Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Obraz" prekinuo otvaranje izložbe radova umetnika iz Prištine  (Pročitano 30918 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu
А зашто у затвор јел због изложбе?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jimmy

Ok, bio si u ratu, ranjen si ... drzava je duzna da te leci, plati odstetu itd ... ali mojne da se vracamo u komunizam, kad su sa 4 osnovne dolazili na f-ju direktora, samo zato sto je u ratu dobio metak u kaziprst ... Naravno da su se palili na rat, pogledaj koliko je bilo dobrovoljaca, Arkana itd ... druga prica.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7

Glavni izgovor im je: "Ja sam bio u ratu" ... znaci, ovde se sve gleda kroz rat i te fore. To sto si ti ratovao je tvoj problem. Samo mentoli mogu da ratuju protiv 19 najjacih ... druga prica.

Slusaj kokosko jedna neobrazovana.Prvo rat nije fora,drugo da si izgubila nekog u tom jebenom ratu ti ne bi ovde bila drcna.

Citat
Samo mentoli mogu da ratuju protiv 19 najjacih ... druga prica.

A sta si ti uradila za svoju otadzbinu?Cistila prasinu po podrumima i sklonistima.Umem da iskuliram idiote i kretene,al nekog ko nije video ni R od ratista ,a ovde mi prosipa seljacku demagogicnost,demokraticnost kao i kulturu sa takvim tonom i ponasanjem me stvarno nervira.pola tih mladica koje je izginulo nije moglo da bira dal ce ici na Kosovo ili ne,a ti seljanko ako ne znas sta je "mobilizacija" bolje je da cutis.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Problem je u tome, sto ovde dosta ljudi ne razume kad se nekom obracas na fin i kulturan nacin. To do njih ne dopire, te da bi zapoceo bilo kakvu konverzaciju, da ih ubedish u nesto, treba da se spustih na taj nivo gde su i oni ... onda te oni konstatuju, vide da nesto pokusavas da objasnis Smile  Smile  To su ti iz "Obraza" ... naviklo to na sirovu snagu, dreku i svadju ... jedino takvi prekidaju izlozbe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
malecki, ajd' ne lupaj... po tvojoj logici je 99% sveta u Obrazu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia ispo iz modu

Све у свему свака част Образу.  Smile

Problem je u tome, sto ovde dosta ljudi ne razume kad se nekom obracas na fin i kulturan nacin. To do njih ne dopire, te da bi zapoceo bilo kakvu konverzaciju, da ih ubedish u nesto, treba da se spustih na taj nivo gde su i oni ... onda te oni konstatuju, vide da nesto pokusavas da objasnis Smile  Smile  To su ti iz "Obraza" ... naviklo to na sirovu snagu, dreku i svadju ... jedino takvi prekidaju izlozbe.

Ти си жешће образована  кад овакво смеће сматраш за уметност.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 338
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Nokia 3600
Sramota za  Novi Sad da se ovo "umetničo delo" isparalo tek u Beogradu Smile

@Anea
vidim imaš "lepu" zastavu u potpisu, nije ni čudo što se "pališ" na radne akcije,
šteta šta je 21. vek sigurno bi da je drugo vreme bila pravi udarnik  Smile

Decace... u vremenima kriza pokrecu se javni radovi... mislis da nasa zemlja nije u krizi...  Smile

Ajd nek sam ja i dečak  Smile, ali ti nemaš pojma o čemu govoriš, o kojoj krizi pričaš?
Kad je zemlja u ekonomskoj krizi pokreću se, javni radovi (ne radne akcije komunističkog tipa), ali pre bih rekao da je Srbija u krizi identiteta.

Ja nisam inače za Obraz, a još manje za Legiju ali mi je drago su sprečili ovu sramotu, da je to napravio Čeda J. pohvalio bi i njega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
twice
Umetnost nema veze sa obrazovanjem Smile   Smile

Uostalom, da li je bitno to da li je izlozba imala umetnicku crtu? Mislim da nije ... bitno je ono sto se desilo.
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 00:37:35 od maleckaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7
Citat
Mislim da nije ... bitno je ono sto se desilo.
Za ovo su dovoljni osnovi zakoni fizike.Svaka akcija ima reakciju......simple as that.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Ti iz Obraza su sve mamini i tatini sinovi koji su devedesete proveli bubajuci po citaonicama ili vareci po haustorima, dok su njihovi vrsnjaci pravili revoluciju. Kada se revolucija konacno desila, oni su shvatili da su jaja koja ce uvek ostati niko i nista, jer nisu imali muda da izadju na ulicu kada su pendrecima tukli i po mudima, niti pameti da u medjuvremenu postignu nesto u zivotu. E, sad kad su doneseni zakoni da milicija mora da te mazi i pazi, onda su resili da se mangupiraju... A razlog da se mangupiraju su nasli u velikosrpskim teorijama nekolicine staraca koji time sto prekrajaju istoriju i truju mlade pokusavaju da zaborave na impotenciju.... Sva sreca pa ih je sve manje, jedina podrska im je frustrirani Kostunica, koji polako ali sigurno klizi na dno, a cak se i radikali sve vise okrecu ekonomskim problemima, jer znaju da je vecini normalnih gradjana to najbitnije... Do sada se u nebrojeno slucajeva u svetu pokazalo da su takve grupe kao sto je Obraz skup iskompleksiranih i manje ili vise mentalno i socijalno poremecenih osoba, pa ne vidim zasto bi oni bili izuzetak...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.711 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.