Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Obraz" prekinuo otvaranje izložbe radova umetnika iz Prištine  (Pročitano 30728 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Citat
Srbija je zemlja za podsmeh ... jos uvek.

А ти си сељак весељак, па што се онда буниш.
А ако ти се Србија не свиђа, знаш већ... Нико те не сили да будеш овде.
Ево, Вања ускоро пали "преко баре", па можеш и ти, тамо вам је већ било тако лепо... Као и оном Машану који је био избацивач из геј клубова Smile

Makro Smile :

Veruj mi, jedva cekam da zapalim, medjutim sto se nekih domacih jajara tice, jos uvek nisam u mogucnosti  Smile Smile Jer, pogresni ljudi (mentoli ... ima ih u Srbiji pregrst Smile ) odlucuju o vaznim stvarima.

Mistreated

Mozda si u vecini, zato i zivis u banana zemlji, medjutim lepo kazete "nikom nije gorela do zore"  Smile Smile

Ne moze Srbija biti u vecini, naspram celog sveta ...  Smile Mozete terati inat u Srbiji, jer je ovo jos uvek banana drzava, ali nece to tako biti uvek.  Smile Smile

a sta  ti si misljenja da bi se  ovakve stvari dozvolile u drugim zemljama pa ti si smijesna pa nista ti ne znao o tom zapadu
vceze ti nemas za tebe je zapad ono sto vidis na MTV-iju

Ovakve stvari se tamo ne bi dovodile u pitanje. Prekidanje izlozbe nasilnim putem, se svuda sankcionise. Nemoj molim te da mi pricas o zapadu  Smile Smile

Mistreated

Ja ne znam da li ti kapiras, da izlozba nije bila o velicanju zivota i dela Jasarija ... da li ti to razumes? Jel dopire to do tebe?

Kriptonit

A zasto ti to gledas, kako rade Hrvati? Pa seti se: oni su vam vekovni neprijatelji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
mob
Nokia 
Citat
Док год имамо оваквих несрећника који су већи католици и од самог папе,биће нам зло и наопако.

baš naprotiv. dok je većina nacionalistička i ksenofobična, uvek će biti razloga za sukob, a samo na našu štetu.

Objasni mi samo jednu stvar . Na B-92 je bila emisija o Kosovu i o sukobima pocev od 1991.-ve do danas . Postojali su razgovori sa svim ucesnicima sukoba , izmedju ostalog i sa  pripadnicima DB-a koji nisu nimalo lepo govorili ni jedni o drugima , ni o Milosevicu , ni o tadasnjem srpskom rukovodstvu . Za B-92 ne mozes da kazes da su nacionalisticka TV , niti TV pod kontrolom DB-a ili bilo koje vladine sluzbe . I tu su predoceni dokazi , ukljucujuci snimke , da je taj Jasari sve vreme dejstvovao kao terorista , da je ubijao , i to ne samo policajce , vec i lokalne Srbe i Albance koji nisu zeleli da ulaze u sukob sa Srbima ,  vec su normalno radiili i ziveli .

Autor dela ga prikazuje kao borca za slobodu svog naroda , i to izjavljuje doslovce .

Kako onda mozes da podrzis da se takvo delo nadje na izlozbi u glavnom gradu zemlje protiv koje se borio , cije je policajce , vojnike i civile ubijao ? Kako mozes da zahtevas da ta izlozba bude otvorena , kada mozda bas u Beogradu zivi i radi zena , cerka , sin , unuk , unuka , majka , nekog od ljudi koje je on ubio ? Ako nista drugo , da zanemarimo svu politiku i sve ostalo , kako nemas osecaja za bol tih ljudi ciji je zivot ojadio ? Da li toliko mrzis svoj vlastiti narod da si spreman da podrzis da ga neko u vlastitoj kuci na taj nacin vredja ? Kako bi reagovali Albanci da se na izlozbi u Pristini pojavi slika Legije ili JSO-vaca , uz komentar autora da su to borci za slobodu svog naroda ?

Sve mogu da razumem , i da je neko pacifista , i mondijalista , i da se smatra gradjaninom sveta , i da je za toleranciju ( a ja sam za sve to nista manje nego ti ) , ali da toliko mrzi sebe i svoju naciju da je spreman da pljuje po njoj bez obzira na sve i da podrzi svaki napad na svoju zemlju i njeno dostojanstvo , na osecanja njenog naroda , da ga nije briga za bol pripadnika njegove nacije , to ne mogu da shvatim .

Malecka , takva izlozba sa delom takve vrste bi bila zabranjena u bilo kojoj zapadnoj zemlji . Da vidim izlozbu sa Osamom Bil Ladenom , za koga autor kaze da je borac za slobodu svog naroda , da se prikaze u bilo kom gradu u Americi posle 11. septembra ? Onog kome bi to palo na pamet bi lincovali na sred ulice . Nista oni nisu bolji od nas , veruj mi , cak su po tim pitanjima i gori .
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 15:01:26 od miodrag2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Mistreated
Ja ne znam da li ti kapiras, da izlozba nije bila o velicanju zivota i dela Jasarija ... da li ti to razumes? Jel dopire to do tebe?

Kakve to ima veze sta su oni promovisali sa tom izlozbom?
Bitno je da je to izlozba od siptarskog zlotvora i teroriste a meni je to dovoljno  Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@maleckaa pa to je država uzor tebi i sličnim kako se putuje u evropu. ( njihov metod je odličan etničko čišćenje pa evropa ).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Veruj mi, jedva cekam da zapalim, medjutim sto se nekih domacih jajara tice, jos uvek nisam u mogucnosti    Jer, pogresni ljudi (mentoli ... ima ih u Srbiji pregrst  ) odlucuju o vaznim stvarima.

Аха, значи ти си из оне приче само да можеш без визе... Зато би присталО на комадање територије земље Србије.
Па што лепо не станеш у ред?! Чак и да не можеш да добијеш визу, аутомобилску гуму око струка, па пливај до Америке. Немо' да те формалности спречавају, и испречавају се између тебе и земље слободе Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Mistreated

Kakve to ima veze sta su oni promovisali sa tom izlozbom?
Bitno je da je to izlozba od siptarskog zlotvora i teroriste a meni je to dovoljno  Smile

Pa tebi jeste dovoljno, to se vidi ... ali zemlja ima da ispasta  Smile Meni je to dovoljno.  Smile

Tako razmislja prosecan pajser.

Makro Smile

Nije u tome problem, vec u tome sto su pajseri, poput tebe po zaslugama iz rata dolzaili na mesta za koja se trazi doza intelekta, a oni to nemaju Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Pa mozda ce uskoro da nastupi ko zna koja po redu srpska ([b] pardon ANACIONALNA seoba)  i time ce se mnoge stvari rijesiti jer su i onako previse dugo u zagrljaju ove macehe Srbije i mrze je i samo zele da je brzo napuste sto brze da pobjegnu od njenog zagrljaja i taj miris i taj zvuk njenog glasa ih iritira
Pa putujte bicete mnogo srecni tamo gdje idete [/b] Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

In time of chimpanzees I was a narwhal

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 788
Zastava Novy Belgrad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sramota je to što je Obraz uradio, a još veća je sramota to što je ta izložba dozvoljena u Srbiji.

Ajmo u Prištinu da tražimo otvaranje izložbe, te da jedan od eksponata bude Aleksandar Ranković... sa sve objašnjenjem da je on hrabri branitelj svoje porodice...
IP sačuvana
social share

Nobody is innocent, there are merely varying levels of guilt...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2595
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Sasa

Naravno  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Šta toliki pametan svijet okupljen oko megauma Čede radi među ovoliko glupim Srbima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.