Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Obraz" prekinuo otvaranje izložbe radova umetnika iz Prištine  (Pročitano 30821 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
twice
Umetnost nema veze sa obrazovanjem Smile   Smile

Uostalom, da li je bitno to da li je izlozba imala umetnicku crtu? Mislim da nije ... bitno je ono sto se desilo.

Десило се оно што би се десило у свакој нормалној држави на свету да је у нашој ситуацији. И у праву си нема везе, али само необразованом балвану овако нешто можеш подвалити као уметност.

Citat
E, sad kad su doneseni zakoni da milicija mora da te mazi i pazi,

Извини о којој је држави реч?
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 00:41:19 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Неки психолошки рат се води ових дана, неком је изгледа стало да се овде нешто ружно деси.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ja nisam inače za Obraz, a još manje za Legiju ali mi je drago su sprečili ovu sramotu, da je to napravio Čeda J. pohvalio bi i njega.
Bas tako.Ja hvalim Cedu u mnogim stvarima a nisam bas totalno za njega.U svakome ima po nesto za pohvaliti tako i kod njega

Citat
Ти си жешће образована  кад овакво смеће сматраш за уметност.
Neka kaze koje izlozbe posecuje i kad je zadnji pt negde bio na nekoj kulturnoj manifestaciji

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Mislim da nije ... bitno je ono sto se desilo.
Za ovo su dovoljni osnovi zakoni fizike.Svaka akcija ima reakciju......simple as that.

Tacno. Medjutim, akcija i reakcija imaju cesto i negativan efekat ... simple as that. Smile

Twice
I sam znas da ono sto se desilo nema veze sa "normalnom drzavom". Ne moze lokalna banda da vodi racuna o tome sta je "ok", a sta nije.
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 00:42:46 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
Jimmy

Ok, bio si u ratu, ranjen si ... drzava je duzna da te leci, plati odstetu itd ... ali mojne da se vracamo u komunizam, kad su sa 4 osnovne dolazili na f-ju direktora, samo zato sto je u ratu dobio metak u kaziprst ... Naravno da su se palili na rat, pogledaj koliko je bilo dobrovoljaca, Arkana itd ... druga prica.

kako ko,u pravu si bilo je i toga,a bilo je i onog ako onece ides pred sud.tako da tooo je od slucaja do slucaja.Nemoj mi o komunizmu molim te.NJih nepodnosim na ulice sam izlazio zbog slobinog komunizma,za onaj titov sam bio mali.Ali to sve nema veze sa temom ovom.Ajde da diskutujemo otvaramo vidike i ucimo jedni od drugih bez vredjanja.Nekad treba i da saslusas nekoga i on tebe.Na kraju krajeva kao i tumacenje umetnickog dela
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 00:42:37 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Ti iz Obraza su sve mamini i tatini sinovi koji su devedesete proveli bubajuci po citaonicama ili vareci po haustorima, dok su njihovi vrsnjaci pravili revoluciju. Kada se revolucija konacno desila, oni su shvatili da su jaja koja ce uvek ostati niko i nista, jer nisu imali muda da izadju na ulicu kada su pendrecima tukli i po mudima, niti pameti da u medjuvremenu postignu nesto u zivotu. E, sad kad su doneseni zakoni da milicija mora da te mazi i pazi, onda su resili da se mangupiraju... A razlog da se mangupiraju su nasli u velikosrpskim teorijama nekolicine staraca koji time sto prekrajaju istoriju i truju mlade pokusavaju da zaborave na impotenciju.... Sva sreca pa ih je sve manje, jedina podrska im je frustrirani Kostunica, koji polako ali sigurno klizi na dno, a cak se i radikali sve vise okrecu ekonomskim problemima, jer znaju da je vecini normalnih gradjana to najbitnije... Do sada se u nebrojeno slucajeva u svetu pokazalo da su takve grupe kao sto je Obraz skup iskompleksiranih i manje ili vise mentalno i socijalno poremecenih osoba, pa ne vidim zasto bi oni bili izuzetak...
E ta deca su iznela celu revoluciji i ta deca su dovela ove na vlast kao i navijaci.Dok su trebali bili su dobri sada kada ne trebaju vise ne valjaju.Sve su to ista "deca" koja su hapsena premlacivana da bi sada ovi koji su na vlasti radili to sto rade.Verujem da su svi oni zajedno samnom bili i 5 oktombra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Hm... citav moj razred iz srednje skole je ucesnik protesta... Kako to da niko od nas nije otisao u Obraz?  Smile

Ispada da su klinci koji danas imaju 19-20 godina bili ucesnici revolucije... Kada? Kako? U kolicima ili kengur nosiljci?
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows NT 4.0
Browser
Mozilla Burek
mob
Nokia 
Неки психолошки рат се води ових дана, неком је изгледа стало да се овде нешто ружно деси.
I meni se čini da je cilj napraviti povod za bacanje ljage po Beogradu. Nadam se da neće uspeti. Jesi videla sve one frustrirane soroševke na otvaranju. Kako ih nije sramota, zalažu se za osudu zločinaca i ubica a podržavaju veličanje Jašarija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
Данас испада да је само чеда јовановић рушио слобу.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Smile Smile Smile za policajca koji je imao tu čast da na onaj svet pošalje tog šiptarskog teroristu !

IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.