Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 17:13:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Od čega strepi svaka žena?  (Pročitano 27985 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Ja se retko kad montiram i kad izlazim napolje, a kamoli kuci...za kompom i racunarom  Smile Tako a, tvoje pitanje nema mnogo poente...Jer mogu da kazem : Da, ne radim to kad sam kuci za kompom i racunarom ali to ne znaci mnogo jer to ne radim inace...

Uostalom...sta je montiranje i sredjivanje, hoce neko da mi objasni, da ne pricamo ovako..napamet?

Kažeš da se retko montiraš pa onda pitaš šta je montiranje. Slatka si skroz  Smile

Šminkam se retko, posebno u ovim vrelim danima. Nemam ništa na licu što želim da sakrijem pa mi ne treba šminka, stavim je čisto zadovoljstva u šminkanju radi ponekad. Smile

Oblačim se uvek, retko kad idem okolo gola.  Smile

Parfemisanje ponekad, nisam neki ljubitelj parfema; ne feniram se nikad, imam prirodno ravnu kosu koju ni ne sušim fenom. Smile

Eto, jesi zadovoljan ili hoćeš još mojih higijenskih navika da čuješ?  Smile

'Nači imidž ti je indentičan kad sediš kući i kad ideš u Đardino?  Smile
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Pa ja znam sta je za mene montiranje, zato sam i rekla da retko kad to radim, pitam sta je za vas montiranje, mislim da ne moze biti jasnija situacija odnosno pitanje, odnosno stagod Smile Jer ti i ja mozda pricamo o dve totalno razlicite stvari jer imamo neka dva totalno razlicita pojma o necemu.

« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 16:11:35 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
ne pravi se blesava ko Bambina. jednu i mogu da istrpim, a dve... to je već malo teže.  Smile

na to pitanje sam odgovorio na prethodnoj strani, tj. pre 2 strane... i to sasvim bespotrebno. sve vi dobro znate šta se pod "montiranjem" podrazumeva.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Da, tacno sam znala da ces to da izvuces kao argument...Bravo, bas si me skenjao.

Realno, ja se tako obucem jednom u 3 meseca, cisto da ne ispadne da sam bezveze kupila...na primer bas te cipele. A meni je vrhunac montiranja maskara i cipele na stiklu od 3 cm, eto, to je moje montiranje, a vec mesecima unazad izlazim u nekoj totalno casual varijanti, patike za trcanje ili baletanke.. Maskaru(koja mi je vrhunac sminkanja) nisam stavila...ne pamtim...Iz milion razloga, da ne nabrajam. I totalno mi je nebitno sto nece 20 likova da seo krene za mnom jer nosim siroku trenerku i patike i skupljenu kosu...Ali znam da likovi to ne mogu da skontaju  Smile

Srce moje, pa nisam ja tu da te skenjam. Sto ti mene vidis kao neprijatelja, vec sam te pitao, odgovor nisam dobio?

Mi ovde komuniciramo, nije rat u pitanju. I pre svega ponovo. Ti se meni svidjas kako izgledas.

Nemoj da iznudjujes sto puta da pisem po forumu da mi se svidjas i da mislim da si sasvim O.K devojka.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Ja ne viim da si negde napisao i ne, definitivno se ne pravim luda, pitam najnormalnije jer ne znam sta je za koga montiranje(stavite na stranu cipele sa stiklom od XYZ cm i ratnicke boje i suknju koja je kraca od stikle), ako hoces odgovori ako neces...Ne moras. Ja sam ti dala najnormalnije odgovor a ti me sad tu zajebavas i govoris mi da se ne pravim ludom, ma ne moramo ni da diskutujemo, ali posle nemojte da pricate kako su zene te sa kojima se ne moze voditi smislena diskusija i normalno razgovarati i stagod  Smile
Jer ono sto je za mene montiranje je za nekog drugog totalno opustena varijanta, i obrnuto, je'l to toliko tesko shvatiti? Moje cipele za ''montiranje'' su mojoj ortakinji cipele za svaki dan i za bleju u prodavnici i bacanje djubreta, razumes?

Nemoj da iznudjujes sto puta da pisem po forumu da mi se svidjas i da mislim da si sasvim O.K devojka.

Ma ko tebi sta iznudjuje, ti se drogiras decko...
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 16:23:01 od osma_putnica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Ma ko tebi sta iznudjuje, ti se drogiras decko...

Na teskim drogama sam.
Samo znam da malo, malo pa iskoristis neku aluziju da sam te skenjao, pokazao ti. Kao da te ja ponizavam ovde. Mislim stvarno .... Smiri te agresivne argumente.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Citat
'Nači imidž ti je indentičan kad sediš kući i kad ideš u Đardino?

Ne posećujem fenserska mesta..idem isključivo u kafane...a u Češkoj taj kult oblačenja ionako nije naročito obožavan. Smile
Ne nosim nakit, nikakve džiže na sebi, šnalice, torbice, ukrase bilo koje vrste..toliko sam obična da bih u Đardinu bila u centru pažnje. Smile
Citat
sve vi dobro znate šta se pod "montiranjem" podrazumeva.
Mislim da znam na šta misliš pod "montiranjem", elem..ja kad se "montiram", to izgleda i dalje sasvim prirodno i bez želje za privlačenjem pažnje. Prosto, takav sam tip.

Moja koleginica je od 7 ujutru do spavanja tip top sređena sa svim mogućim modnim detaljima na sebi, savršeno skockana, našminkana...ja to ne mogu, niti hoću.Nisam taj tip..ja sam dete odraslo na selu.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 16:40:34 od Brana.M »
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
sta je koji qrac djardino
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Pa kako ne znaš šta je Đardino? Nisi moderna, ali uopšte. Smile
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Android 10.54
mob
Apple 15
Zle, zle zene...
Najbolje da predjete u pedere...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 17:13:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.