Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Obraz" prekinuo otvaranje izložbe radova umetnika iz Prištine  (Pročitano 30951 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Meni i dalje nije jasno zasto se ti iz Obraza sepure po Beogradu i Novom Sadu... sto ne odu junaci u Pristinu...
Ne opravdavam izlozbu, ali ne opravdavam ni lazne idole...

Ako nista drugo... *$#^@% ih Legija..  Smile
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 23:55:10 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Dokle će gomile primitivaca kao što su koje kakve garde, pa evo i taj "obraz" da nameću svima nama normalnima svoje viđenje "patriotizma", a u stvari nemaju ni osnovno kućno vaspitanje, a kamoli  osećanje patriotizma?

Gomila kompleksaša, koji ni sopstveni obraz ne znaju da umiju, ali zato znaju (i to stalno čine) da prljaju obraz Srbije.

Ne želim ja da branim zločince Albance, ali u normalnoj državi, postoje institucije i odgovorni ljudi koji se bave određenim poslom, a ne svaka šuša da umisli da je Bogom dana da spašava nekoga od nečega, molim te, da nije valjda!

Svako ima pravo na mišljenje, ali nema pravo da to mišljenje nasilnički nameće drugima! Neka oni mrze koga hoće, ali po svojim rupama, a ne po galerijama, tu njima svakako nije mesto. Istina, nije ni zločincima mesto tamo, ali umetnicima svakako jeste, iz koje god zemlje bili!

Zato sto "normalni" zatvaraju oci pred ovakvim provokacijama siptarskih terorista.
Ti siptari razumeju samo ovakav jezik.
Za siptare gasna komora!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
Pa daj objasni.Posto ja nisam mogaoao da udjem.To je demokratija

naravno da nisi ušao, jer ste došli sa jasnim ciljem...

ako hoćeš, sigurno mogu da nam nabavim ulaznice za izložbu, da odemo ovih dana da je pogledamo? naravno jedino da nemaš neke loše namere.

Citat
Meni i dalje nije jasno zasto se ti iz Obraza sepure po Beogradu i Novom Sadu... sto ne odu junaci u Pristinu...
Ne opravdavam izlozbu, ali ne opravdavam i lazne idole...

Ti kosovari koji su došli da prave izložbu su mnogo hrabriji od njih koji na Dorćolu srbuju.

Citat
Ne opravdavam izlozbu

Misliš da je trebalo da bude zabranjena?
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 23:56:19 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
Ne opravdavam izlozbu, ali ne opravdavam ni lazne idole...

Ako nista drugo... *$#^@% ih Legija..  Smile
anea pravo pitanje je a gde je u svemu ovome drzava?Ta ista je odobrila da se knjige iz zatvora stampaju,pa sada je zato to tesko spreciti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6680
Tom olosu iz "Obraza" bih preporucila da procitaju neku knjigu ili da zavrse makar srednju skolu ... Zasto? Zato sto se otvaraju novi vidici ... koliko-toliko, ali se otvaraju.

Prvo: Nemaju pojma o cemu je izlozba, u kojem je kontextu postavljen taj navodni "terorista" ...

Drugo: Ko im daje za pravo da rade to sto rade? Ajd onda da svaka grpua ljudi organizuje svoju bandu, pa da ratujemo po ulicama ... kao u LA.

Zatvor je za vas! Robija ...
Cekaj, a ako je neko i zavrsio neke skole i procitao prilicno knjiga, glasao za Tadica, i ne podrzava obraz, i jos je bio u ratu za svoju zemlju, sta je onda taj, a protivi se ovakvim siptarsko-teroristickim-antisrpskim izlozbama? Jel izdajnik, patriota ili sta? Za tebe je... da me ne opominju bolje da cutim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Max

Nije problem u tome sta ja smem, ko sam ja i sta sam ja ... kako ti to nije jasno? Nije problem u tome, da li cu ja da kazem nekom u lice sta mislim o njemu, problem je u tome, sto se -oloshu- kao sto si ti, dopusta da radi to sto radi i vraslja po gradu na svoju ruku.

Da smo mi normalna zemlja, vi -olosh- bi danas u 21:00 bili predati istraznom sudiji ....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i
Citat
a protivi se ovakvim siptarsko-teroristickim-antisrpskim izlozbama?

Jednostavno nema smisla za umetnost i ne bi trebao da se meša u ono gde mu nije mesto.

Max

Nije problem u tome sta ja smem, ko sam ja i sta sam ja ... kako ti to nije jasno? Nije problem u tome, da li cu ja da kazem nekom u lice sta mislim o njemu, problem je u tome, sto se -oloshu- kao sto si ti, dopusta da radi to sto radi i vraslja po gradu na svoju ruku.

Da smo mi normalna zemlja, vi -olosh- bi danas u 21:00 bili predati istraznom sudiji ....

Smile
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N80
Citat
Pa daj objasni.Posto ja nisam mogaoao da udjem.To je demokratija

Ti kosovari koji su došli da prave izložbu su mnogo hrabriji od njih koji na Dorćolu srbuju.

Citat
Ne opravdavam izlozbu

To je samo jos jedan dokaz da najmanje prava u Srbiji imaju Srbi

IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Pa to je najlepša strana umetnosti. Zato svašta i može da bude umetnost.
Vidis brate moj umetnost je jedno a podsmevanje zrtvama je drugo.Evo ovako posto ja mogu da sredim sa ovim umetnicima da dodju u Pristinu a ti mi sredi tamo da me niko ne dira....Moze

Citat
Da je ovo normalna zemlja ne bi do ovoga ni doslo Smile

Citat
naravno da nisi ušao, jer ste došli sa jasnim ciljem...

ako hoćeš, sigurno mogu da nam nabavim ulaznice za izložbu, da odemo ovih dana da je pogledamo? naravno jedino da nemaš neke loše namere.
Jeste ti znas moj cilj.Ajde nabavi propusnice...
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 00:04:34 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6680
Max

A tebi i takvom tek olosu, bi sad pokucale cike iz Bia, otkaacili od tog kompa,  i odveli te negde gde treba sa takvima. Al jbg mi nismo pravna drzava...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.