Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Obraz" prekinuo otvaranje izložbe radova umetnika iz Prištine  (Pročitano 30966 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
manjoze

bla bla bla

Ja u klin, ti u plocu. Ja opet tvrdim, da ste vi sramota za jednu zemlju, jer nemate vi nikakvog prava da radite bilo sta na svoju ruku. AKo je izlozba odobrena, sta onda koji moj pokusavate? Divlji zapad je postojao pre dva veka, a vi ga vracate u 21. vek ... sa kojim pravom i sta vi hocete, to je samo vama poznato?

Ratovali ste, jer ste vi to tako hteli, niko vas nije terao da ratujete. Mani me te patetike ...
Ni u jednoj zemlji ne bi bilo dozvoljeno objavljivanje izlozbe sa fotografijom teroriste koji je klao nasu decu. Takvi kao ti ste sramota Srbije i tih 5% sljama ce isceznuti pre ili kasnije.
Neko je na tom Kosovu takvima kao tebi spasavao guzicu, a ti nemas postovanja prema takvim ljudima.
Sramota
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6680
manjoze

bla bla bla

Ja u klin, ti u plocu. Ja opet tvrdim, da ste vi sramota za jednu zemlju, jer nemate vi nikakvog prava da radite bilo sta na svoju ruku. AKo je izlozba odobrena, sta onda koji moj pokusavate? Divlji zapad je postojao pre dva veka, a vi ga vracate u 21. vek ... sa kojim pravom i sta vi hocete, to je samo vama poznato?

Ratovali ste, jer ste vi to tako hteli, niko vas nije terao da ratujete. Mani me te patetike ...
Ti si sramota za ovaj narod!!! Kako te nije sramota da seres ovako! aj idi u tu evropu u bilo koji grad i reci tako nesto za nekog ko sto kazes da sam ja olos koji je BRANIO svoju zemlju, pa da vidis sta bi bilo-nikad vise sunce nebi videla!!! E kad kod nas bude tako uci cemo u evropu!!! Ne mogu da verujem sta sve kreten moze da napise..... tebi treba ozbiljna pomoc, ili doba qrac, da se malo unormalis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
 Smile a sada shvatam povezanost

Mogao  je ovako da stavi pa da svi shvatimo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tom olosu iz "Obraza" bih preporucila da procitaju neku knjigu ili da zavrse makar srednju skolu ... Zasto? Zato sto se otvaraju novi vidici ... koliko-toliko, ali se otvaraju.

Prvo: Nemaju pojma o cemu je izlozba, u kojem je kontextu postavljen taj navodni "terorista" ...

Drugo: Ko im daje za pravo da rade to sto rade? Ajd onda da svaka grpua ljudi organizuje svoju bandu, pa da ratujemo po ulicama ... kao u LA.

Zatvor je za vas! Robija ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Dokle će gomile primitivaca kao što su koje kakve garde, pa evo i taj "obraz" da nameću svima nama normalnima svoje viđenje "patriotizma", a u stvari nemaju ni osnovno kućno vaspitanje, a kamoli  osećanje patriotizma?

Gomila kompleksaša, koji ni sopstveni obraz ne znaju da umiju, ali zato znaju (i to stalno čine) da prljaju obraz Srbije.

Ne želim ja da branim zločince Albance, ali u normalnoj državi, postoje institucije i odgovorni ljudi koji se bave određenim poslom, a ne svaka šuša da umisli da je Bogom dana da spašava nekoga od nečega, molim te, da nije valjda!

Svako ima pravo na mišljenje, ali nema pravo da to mišljenje nasilnički nameće drugima! Neka oni mrze koga hoće, ali po svojim rupama, a ne po galerijama, tu njima svakako nije mesto. Istina, nije ni zločincima mesto tamo, ali umetnicima svakako jeste, iz koje god zemlje bili!
IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 3Gs
Sa kojim pravom jedan poluuceni matorac sudi mojoj napcenoj generaciji i mojo buducnosti? Sa kojim pravom?

Sa kojim pravom Obraz prekida otvaranje izlozbe ma sta se na njoj nalazilo ukoliko je dozvoljeno od strane drzave? Mozda je neko zeleo to da vidi.. Mislim, iskreno, zabole me, ali kao sto Vanja rece, smisao umetnosti je u velikom delu i provokacija... Da svi slikaju samo pejzaze i mrtve prirode, likovna umetnost bi bila prilicno nezanimljiva.. Ako je u pitanju civilizovana zemlja, pravo na slobodu govora, onda je izlozba ili trebala biti odrzana uz dodatne mere bezbednosti zbog rizika od incidenata, ili u startu zabranjena kao "neprikladna" ili nesto sto se moze smatrati provokacijom.. Ovako, samo problemi..

Bravo mali Smiley Ako se ne ljutiš što te tako zovem iako si možda i veći od mene  Smile

Ne smeta, ofkors.. navikao sam.. Smile

Citat
A ti misliš da taj umetnik koji prikazuje Jasarija i Elvisa
A sta mu znace one Gusle i nage u lokvi krvi

Jedna od lepsih strana umetnosti je to sto svako moze da je prihvati onako kako zeli i kako je on dozivljava. Kao sto se za mnoge pesme samo pretpostavlja o cemu govore, tako se ni za slike ne moze reci sa punom sigurnoscu sta je umetnik zeleo da kaze, ukoliko on to ne uradi. A, svidelo se to nekima ili ne, ovaj umetnik je uspeo upravo da ostvari svoj cilj, a to je da se o njemu prica jer je preko noci postao vest dana.. Da li bi to sve uspeo da uradi bez Obraza koji je prekinuo izlozbu?

@manjoze i potrk

Bez vredjanja molim...
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Motorola V3i

ovi u životu nisu bili na izložbi

Citat
Prvo: Nemaju pojma o cemu je izlozba, u kojem je kontextu postavljen taj navodni "terorista

U tome je problem. BIA radi u tri smene ovih dana.

Citat
Jedna od lepsih strana umetnosti je to sto svako moze da je prihvati onako kako zeli i kako je on dozivljava.

Pa to je najlepša strana umetnosti. Zato svašta i može da bude umetnost.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Prvo: Nemaju pojma o cemu je izlozba, u kojem je kontextu postavljen taj navodni "terorista" ...
Pa daj objasni.Posto ja nisam mogaoao da udjem.To je demokratija

Citat
Drugo: Ko im daje za pravo da rade to sto rade? Ajd onda da svaka grpua ljudi organizuje svoju bandu, pa da ratujemo po ulicama ... kao u LA.
I to je demokratija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
AKo je izlozba odobrena

Kako izložba može da bude neodobrena?!  Smile

.... welcome to Serbia  Smile Smile

P.S. Cim moze da bude prekinuta, znaci da treba da bude odobrena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung 
Max
Koji si ti moj, da ti prekids izlozbe? Sta ste utripovali?

Ja samo kazem da vas treba u zatvor, da se kiselite, a ne da na divljem zapadu (Srbiji), koristite sve "pogodnosti" koje vam idu na ruku. Jos jednom: Jesi olosh i svako onaj ko proslost koristi kao izgovor za svoje licne gluposti, koje trenutno radi ... "Obraz"=mentoli.

Malecki.. ili Malecka, nebitno
Takvi kao ti... dakle Malecki...
Obicno su na ovakvim mestima... kao sto je forum, po pravilu.... izuzetno veliki i pre svega reciti
To "olos" mozes samo ovde da spominje i da budes "velika" ili " veliki "
Inace u realnom zivotu... to "Olos' .... mozes... da uputis samo mami i tati!!!
Dakle istim onim osobama... kojim su te takvog napravili!
Jbte te Jasari!!!
I sta ga koji qrac ovde branis....
Mogla si ili mogao ... da odes u tu galeriju... pa da ga branis... i ujedno momcima i devojkama iz Obraza... porucis sta mislis o njima!
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.