Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Obraz" prekinuo otvaranje izložbe radova umetnika iz Prištine  (Pročitano 30694 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Sta ti je taj corbanac ?
jel cemu to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
video sam jednu sliku,onu sa redenicima,a jeli istina da ima jedna gde ima i krv na kolenima?tj cizmama?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
video sam jednu sliku,onu sa redenicima,a jeli istina da ima jedna gde ima i krv na kolenima?tj cizmama?

Iskren da budem.... ne znam

A sta to menja?

U cemu je razlika... da li su tog Jasarija prikazali u uniformi Uck-a... kao sto jesu...ili ga prikazali u.. kecelji?!
Nije poenta price u tome.... barem za mene
Poenta je da se u sred Srbije odrzava manifestacija u cast Adema Jasarija  Smile

Malo pre sam se nasalio u vezi Ravne gore...
A ...onda mi pade na pamet... ne znam ni ja sam zasto se salim
Pitanje je da li bi moglo vise.. jos nesto da me iznenadi
Pa i da mi je neko juce rekao... da ce neki Siptarski "umetnici"... u Beogradu, probati da odrze izlozbu Jasariju... ne bi mu verovao
Isto, kao i to da ce biti, ljudi, ...koji to odobravaju
Doduse sva sreca... te su u zescoj manjini!!
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 15:51:31 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Kada zvanicne institucije nemaju muda da prekinu ovakva sranja i dozvoljavaju svakoj bagri koja je ubijala Srbe da se sepuri izlozbama ili cime vec po Srbiji trebao je neko.
Stvarno je ovo pobeda zutih na izborima. Samo stavljaju do znanja i onima "neukima" sta nas ceka pod njima.
Medjutim nemoj da zutaci zaborave- Tadiceve ingerencije su ko goli qurac i samo je na ovim izborima dat veliki rejting radikalima i ostalima. Kostunjavko je definitivno potpisao kartu za put bez povratka sa politicke scene ali blizu su i tadiz i mnogi zutaci.
Neka ima nekoga u Srbiji ko se ne plasi siptara i jebenih ucena jevropejaca.
A obraz je nesto najsvetije sto jedan covek ima-cist obraz je nesto najvrednije na svetu.
Iako se ne slazem u mnogim pogledima sa njihovim stanovistima i idejama drago mi je da su ovo uspeli da urade.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
Kada zvanicne institucije nemaju muda da prekinu ovakva sranja i dozvoljavaju svakoj bagri koja je ubijala Srbe da se sepuri izlozbama ili cime vec po Srbiji trebao je neko.
Stvarno je ovo pobeda zutih na izborima. Samo stavljaju do znanja i onima "neukima" sta nas ceka pod njima.
Medjutim nemoj da zutaci zaborave- Tadiceve ingerencije su ko goli qurac i samo je na ovim izborima dat veliki rejting radikalima i ostalima. Kostunjavko je definitivno potpisao kartu za put bez povratka sa politicke scene ali blizu su i tadiz i mnogi zutaci.
Neka ima nekoga u Srbiji ko se ne plasi siptara i jebenih ucena jevropejaca.
A obraz je nesto najsvetije sto jedan covek ima-cist obraz je nesto najvrednije na svetu.
Iako se ne slazem u mnogim pogledima sa njihovim stanovistima i idejama drago mi je da su ovo uspeli da urade.
ja se neplasim tih govana,osudjijem ovo a glasao sam za tadica i sta sad?jel ti stvarno mislis da su 2400000 ljudi koji su ga podrzali svrsavaju na siptare?ili da su poverovali ili tako nesto?ili cekaju kitu da padne sa neba nebili imali 1000 eurica mesecno?
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 16:00:04 od jimy page »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
ZATVORENA IZLOŽBA 'ODSTUPANJE' IZ BEZBEDNOSNIH RAZLOGA
DRUŠTVO - AKTUELNO - Petak, Februar 08, 2008 15:55 
Posle sinočnjeg incidenta, kada je grupa huligana sprečila otvaranje izložbe albanskih umetnika iz Prištine, pod nazivom 'Odstupanje' u beogradskoj galeriji KONTEKST, oglasilo se resorno ministarstvo i uz osudu ocenilo da je policija reagovala ispravno i blagovremeno zaštitila bezbednost građana.

Tada je uništen jedan od eksponata i Ministarstvo smatra da je neophodno obezbediti uslove da se ta, kao i sve druge izložbe u Srbiji, održi u najavljenom terminu.

Agencija Beta, međutim, prenosi saopštenje iz Galerije KONTEKST, u kome se kaže da je izložba 'Ostupanje', umetnika iz Prištine, zatvorena na osnovu procene policije o ugroženoj bezbednosti posetilaca i organizatora, i neće biti održana u planiranom terminu do 15. februara.

Ministarstvo osudilo incident na izložbi albanskih umetnika

Ministarstvo kulture osudilo je danas incident kojim je u četvrtak uveče sprečeno otvaranja izložbe albanskih umetnika u Beogradu, ističući da je neophodno osigurati pravo na slobodu javnog izražavanja, čime bi javnosti bilo omogućeno da se upozna sa sadržajem izložbe i o njoj donese sud.

Podsetivši da su temelji građanskog društva - tolerancija, poštovanje kulturnih raznolikosti, sloboda javnog govora i umetničko izražavanje, u tom ministarstvu smatraju da je policija reagovala ispravno i u okvirima svojih nadležnosti i da je blagovremeno zaštitila bezbednost građana.

U saopštenju je navedeno da je izložba 'Odstupanja' najavljena u okviru redovnog programa galerije 'Kontekst' i da je već održana u Muzeju savremene umetnosti u Novom Sadu u koorganizaciji tog muzeja i nevladinih organizacija iz Novog Sada i Beograda.

Ministarstvo
je podsetilo da se 'incident dogodio juče, u beogradskoj galeriji 'Kontekst', koja deluje pri Centru za kulturu Stari Grad, kada je grupa huligana sprečila otvaranje izložbe 'Odstupanje' albanskih umetnika iz Prištine'.

'Tom prilikom je uništen i jedan od eksponata na izložbi i ugrožena bezbednost učesnika, organizatora i građana koji su prisustvovali otvaranju', navedeno je u saopštenju.

Incident je završen verbalnim ispadima, a jedino je stradalo delo Drena Malićija 'Licem u lice', odnosno lik Adema Jašarija koji je, na toj slici, zajedno sa Elvisom Prislijem predstavljen kao pop ikona.

.................................................................................................................................................................................................................

Negde sam... cinilo mi se procitao, da se Ministarstvo ogradjuje od pokusaja, organizovanja te, nazovi "izlozbe"..
Ali... ne
Ovo je slika i prilika drustva u kojem zivimo
Ministarstvo Kulture......... koje crno Ministarstvo
Pored Ljdp-a..... za koje sam... nisam ocekivao... no ajde da napisem..
Ne iznenadjuje me podrska... ovakvim i slicnim manifestacijama, od strane Ljdp-a, Kandicke Canka, zatim Borke Pavicevic....
Ali me zaista iznenadjuje da je podrsku ovome... dalo i Ministarstvo Kulture... na celu sa DS ministrom Brajovicem!!!  Smile Smile Smile

Doduse... da ispravim samoga sebe... u stvari.... i ne iznenadjuje me....
Svi su isti!!!!
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 16:19:26 od Maks 78 »
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta ti je taj corbanac ?
jel cemu to
Ma šala na pitanje šta bi bilo sa čedistima na ravnoj gori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 364
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neka Srbi, to nam se desava zato sto ne cenimo ono sto je nase a pustamo kojekakve NVO koje primaju pare od ko zna kojekuda.

Onaj ko kaze da je Otacastveni pokret Obraz klerofasisticki, treba da bude streljan kao veleizdajnik i djubre narkomansko.

Kako vas samo nije sramota onih civila koje je to siptarsko govno oteo i poubijao, onih policajaca koji su samo radili ono za sta su placeni, deco dobijate pare da pljujete po svom narodu, decu ja bi vas za djabe poubijao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia N95
Neka Srbi, to nam se desava zato sto ne cenimo ono sto je nase a pustamo kojekakve NVO koje primaju pare od ko zna kojekuda.

Onaj ko kaze da je Otacastveni pokret Obraz klerofasisticki, treba da bude streljan kao veleizdajnik i djubre narkomansko.

Kako vas samo nije sramota onih civila koje je to siptarsko govno oteo i poubijao, onih policajaca koji su samo radili ono za sta su placeni, deco dobijate pare da pljujete po svom narodu, decu ja bi vas za djabe poubijao.
ajde smiri se malo.kakvo streljanje.Ti bi kao komunisti?Ostavi se toga imaces kosmare nocima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
covece!!!da li je moguce da ste ispisali 400 odgovora za samo 18sati!!!!  Smile Smile Smile Smile Au!!!
a sto se tice sinocnjeg dodadjaja,nemam neko misljenje o organizaciji Obraz(umeju nekad da smaraju na mestima,ali obicno imaju jake razloge...),ali ih podrzavam u ovoj akciji i stavu,jer sam video da im je meta bila samo izlaganje plakata sa onom siptarcinom i da su se posle uspenog zatvaranja galerije,i uklanjanja plakata odmah predali policiji,dok se ostatak odmah razisao,sto znaci da su jasno izneli sta im smeta i zasto u toj izlozbi.nemam nista protiv ono nesto malo Albanaca koji zivi u Beogradu i drugim srpskim gradovima mirnim i uspesnim zivotom,ali potpuno bespotrebno postavljanje slika onog idiota koji veze nema sa ostatkom izlozbe je potpuno glupo,namerno i bezobrazno,i zato ovde podrzavam Obraz.takodje,iako ne bih voleo da vidim tuce i probleme u svojoj okolini,porucujem svakome ko se protivi okupljanju dileja ispred Platoa u ponedeljak u 12 da slobodno dodje da sto pre "isprati" bagru do Vlade Srbije,gde ce se kao uputiti(ako ih ostane do onde... Smile).jer ih niko ne zeli ni u Starom Gradu,ni u Beogradu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 38 39 41 42 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.