Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:32:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Образ против комуниста  (Pročitano 5532 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs
Обавештавамо србску јавност да ће у суботу 11. октобра од 16 часова припадници Образа патролирати централним београдским улицама како би спречили парадирање безбожника којима је једини циљ борба против свега што је Свето и Честито.

Joco, i ostali glavni i odgovorni, sta podrazumevate pod "patroliranjem" i "sprecavanjem paradiranja" prijavljenog i odobrenog skupa ispred platoa na filozofskom? Iskreno me zanima.. sta, napadacete svakog ko izgleda "bezboznicki"?  Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
svako ko se bori protiv ovih dole je na strani srbije  Smile :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Joco, i ostali glavni i odgovorni, sta podrazumevate pod "patroliranjem" i "sprecavanjem paradiranja" prijavljenog i odobrenog skupa ispred platoa na filozofskom?
Koji je skup odobren.fasitima?Mislim da im nije odobreno a i zna se da mi svaki dan protestvujemo u 17 sati na trgu.Tako da to vreme je zauzeto i trazimo da se sa nikim u to vreme ne susrecemo.Ali nekima to ne dopire do mozga vec zele krvoprolice taj dan...Mi svo brate protiv svakog zla u srbiji i boricemo se protiv toga.To je brate posao policije ali ona ga ne radi e kad ona nece hocemo mi...

Citat
napadacete svakog ko izgleda "bezboznicki"?
Ne nego ce on nas....Sta oni ima da traze u vreme kad mi organizujemo skup?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Кад је Слоба организовао контрамитинг, био је зликовац који није водио рачуна о безбедности грађана. Јел тако? Да ли исто тумачење може да се примени на тзв. антифашисте и њихов контрамитинг? Односно, да ли ће организатори контрамитинга учинити све да не дође до мешања ова два скупа?

Да ли је (малобројан, али достојанствен) вишемесечни скуп на Тргу против изручења Срба Хагу пријављен полицији?

И коначно, надам се да ће патроле полиције растерати самозване образовске патроле (које ми личе на верске патроле по Саудијској Арабији).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Joco, i ostali glavni i odgovorni, sta podrazumevate pod "patroliranjem" i "sprecavanjem paradiranja" prijavljenog i odobrenog skupa ispred platoa na filozofskom?
Koji je skup odobren.fasitima?Mislim da im nije odobreno a i zna se da mi svaki dan protestvujemo u 17 sati na trgu.Tako da to vreme je zauzeto i trazimo da se sa nikim u to vreme ne susrecemo.Ali nekima to ne dopire do mozga vec zele krvoprolice taj dan...Mi svo brate protiv svakog zla u srbiji i boricemo se protiv toga.To je brate posao policije ali ona ga ne radi e kad ona nece hocemo mi...

Citat
napadacete svakog ko izgleda "bezboznicki"?
Ne nego ce on nas....Sta oni ima da traze u vreme kad mi organizujemo skup?

Sa "nikim" se necete susresti... ne mislim da ce problem praviti antifa skup kod filozofskom fakulteta koji je odobren od strane policije, mirnog je karaktera, a i ljudi koji dolaze na taj skup svakako nisu primitivci zedni krvi.. Vas 30 cete i dalje moci da blejite na trgu i igrate skolice, don't worry..
A ja sam tebe lepo pitao sta podrazumevate pod tim "patroliranjem"... Dakle, fizicki cete napadati svakoga za koga mislite da nije dovoljno "Srbin" ili sta vec?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Alcatel 258

"Љуби непријатеље своје, непријатеља Божјих се гнушај, а непријатеље Отачанства сатири"
Свети Филарет Московски

То се подразумева под патролирањем!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

"Љуби непријатеље своје, непријатеља Божјих се гнушај, а непријатеље Отачанства сатири"
Свети Филарет Московски

То се подразумева под патролирањем!
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Значи, групице силеџија ће да иду и млате неподобне?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
A ja sam tebe lepo pitao sta podrazumevate pod tim "patroliranjem"... Dakle, fizicki cete napadati svakoga za koga mislite da nije dovoljno "Srbin" ili sta vec?

pojavi se tamo i licno se uveri sta doticni misle pod pojmom "patroliranje" Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 17:32:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: obraz mladen
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.