bih tako krenula da mi na primer kazes : Idemo u ultramegagiga fensi pozoriste u Rusiji, igra Bolshoi teatar...Primera radi. Jer nekad i moras da se obuces primereno situaciji, ali tamo gde ne moram da ispostujem neki kodeks oblacenja a pritom mi nije do sredjivanja(kao na primer ovih poslednjih dana...nedelja zapravo  Smile), sigurno to necu uraditi. Jer realno nekad moze da mi dune da se sredim za najobicniji kafic u kraju, a nekad ni ne znam ni ja kakav izlazak ne moze da me natera na sredjivanje.

A da li takvi komentari pogadjaju te iste ljude? Ljudi vrlo lose prihvataju kritiku. Vecina naravno, a naravno da postoje i kiborzi koje nista ne dotice pa ni to.  Smile

Ja ne znam sta pogadja druge ljude ali znam da mene vise iznervira neciji bezobrazluk nego sam komentar.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 22:19:42 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Sve je to lepo, ali ti i dalje nemaš pojma.  

Idem da lakiram nokte.
Go make your boyfriend a sandwich.  Smile

Ja ne znam sta pogadja druge ljude ali znam da mene vise iznervira neciji bezobrazluk nego sam komentar.
Mene najvise zluradost. Sam komentar mi je ono "Nah", ali zluradost iza njega me najvise i pogodi...

Uglavnom, htedoh da kazem, nije toliko jednostavno. Svako od nas se sredi da izgleda sebi lepo, ali komentari umeju da uticu na nas koliko god mi bili samouvereni kiborzi koji su super raspolozeni u datom momentu. Zato i kazem da nekako nije uvek svejedno i da se desi da nas nesto tako pogodi i pokvari nam trenutno raspolozenje... Ne uvek, ali desi se...
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 22:28:29 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
U ovom trenutku, sada, da, jer sam potpuno lejzi  Smile Sto ne znaci da bi isto tako bilo da me pitas sutra...Meni raspolozenje i jos gomilu drugih faktora diktira to kako cu u nekom trenutku da se obucem...Za sta mislim da je logicno i da nije jedan veliki SHIT od izjave Smile zar ne?
Ma ja uglavnom u sve fensi klubove do sada u koje sam otisla otisla sam u potpuno neprimetnoj varijanti, ne kucna bas, ali daleko od namontirane...Jer meni izlazak u klub nista ne znaci realno.

Ali ne bih tako krenula da mi na primer kazes : Idemo u ultramegagiga fensi pozoriste u Rusiji, igra Bolshoi teatar...Primera radi. Jer nekad i moras da se obuces primereno situaciji, ali tamo gde ne moram da ispostujem neki kodeks oblacenja a pritom mi nije do sredjivanja(kao na primer ovih poslednjih dana...nedelja zapravo  Smile), sigurno to necu uraditi. Jer realno nekad moze da mi dune da se sredim za najobicniji kafic u kraju, a nekad ni ne znam ni ja kakav izlazak ne moze da me natera na sredjivanje.

Znači, suština je da se ti za svaki izlazak središ, a u zavisnosti od raspoloženja, nekad se središ jako malo, a nekad tip-top.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Dobro veče, možete li da mi kažete šta ja danas mislim i osećam? Hvala.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 06:57:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.