Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 09:02:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Od čega strepi svaka žena?  (Pročitano 28109 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Ova diskusija nema poentu izmedju ostalog zbog toga da sta god neka zena da kaze bice poklopljena sa : pravite se lude, lazete, folirate itd  Smile Cemu onda bilo kakva diskusija ako niko nece nikom da veruje, ne kapiram...Ili je poenta da kazemo da ste u pravu, jeste evo u pravu ste, klapklap  Smile
Vidis, ova diskusija nema poentu upravo zbog toga, zato sto svaku temu ljudi pretvaraju u okrsaj na relaciji zene/muskarci i gubi se poenta a stvaraju se konflikti... pocecu da verujem u ono da su muskarci sa Marsa a zene sa Venere.  Smile

No, nije bitno...

Cisto da priupitam, ko ti rece da si klosarka?  Smile Pratih diskusiju al ne videh taj deo u kome se ljudi koji izlaze nesredjeni u grad nazivaju klosarima od strane bilo koga ovde.  Smile

Citat
Čak mislim da me u u takvom autfitu nijedna nije ni odmerila
Kad malo bolje razmislim, ni mene. Doduse, na faksu sam se oblacio casual al nisam bio nesredjen.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa ja iz svega sto procitah sticem utisak da je po ljudima bukvalno, skoro pa nekulturno izaci u trenerci u grad  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia 
Djardino a? Radi mi jako dobar drug tamo kao konobar a bend jednog drugog poznanika ponekad svira tamo pa mi idemo.
Nije to nista napucano nista posevno, pola devojaka nema lepu garderobu nego kineske sljastece varijante koje muski naravno ne prepoznaju  Smile
Za izlazak se nikada nisam oblacila kao kurva mada sam mogla jer imam poprsje za dekolte do pupka  Smile
Ali  .....dosta podsecam na Djardino stil ...sa ukusom dodala bih, sto je mnogo vaznije.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Pa naravno, sranje je jer vi furate neku drugu pricu...I ne dao Bog da pokusate da uzmete u obzir neku drugu soluciju...To je znaci automatski sranje, cim se ne poklapa sa vasim misljenjem  Smile

Ne, to nije sranje samo što se moje ili mišljenje još nekih muškaraca ovde razlikuje od tvojeg ili još nekih žena ovde... kad je tuđe mišljenje respektabilno, ja ću ga uvek uvažiti.

Ali kada je to obična skupina kolosalnog sranja, kao što je ovde slučaj, to ne zavređuje nikakav respekt.

Oš rimu?

To je sranje i to je činjenično stanje.

Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma pokazi mi tu komisiju koja odredjuje koje je misljenje respektabilno a koje je sranje  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 21:26:33 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa ja iz svega sto procitah sticem utisak da je po ljudima bukvalno, skoro pa nekulturno izaci u trenerci u grad  Smile
Aham, znaci niko nije rekao nego ti se cini. Dooobro.  Smile

Ja rekoh da ja obicno obucem nesto lepse kada odem do grada a da ljudi koje je bas briga sta drugi misle mogu da odu u trenerci u diskoteku, mada ne mislim da je trenerka klosarska. Imam ih par i idem poneki put u jutarnju kupovinu sa njima.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Ma pokazi mi tu komisiju koja odredjuje koje je misljenje respektabilno a koje je sranje  Smile

Na primer, evo sve je u znaku tenisa danas... jel potrebna komisija da bi se izjava Matsa Vilandera na početku Rolan Garosa da će Viktor Hanesku pobediti Novaka Đokovića okarakterisala kao sranje? Naravno da ne. Zašto?

Pa zato što je to sasvim očigledno i slepcu jasno vidljivo sranje. Onako baš veliko smrdljivo govnjivo sranje.  Zar ne?
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 21:33:02 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Radimo prvenstveno za sebe onda i za muskarce Smile

To se upravo i prica na ovoj temi... ali sta ces, ipak su tu neke da ti pricaju sta si ti u stvari rekao... pa cak i da nesto nisi objasnio Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Imam drugara koji je AA(Anarhista i Ateista  Smile ). Potpuno ga je briga do drustvenih normi i pravila. Ima svoj stil koji tera i njega nije uopste briga kako i gde ide samo da nije go(to je ipak bas protivno zakonu.  Smile ). E, to je prava anarhija i to je nebriga za drustveno prihvatanje.  Smile
Znači, ako je neko po političko-ideološkom opredeljenju anarhista, a po religijsko-verskom ateista, on treba da ide okolo sav odrpan, jer zaboga njega baš zabole za društvena pravila. Da, sasvim sam sigurna da ga je baš briga za ista ta pravila kad treba da plati račun za struju. Smile

Slaba ti ta logika, iskreno. Prilično mi je klinački to - fuck the system, idem okolo pun buva i farbam kosu u zeleno. To se preraste u pubertetu kod normalnih ljudi.

No, ne vredi, očito je da bih mom lavabou lakše objasnila čemu služi ajlajner, nego tebi ovo čega si se dohvatio.

Ovo je zapravo klasičan primer toga kako nemaš blage veze o tome zbog čega se žene sređuju, u najmanju ruku:
Ono sto je smesno je da je lepa zena jednostavno lepa, sa tim puderima i kremicama ili bez.
I lepa žena ponekad ima podočnjake, bubuljice, neku sitnu/krupnu manu. I eto, ona je lepa, šta sad, ne treba joj šminka. Buahahaha. Koja glupost. Pogledaj malo oko sebe pa vidi koliko ti ta ''logika'' pije vodu. Mada, verovatno ne vredi - ako ti kažeš da je tako onda je tako i nikako drugačije. Poznato nam je to već, hvala na pažnji, poštovani gledaoci.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ma u pravu ste, evo sve sto radimo samo za vasu paznju, priznajemo, bravo

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 09:02:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.