Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 'Ocemo jos para! ~ U ponedeljak strajk upozorenja u skolama  (Pročitano 4476 puta)
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ne znam šta hoće ti profesori i nastavnici. Roditelji mogu sami da uče decu kod kuće, ili da plate privtno profesora. Mada ima roditelja koji i bez fakulteta znaju sve da ispredaju kao i profesori... Oni se obično razumeju u sve, tako i u školsko gradivo.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Професор не може да бира градиво које ће да предаје.

Moze...ako moze da bira platu koju hoce, a koju nece, moze da bira i gradivo, na isti nacin na koji bira i platu!

Ne svidja mu se plata - strajk! Nema nastave, sastanci sa ministrom, pregovori, ludila, deca ne idu skolu (drze ih kao taoce u svojoj borbi za pare!) i dobiju vise para

Ne svidja mu se nastavni plan - cuti, trpi, ne zanima ga i opet trazi jos para!

Kako se nikad nisu pobunili i rekli - "Ovo sto mi predajemo deci je sranje, koje im nicemu ne sluzi i samo ih sputava...nema nastave dok se to ne promeni!" (zato sto su se borili samo i iskljucivo za PARE!
Kako se nikad nisu pobunili i rekli - "Nacin predavanja i prenosenja znanja je zastareo, nicemu ne sluzi i od dece pravi zombije koji uce napamet!...nema nastave dok se to ne promeni" (zato sto su se borili samo i iskljucivo za pare)

I sad hoce JOS!

Mars stoko!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
U srednjoj skoli profesor matematike nas uci,i posto mi ne mozemo da skapiramo o cemu se radi idemo na privatne casove kod njegovog kolege koji isto predaje matematiku ali drugom odeljenju,a djaci iz tog odeljenja idu na casove kod profesora koji nama predaje. Smile  Kako lepo objasne sve kada im platis. Smile  Znaci,od kako znam vecito nesto strajkuju i nesto im nije po volji. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 6220
Kao prvo, mora im se nametnuti neka odgovornost. Neki testovi koji bi merili znanje ucenika i prema tome ocenjivali tad nastavnika. Drugo, trebalo bi da imaju nakon radnog vremena, jos par sati nedeljno termine za konsultacije, kao na fakultetu, da svako moze da pita sta mu nije jasno. I neka im se plata racuna po postignutim rezultatima, u opsegu od npr 20 000 do 60 000.
Citat
Kako se nikad nisu pobunili i rekli - "Ovo sto mi predajemo deci je sranje, koje im nicemu ne sluzi i samo ih sputava...nema nastave dok se to ne promeni!" (zato sto su se borili samo i iskljucivo za PARE!
Kako se nikad nisu pobunili i rekli - "Nacin predavanja i prenosenja znanja je zastareo, nicemu ne sluzi i od dece pravi zombije koji uce napamet!...nema nastave dok se to ne promeni" (zato sto su se borili samo i iskljucivo za pare)
+1
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung S8
Ko se buni za vecu platu, odmah otkaz, hiljade ljudi na birou ceka da radi za platu i 15 soma na ovu bedu sad, a ovi se bune da im se poveca 40.000? Smiley 1
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
Kao prvo, mora im se nametnuti neka odgovornost. Neki testovi koji bi merili znanje ucenika i prema tome ocenjivali tad nastavnika. Drugo, trebalo bi da imaju nakon radnog vremena, jos par sati nedeljno termine za konsultacije, kao na fakultetu, da svako moze da pita sta mu nije jasno. I neka im se plata racuna po postignutim rezultatima, u opsegu od npr 20 000 do 60 000.
Citat
+1

не знам да ли си некада чуо за допунску наставу... Која је обавезна, прописано од стране министарства образованја 1пут недељно.

Код мене је тога било у основној, не тако често, али било је. Као и допунске наставе за ђаке које желе да знају више.

у већини средњих школа наставници не заслужују веће плате. Тачно је да имају однос-ова школа није обавезна. Али ја говорим у вези основношколских предавача. Градиво не можеш да бираш јер у дневнику пишеш шта предајеш тај дан и дневнике прегледа школска инспекција.

На крају крајева, родитељи попизде са двоје своје деце, а замисли како је човеку који има задатак да нешто испредаје а проблем му праве 27-28 туђих, које више не смеш ни у ћошак да пошаљеш а да те не туже
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 
Mi danas imamo vanredni roditeljski  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0a2

Navlace sad roditelje da ih podrze  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 14.0.835.186
mob
Nokia 

Navlace sad roditelje da ih podrze  Smile

To ne moze da bude nikako. Juce sam na treningu bila sa nekoliko mama koje su vise nego spremne da zinesu svoje stavove. Takodje i ja. Bice svega. Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 421
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0
Ja radim u osnovnoj školi, doduše ne u BG-u, i nisam čuo ni za kakav štrajk.

Što se tiče dece, danas mi se niko nije pojavio na dopunskoj. A lepo sam im rekao da je meni lako da im dam jedinicu, da to rade za svoje dobro - ne vredi.

Problem je koliko u staroj metodologiji, toliko i u novim roditeljima. Nevaspitano dete ne interesuje škola, pa ma kakav da je program.
IP sačuvana
social share
Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now.
So we'll hunt him, because he can take it.
Because he's not our hero.
He's a silent guardian, a watchful protector.
A dark knight.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.