Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 22:41:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ocajna...  (Pročitano 10569 puta)
Zvezda u usponu

Girl Next D00r .. lol

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1321
Zastava u centru paznje (:
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung U900
 Smile Smile Smile Smile zasto ga nikako ne mogu izbiti iz glave i srca...?
evo ponovno se ubijam posljednjih sat vremena,slusam nasu zajednicku pjesmu ..i plachem Smile
i tako stalno u posljednje dvije godine..... dodje mi vrijeme kada mislim da sam ga zaboravila ,kada mislim da mogu dalje..
ali brzo prodje  Smile
IP sačuvana
social share
Life is a pain and when you die pain will go.
Death promises release from the struggle.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia N97
Nisam pratio teme, ali iz ovog zadnjeg kontam da ides laksim putem, jer te mrzi da nastavis svoj zivot.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne ocajavaj  Smile Ne placi Smile Niko nije vredan tvojih suza, zapamti Smile

Imas dve opcije:

1. Organizuj susret "oci u oci" i reci sta imas, pa ces nakon njegovog izlaganja znati sta ti je ciniti.
2. Jednostavno se trgni i nastavi dalje bez njega. (mada si i onako bez njega)

Nemoj to sebi da radis. Zivot je toliko kratak, da ga treba ziveti svaki dan zdravo i uz osmeh. Nismo ni svesni koliko novi dan moze da donese nesto sto nismo ni u snu pomislili.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Girl Next D00r .. lol

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1321
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung U900
ali eto,kada sad u ovim teskim trenutcima razmisljam..
kada bi me ikada pitao da mu se vratim..pristala bih..bez oklijevanja...znam da bih ponos srusiila do bola..
ali vec mi je srusen..
ne bih imala sta izgubiti..samo..i sama znam..da me to vise nikaada,nikada nece pitatii.. Smile
Smile ..sta li to ona ima sto nemam ja?.. Smile u cemu li je bolja..puf..
a za taj susret u oci.. ne zeli uopste da me pogleda u oci u gradu..a kamoli da se susretne sa mnom nasamo Smile
oblachakk hvala.. :** ljubim.. sve bih dala da me ovo prestane..ali koliko vidim nece nikada.. ne dok ga vidjam barem..a to izbjeci ne mogu... ubijam se polako.. dovrsicu ono sto sam pochela davno..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Girl Next D00r .. lol

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1321
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung U900
doduse..lakse mi je kada znam..da ga ona nece.. a on pati za njom.. ma da kosto sam rekla prije,sumnjam da takva osoba moze ikoga voljeti..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Procice te sve to i videces onda koliko je glupo sto si se nervirala, svi smo prosli kroz slicno, pogotovo kad si mladji i kad prvi put dozivis nesto posebno...

Mozda je tesko zato sto ti je to jedino lepo do sada, i neces da se suocis sa time...ali pogodi sta ...

Bice jos 30  puta lepse sa 30 puta boljima , i videces , bice vredno toga da das celu sebe
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Girl Next D00r .. lol

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1321
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung U900
procice..kada? za deset-dvadeset godina..? ni sama ne znam zasto me ovoliko drzi..znam da ljubav moze biti jaka..ali ovoliko.. nisam ni sumnjala .. imala sam 30 x bolje....mozda je bilo bolje prvih sat vremena..ali poslje..kolotecina..opet on u glavi..nekada kada bi se sa drugim ljubila,zamisljala bih njega..bilo mi je lakse.. a i.. svaki je bolji od njega..tako da....znam i sama..ali za mene je nesto najbolje,najsexi..najsavrsenije.. ja ne mogu dalje..ne.. jer u svakom njega trazim,i nikada ga ne nadjem..i tako ne mogu biti sretna..vrtim se u isti krug,samo sa razlicitim licima.. cak sam napravila cjeli web sajt od sredine prosle godine,posvecen njemu..link mogu da ti dam..nije problem.. pitam se stali ce biti sa mene,..na kraju..kako li ce se zavrsiti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Stvarno si ocajna....nikada necu razumeti djevojke, mislim razumem al cemu toliko patetike, toliko placa...ej bre nastavi da zivis svojim zivotom.
Smile Ne placi Smile Niko nije vredan tvojih suza, zapamti Smile

Nemoj to sebi da radis. Zivot je toliko kratak, da ga treba ziveti svaki dan zdravo i uz osmeh. Nismo ni svesni koliko novi dan moze da donese nesto sto nismo ni u snu pomislili.

Znaci utuvi ove rjeci u glavi...mnogo gore stvari se desavaju u zivotu, jedan raskid manje vise...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Girl Next D00r .. lol

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1321
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Samsung U900
oces mi dati koji cas edukacije? placam Smiley samo reci u kojoj valuti..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Pa koliko je proslo vremena koliko tugujes , godinu , dve , e sreco...znam sta pricam, videces uostalom , i drugima kad su pricali..niko nece da slusa...

samo se ti malo oraspolozi, gledaj neki film, citaj knjigu..prezalis najrodjenije a kamoli neke prolazne ljude....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 22:41:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.