Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dajem ocenu ...
5
15.9%  (11)
4
10.1%  (7)
3
15.9%  (11)
2
20.3%  (14)
1
37.7%  (26)
Ukupno glasova: 69
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ocenite demokratske promene u Srbiji 5.10.2000. - 5.10.2007.  (Pročitano 22608 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
LG Nexus 5
Znaci, kako sam dobro shvatio ocenjivanje je neobjektivno?

Pa kada vidim samo broj afera pitam se jel ovo demokratija ili "demokratska diktatura" Ili jos bolje, jel se promenilo bilo sta, a da se ponovo ne vracamo na sankcije itd?

Neko ce reci bolje ista nego nista. Koliko se vidi iz prilozenog, sljam je vladao, sada vlada isti sljam samo zamotan u bolju ambalazu....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Pa, mnogo je kečeva. Ja sam očekivao bar malo objektivnosti od svih, mislio sam da će najviše biti dvojki, ovako ispada da je danas u Srbiji sve crno i žalosno i da ničeg pozitivnog nema.

Evo, stami nas je podsetio na sve moguće afere u ovih 7 godina, a nije se potrudio da napiše bar nešto pozitivno iz tog perioda, zbog objektivnosti.
Doci ce i to nared. Nisam neobjektivan . Samo moram dublje da kopam da nadjem nesto pozitivno. ne kazem da nema ali hocu da kao i ovo negativno dokumentujem.
Stami nije amo kritizer -stami je kriticar kada treba i pokusava da bude  samo svoj sa svojim vidjenjem
Zemunac a zasto ti sm,etaju negativni komentari ljudi iz vrha DOS ?????
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Slazem se sa @zemuncom2. Mogu da razumem razocarenje zbog velikih ocekivanja, ali ti koji su mnogo ocekivali treba da se zapitaju da li su realni. Uvek se pet hiljada puta brze moze unistiti nesto nego se izgraditi. Pa niste valjda ocekivali da ce posle Slobe odmah sve da se vrati na period pre '91. Moglo je da se uradi vise, to stoji. Ali konacno smo dosli do nekog stabilnijeg progresa, malog ali stabilnog. Jos da se resi situacija sa KiM da konacno resimo i tu neizvesnost kojim cemo putem posle. Ka zapadu, ka istoku ili nekim srednjim. Za mene je najveci napredak, sto konacno nesto mozes da isplaniras, i da radis na tome i sto to u najvecoj meri zavisi samo od tebe. Takodje mislim da je vecina ljudi po inerciji pesimisticna, sto nije dobro. Kako se moze ocekivati neki uspeh akone verujes u sopstvene snage. Takodje valjda i mi sami moramo nesto da uradimo, svako u svom dvoristu. Ne mozemo valjda ocekivati da nam sve drzava resi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
Za mene je najveci napredak, sto konacno nesto mozes da isplaniras, i da radis na tome i sto to u najvecoj meri zavisi samo od tebe.

pa recimo da postoji kakva takva stabilnost u zemlji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Afere i skandali??? O tome se ovde najviše priča.
To su sitnice u odnosu na najinteligentniju pljačku ikada izvedenu u istoriji čovečanstva tzv. hiperinflacija, pa onda pljačka tzv. stare devizne štednje u iznosu od 5,5 milijardi maraka samo u Beobanci plus još dve i po milijarde u ostalim manjim bankama (Jugobanka,  Vojvođanska banka itd.)

Sad se ovde priča o par desetina hiljada evra koje je uzeo Labus ili Kolesar kao o nekoj grandioznoj aferi. Sve je to smešno, niko da spomene da su devizne rezerve 15 milijardi dolara, da je Narodna Banka puna ko oko, da je državni budžet u suficitu, prvi put posle 100 godina itd. Da se u Srbiji, posle 30 godina, ponovo grade autoputevi i popravljaju izorane džade koje je iza sebe ostavio Miloševićev režim itd.

Niko da spomene da su izmislili ovaj NIP (Nacionalni investicioni plan) samo zato jer nisu znali šta će sa viškom para iz budžeta, pa hajde da ulažu u konkretne projekte.

Ali ne, nije to važno, važno je da se Kolesar ogrebao za stan i da je Neda Arnerić glasala iz Bodruma. I to su neoprostivi grehovi zbog kojih ništa pozitivno nije vredno pomena???
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
Da se u Srbiji, posle 30 godina, ponovo grade autoputevi i popravljaju izorane džade koje je iza sebe ostavio Miloševićev režim itd.
Niko da spomene da su izmislili ovaj NIP (Nacionalni investicioni plan) samo zato jer nisu znali šta će sa viškom para iz budžeta, pa hajde da ulažu u konkretne projekte.

U obe vlade covek koji je ja vise zasluzan za to je Mladjan Dinkic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1074
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
A zaboravili smo i da dodamo da je ove godine prvi put u zadnjih 15-20 godina zabelezeno da u nasoj privredi ima vise dobitasa nego gubitasa.
« Poslednja izmena: 06. Okt 2007, 19:54:07 od niksa517 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Citat
Da se u Srbiji, posle 30 godina, ponovo grade autoputevi i popravljaju izorane džade koje je iza sebe ostavio Miloševićev režim itd.

U obe vlade covek koji je ja vise zasluzan za to je Mladjan Dinkic

Dobro, jeste tako. Dinkić je uvek bio na pravoj strani, osim kad je ishitreno srušio Živkovićevu vladu.
Ali, ja lično mu opraštam, zato što mi je vratio 2000 maraka koje su mi bile "zamrznute"  Smile u Beobanci punih 12 godina (od 1990.- do 2002. g).
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Чиста петица. Смрадикали су у црнини, значи све је одлично
Znaci kada milion i po ljudi pati,onda je situacija odlicna?
Pa sta da ti kazem,sem da ti pozelim takvu situaciju. Smile
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Чиста петица. Смрадикали су у црнини, значи све је одлично
Znaci kada milion i po ljudi pati,onda je situacija odlicna?
Pa sta da ti kazem,sem da ti pozelim takvu situaciju. Smile
mogu samo da joj pozelim aktivaciju albanskih celija u njenoj bananarepublici Smile Smile Smile Smile Smile...bice to...i to uskoro
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 16
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.