Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 17:08:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Od čega strepi svaka žena?  (Pročitano 28001 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Pa dobro..nikad se ne "sređujem" kad sam kod kuće, sama ili ne. Istuširam se, očistim lice, obučem nešto komotno i to je to. Ako moram da izađem, npr. do prodavnice, ne presvlačim se.
Dovoljna mi je muka što moram za posao da se oblačim i lickam.
Uveče..pa zavisi, ako je neki neformalni izlazak u pitanju, ne sređujem se ništa posebno, neka ležerna varijanta, uglavnom bez šminke.
Ako je neki formalniji događaj, onda ipak moram da izabere, svečaniju garderobu i frizuru.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
besmislena rasprava koja dozivljava kulminaciju sa zakasnjenjem... onda kada zapravo naidjete na zensku osobu kojoj puca paja sta vi i ostatak sveta misli o njenom fizickom izgledu...

samo sto onda biva :"koji umisljeni debil od zene" i slicna sranja koja vas determinisu kao male bezmude ljigavce... cast izuzecima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Wildfire S
Ja nerazumem oko čega ovolika frka.

Svakodnevno sami svojim očima viđamo žene koje žrtvuju komfor... i to poveću količinu udobnosti, na raznorazne načine... zarad lepog izgleda.

Zaključak se sam nameće.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Apple 15
Ali, zar je tako stravicno shvatiti da se sredis, naspes pice i sednes pod drvo i uzivas...

Prf... jbt...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Wildfire S
Meni lično nije.
Posebno što i sam volim da se osamim od ljudi na načine koji su čudni, nekim ljudima.

Ali je stravično teško razumeti: Da, namontiram gomilu sranja na sebe na 35 plus stepeni... da bih izgledala sebi leepo.  Smile

Pfah!  Smile

« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 15:40:46 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
e,naletjeh na ovo na Mondu juče...što neko reče,nije bio potreban rad stručnjaka da se zakluči ovako nešto.
ljepota je prolazna,silikoni vječni. što praviti dramu oko nečega što može u sekundi i da dodje i da nestane?
želim da budem zgodna za njega..u inat njoj...glupost. to su  sve kratkoročni ciljevi,tu nema trajnih željenih posledica.
želim da živim kao zdrava osoba,da se dobro osjećam. ne kao da imam 65,a imam 20. želim da se smijem,da uživam...to će se zadovoljstvo prenijeti i na moje lice i djelovaću i drugima kako se zapravo osjećam.
gledala sam emisiju-Addicted to plastic surgeries...jedan kreten se 43 puta operisao,plaća psihologa 130 dolara na sat..ona mu kaže da izgleda divno i prirodno,da zrači...a prije bi vidio bubamaru kroz neku stijenu nego provalio kako je raspoložen. onda neka žena,50 i kusur...muž zabrinut,ne zna kako da je zaustavi..a ona cvjeta kad joj kažu-mama,moji drugovi misle da si sexy :[5]:a nema teorije da joj provališ pol na osnovu glave,kao osrednja trandža.
ali oni uživaju u komplimentima,to ih diže. iako znaju tamo negdje da ih drugi lažu.
znam dosta ljudi koji cvjetaju tada,aa kako te pogledao,kako ti je lijepo..šta sve ne...pih. Smile

jadno je to,konkretno,dupe može i da se doradi operacijom,može da se vježba i izgleda dobro...ali ako si nezadovoljan i gladan komplimenata..jer te drugo ne ispunjava..onda ti nema pomoći
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Ne znam šta za tebe znači montiranje i sređivanje, ali meni je najvažnija nega. I kad sam sama u kući po ceo dan, uvek mi je čista kosa, sređeni nokti, o depiliranosti da ne pričam. Da, to sve radim zbog sebe. Smile

ko da pričam sa političarima

mislim na šminkanje, oblačenje, parfemisanje, feniranje...
Šminkam se retko, posebno u ovim vrelim danima. Nemam ništa na licu što želim da sakrijem pa mi ne treba šminka, stavim je čisto zadovoljstva u šminkanju radi ponekad. Smile

Oblačim se uvek, retko kad idem okolo gola.  Smile

Parfemisanje ponekad, nisam neki ljubitelj parfema; ne feniram se nikad, imam prirodno ravnu kosu koju ni ne sušim fenom. Smile

Eto, jesi zadovoljan ili hoćeš još mojih higijenskih navika da čuješ?  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Apple 15
Meni lično nije.
Posebno što i sam volim da se osamim od ljudi na načine koji su čudni, nekim ljudima.

Ali je stravično teško razumeti: Da, namontiram gomilu sranja na sebe na 35 plus stepeni... da bih izgledala sebi leepo.  Smile

Pfah!  Smile

O, da... samo prodji gradom u 7 ujutro i anketiraj zene zasto u skolu\posao idu pod ratnim bojama...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1

Uostalom...sta je montiranje i sredjivanje, hoce neko da mi objasni, da ne pricamo ovako..napamet?

To je ono kad obuces onaj minic sa teme sta imam na sebi, cipelice na stiklice, nisku stiklu, majcu ljubicaste boje....valjda tako bese.  Smile
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia 
Da, tacno sam znala da ces to da izvuces kao argument...Bravo, bas si me skenjao.

Realno, ja se tako obucem jednom u 3 meseca, cisto da ne ispadne da sam bezveze kupila...na primer bas te cipele. A meni je vrhunac montiranja maskara i cipele na stiklu od 3 cm, eto, to je moje montiranje, a vec mesecima unazad izlazim u nekoj totalno casual varijanti, patike za trcanje ili baletanke.. Maskaru(koja mi je vrhunac sminkanja) nisam stavila...ne pamtim...Iz milion razloga, da ne nabrajam. I totalno mi je nebitno sto nece 20 likova da seo krene za mnom jer nosim siroku trenerku i patike i skupljenu kosu...Ali znam da likovi to ne mogu da skontaju  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 17:08:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.