Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 11:27:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obraz  (Pročitano 72134 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.00
mob
Apple 15
Runda 2:

Opet izvrces da je samo ono sto Obraz promovise SrBsko.. ma...daj.. mogli bi prvo na gramatici da poradite...
U ostalom.. svi srpski nacionalisti bili su odani komunisti.. od Vuka, preko Sekija, pa sve do Brane Crncevica i Kardzica...
Ovo mogu da kazem iz sopstvenog iskustva je dok u popove jahali po Srbiji u jednoj Hrvatskoj u kojoj je sistematski unistavano sve sto je srpskom, moj deda je uzivao sasvim normalan polozaj, dosta losiji nego katolicki popovi, ali bar mu udbasi nisu upadali na slavu.. U Hrvatskoj.. eeeeej...
Moj predsednik nije bio Tudjman jer ja nisam u to vreme bila ni punoletna, niti gradjanin Hrvatske, vec SFRJ, kao sto sam sad gradjanin SCG i Hrvatske, po rodjenju... gradjanin sam zemlje u kojoj zivim i zemlje na cijoj sam teritoriji rodjena, ali koja nikad nije bila moja domovina..
Da je Tudjman bio moj predsednik, ja bih sad lepo bila u svojoj kuci, ali ne i svojoj zemlji jer su je mali velmozi sa svih strana razbucali...
Iskreno, hvala Republici Srbiji sto mi je pruzila mogucnost da se skolujem, ali to je mala cena za sve ono sto sam izgubila, i hvala sto imam pravo na taj pasos, da mogu da odem negde drugde... Smile
Ne mrzim ja srpsko, samo mrzim da me neko uci sta je to srpstvo i Srbija, kao da me moji u kuci to nisu vec naucili na mnogo normalniji i mnogo pitomiji nacin, a sama osetila na sopstvenoj kozi na nacin na koji ti, nadam se, nikada neces osetiti... Jer lako je biti Srbin u Srbiji... ali je mnogo zeznuto biti Srbin bilo gde van Srbije.. Smile

@cow

Ne vredi.. ne mozes da skapiras.. i to je to Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Aum Namah Shivaya

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 278
Zastava Nikšić
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple iPod Touch
Citat
Obraz = Srbi sovinisti..
Проблем је што данас нико не разликује национализам од шовинизма.  Smile
IP sačuvana
social share
Peace, Love, Unity, Respect
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
@Anea
Za politicare si 100% u pravu,ali oni su nacionalizam koristili za osvajanje birackog tela,odvratna licimerna gamad.
Pa nismo mi iz obraza izmislili cirilicu i sad to kao guramo i namecemo ljudima.Izbor je vas,ali mi samo podsecamo
(ne namecemo) na Srbske vrednosti.
Bogu hvala sto sam Srbin i sto sam rodjen u ovoj zemlji,nikad se necu postideti sto sam Srbin,ponosan sam na svoju istoriju,crkvu...
Nazalost sve si izgubila,ne zbog nas Srba,vec zbog ustaskih nozeva od kojih su mnogi tvoji zemljaci pobegli.
Nemoj to da zaboravis!!!
i ne pokusavam da ja tebe naucim da budes Srbin,nista mi nikoga ne ucimo i nenamecemo,vec pozivamo sve da se vrate Srbskoj tradiciji,veri i duhovnosti,Bogu,da nam svima bude bolje.
@Astral
To je zahvaljujuci nevladinim organizacijama koji su tu rec satanizovali.
Ja sam nacionalista i volim svoj narod,veru,istoruju,crkvu,ali ne mrzim druge i postujem sve sto je tudje,dok su sovinisti oni koje svoje vole,a tudje mrze, zatiru.
To je totalno pogresan put,koji se kosi sa svime Pravoslavnim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Kada bi potrazio u literaturi video bi da je nacionalizam samo jedan od vidova sovinizma a patriotizam je nesto drugo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
@Astral

kad porastes, a ima jos mnoooogo vremena.. naucices da razlikujes stvari...  Smile

@Dutch

Samo vi gurajte svoju pricu...
Svako ima pravo na publiku...
Ali, ta vasa prica nije moja... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Aum Namah Shivaya

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 278
Zastava Nikšić
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Apple iPod Touch
Citat
Kada bi potrazio u literaturi video bi da je nacionalizam samo jedan od vidova sovinizma a patriotizam je nesto drugo...
У чему је разлика између национализма и патриотизма?
IP sačuvana
social share
Peace, Love, Unity, Respect
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Note 10+
Patriota je strana rec,onaj koji voli svoju zemlju odnosno patriju.
U stara vremena se za nacionalistu govorilo da je ljubitelj Otacastva.
@empnik jel tu literaturu stampa Natasa Kandic,Soros...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Termin nacionalista je davno izgubio to znacenje koje ti pominjes,a interesantna je stvar kako svi vezuju srpstvo sa pravoslavljem,religijom itd.(automatski su isljuceni ateisti,nepostovaoci crkve i Srbi druge vere koji su zbog odbacivanja svoje maticne nacije zavrsili asimilovani u druge narode)Mislim da je to jedna od nasih brojnih istorijskih gresaka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Blago kuci koju zaobidjem :D

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5996
Zastava Tako blizu a tako daleko
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6130
nacionalista....ima li neko Vujaklliju, tamo je to bash lepo objasnjeno..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung e730
Shto bi rekli Hrvati, " 'Ajme!"  Smile

Pobogu, batalite leksiikone i lingivistichke definicije. Zna se shta se misli kada se danas kaze nacionalista. Nije ovo 19. vek. Mozda nije fer, ali je tako.

Znate koji je moj problem sa prethodnih par stranica ove teme? U chemu je fora ono: "Budi Srbin, pishi cirilicom?!" I te "naucne" studije koje pisanje i chitanje cirilice porede sa molitvom? Isuse... Shta to sada znachi, da je cirilica nishta drugo nego "Bozija promisao i blagoslov?" Zashto ponovo chitam izmedju redova ono "Srbi su Bozji narod!".

Ne kazem da je pismo nebitna stvar, ali to je samo "ambalaza". Pa chak i sam jezik... Da si, kojim sluchajem rodjen u Svedskoj, uchio bi svedski jezik, pisao latinicom, ali to ne bi promenilo chinjenicu da si "genetski' Srbin (ma koliko ovo nezgrapno zvuchalo)...
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 11:27:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.