Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:54:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 76291 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Glavitj mozes ti samo da kazes Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
B92 ili druga slicna treba da postoji. Ako ne bi postojala, onda bi RTS divljao, kako je to vec radio.
RTS se ni dan danas nije oslobodio boljsevikoh manira izvestavanja, pa ja se slazem da B92 ima strane mentore, ali oni svakako ne pisu sta treba b92 da izvestava. Oni traze gledanost.Nasi su svi novinari marionete politicara ili interesa. Kod nas nema objektivnog novinarstva.
Glavni oberi naseg novinarstva su prljave sluge rezima.To im garantuje bahatost i sklonost ka siledzijsom informativnom ponasanju.
B92 treba da postoji, jer ja nikako ne bi znao, da nije b92, kako svinjar deli stanove po Beogradu i gradi klinike u svojoj basti.
U pogledu ratnih zlocina, oni su samo jedna zakasnela istina. Svet je to vec odavno video.
Trebate se pitati, odakle ti snimci? Pa od srpske ruke, nikako od balijske ili hrvatske. Taj ili ti koji su zgrnuli pare, na snimke su dobri i pametni momci a b92 je ustaska tv.
Sto se tice prisustva na B92, drugih politickih opcija, njima su vrata otvorena uvek, ali ne smeju fukare da se suoce. Urlanje, dranje i jeftina propaganda su marketing a ne da ga neko pita nezgodna pitanja.
Tako da je b92 sa svim manjkavostima i te kako dobra stanica.
Sve vise i vise imponuje Fox.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
B92 ili druga slicna treba da postoji. Ako ne bi postojala, onda bi RTS divljao, kako je to vec radio.
RTS se ni dan danas nije oslobodio boljsevikoh manira izvestavanja, pa ja se slazem da B92 ima strane mentore, ali oni svakako ne pisu sta treba b92 da izvestava. Oni traze gledanost.Nasi su svi novinari marionete politicara ili interesa. Kod nas nema objektivnog novinarstva.
Glavni oberi naseg novinarstva su prljave sluge rezima.To im garantuje bahatost i sklonost ka siledzijsom informativnom ponasanju.
B92 treba da postoji, jer ja nikako ne bi znao, da nije b92, kako svinjar deli stanove po Beogradu i gradi klinike u svojoj basti.
U pogledu ratnih zlocina, oni su samo jedna zakasnela istina. Svet je to vec odavno video.
Trebate se pitati, odakle ti snimci? Pa od srpske ruke, nikako od balijske ili hrvatske. Taj ili ti koji su zgrnuli pare, na snimke su dobri i pametni momci a b92 je ustaska tv.
Sto se tice prisustva na B92, drugih politickih opcija, njima su vrata otvorena uvek, ali ne smeju fukare da se suoce. Urlanje, dranje i jeftina propaganda su marketing a ne da ga neko pita nezgodna pitanja.
Tako da je b92 sa svim manjkavostima i te kako dobra stanica.
Sve vise i vise imponuje Fox.
Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Ne, nije glupo, jer to je TV stanica, koja putem propagande preko nacionalnog dobra, truje mozgove ljudi i siri svoje proamericke, proustaske, prosiptarske, anti srpske stavove i time direktno destabilizuje i podriva drzavu. Sve dok je ne zatvore i ne zabrane, treba se boriti protiv toga na sve moguce nacine!

To što ti pišeš si rekao već milijarditi put, kao i ja što sam rekla da se ne vredi svađati oko b92.
Nisam njihov prisalica, to na temi svi već znaju, ali ne vređam nikog i ne propagiram nikakav politički program. Idi tom logikom, da nije bilo tvojih idola sa slike i ostalih, ne bi bilo ni b92.
Šta sad, ako je ne volim i ne smatram ih profesionalcima, odmah treba da upadnem u redakciju bejzbolkom i porazbijam sve žive, ili da spalim zgradu ili šta, reci mi?
Ja ih ostavljam da kenjaju, ne pratim mnogo ni njih niti bilo koji domaći program, kad me nešto zainteresuje, to pogledam i tu se priča završava.
Neću da mi ma ko ispira mozak ma čime, a pogotovo se neću spuštati na taj nivo da vređam i pljujem po drugima (mada sam imala par izleta, ali tada nisam uspela da se iskontrolišem).
Opusti se bre malo čoveče.

IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ma daj bre, nemojte se zaliti moderatorima. Oni su DB ovde. To ti je kao da ides da cinkaris policiji da je Pera ukrao jaje ispod kokosi. Vide oni sami.
Ovo treba da je zabava.
Ja sam sebe proveravm dal sam u Srbiji, pa kad vidim Rasha Zemun, kazem eeeee kuci sam.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Неко је спомињао ДБ?
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Dok razni glavici i ostali kao on brane i podrzavju u92, znaci da smo na pravom putu kad se borimo protiv te organizacije!

Tarantulice,

Da nije bilo tih mojih "idola", ti bi verovatno sada bila americka bum-bum devojka (ili, puj-puj, glavitj-siptarska), ili dobra poslusna Madjarica.
Budi zahvalna malo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Dok razni glavici i ostali kao on brane i podrzavju u92, znaci da smo na pravom putu kad se borimo protiv te organizacije!

Tarantulice,

Da nije bilo tih mojih "idola", ti bi verovatno sada bila americka bum-bum devojka (ili, puj-puj, glavitj-siptarska), ili dobra poslusna Madjarica.
Budi zahvalna malo!
Kako okarakterisati osobu poput tebe?
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
ne mozes okarakterisati nesto sto nema karakter i elementarnu pristojnost prema zenskoj osobi
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Pokusaj kao realan.

Jeli, gec, a sta je uvreda sto sam joj predocio sta bi joj se desilo, da nije bilo Slobe i Seselja da se usprotive okupaciji zemlje?
Ili ne smeju da se pricaju takve stvari o "nasim prijateljima"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 215 216 218 219 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 13:54:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.