Обавештавамо србску јавност да ће у суботу 11. октобра од 16 часова припадници Образа патролирати централним београдским улицама како би спречили парадирање безбожника којима је једини циљ борба против свега што је Свето и Честито.
Joco, i ostali glavni i odgovorni, sta podrazumevate pod "patroliranjem" i "sprecavanjem paradiranja" prijavljenog i odobrenog skupa ispred platoa na filozofskom? Iskreno me zanima.. sta, napadacete svakog ko izgleda "bezboznicki"?
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Joco, i ostali glavni i odgovorni, sta podrazumevate pod "patroliranjem" i "sprecavanjem paradiranja" prijavljenog i odobrenog skupa ispred platoa na filozofskom?
Koji je skup odobren.fasitima?Mislim da im nije odobreno a i zna se da mi svaki dan protestvujemo u 17 sati na trgu.Tako da to vreme je zauzeto i trazimo da se sa nikim u to vreme ne susrecemo.Ali nekima to ne dopire do mozga vec zele krvoprolice taj dan...Mi svo brate protiv svakog zla u srbiji i boricemo se protiv toga.To je brate posao policije ali ona ga ne radi e kad ona nece hocemo mi...
Citat
napadacete svakog ko izgleda "bezboznicki"?
Ne nego ce on nas....Sta oni ima da traze u vreme kad mi organizujemo skup?
Кад је Слоба организовао контрамитинг, био је зликовац који није водио рачуна о безбедности грађана. Јел тако? Да ли исто тумачење може да се примени на тзв. антифашисте и њихов контрамитинг? Односно, да ли ће организатори контрамитинга учинити све да не дође до мешања ова два скупа?
Да ли је (малобројан, али достојанствен) вишемесечни скуп на Тргу против изручења Срба Хагу пријављен полицији?
И коначно, надам се да ће патроле полиције растерати самозване образовске патроле (које ми личе на верске патроле по Саудијској Арабији).
Joco, i ostali glavni i odgovorni, sta podrazumevate pod "patroliranjem" i "sprecavanjem paradiranja" prijavljenog i odobrenog skupa ispred platoa na filozofskom?
Koji je skup odobren.fasitima?Mislim da im nije odobreno a i zna se da mi svaki dan protestvujemo u 17 sati na trgu.Tako da to vreme je zauzeto i trazimo da se sa nikim u to vreme ne susrecemo.Ali nekima to ne dopire do mozga vec zele krvoprolice taj dan...Mi svo brate protiv svakog zla u srbiji i boricemo se protiv toga.To je brate posao policije ali ona ga ne radi e kad ona nece hocemo mi...
Citat
napadacete svakog ko izgleda "bezboznicki"?
Ne nego ce on nas....Sta oni ima da traze u vreme kad mi organizujemo skup?
Sa "nikim" se necete susresti... ne mislim da ce problem praviti antifa skup kod filozofskom fakulteta koji je odobren od strane policije, mirnog je karaktera, a i ljudi koji dolaze na taj skup svakako nisu primitivci zedni krvi.. Vas 30 cete i dalje moci da blejite na trgu i igrate skolice, don't worry.. A ja sam tebe lepo pitao sta podrazumevate pod tim "patroliranjem"... Dakle, fizicki cete napadati svakoga za koga mislite da nije dovoljno "Srbin" ili sta vec?
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети. (блажени Јосиф Вријеније)
Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
A ja sam tebe lepo pitao sta podrazumevate pod tim "patroliranjem"... Dakle, fizicki cete napadati svakoga za koga mislite da nije dovoljno "Srbin" ili sta vec?
pojavi se tamo i licno se uveri sta doticni misle pod pojmom "patroliranje"