Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:19:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 76622 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Bilo je tamo ubijanja civila, kao sto je b92 pokazao. Ali Siptari su disciplinovan narod. Kada su im glavonje rekle da naprave egzodus oni su ga impresivno napravili, da bi se svet zgrazavao.
Drugo, moralo se pokazati i siptarska ubijanja, ali to se naravno krije.
Ako ne b92 onda rts. RTS je kao javni servis morao ama bas sve da prikaze.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Zexy...nismo MI krivi za bombardovanje, već politika Slobe i Šešelja.
Drugo, to se nikada neće zaboraviti, ma koliko nam b92 "objektivno" pumpala mozgove da to zaboravimo i da se osećamo krivim što je do toga došlo. Pa nisam ja tražila od NATO-a da nas bombarduje.
Kao veliki vojni expert i strateg i dobar poznavalac fakata koji su doveli do tog pičvajza, idi pa objasni onoj ženi kojoj su trudnu snaju ubili na niškoj pijaci, zbog čega su nas bombardovali.
Ja ne pričam ono što neznam, samo ono što sam očima videla. A videla sam nepravdu...što ti ljudi iz pakta nisu došli, skenjali Slobu i završili stvar...nego su tolike porodice unesrećili.
A šta je sa kasetnim bombama, kojih po poljima oko mog grada ima i dan danas? Zar one nisu zabranjene?
Nisi mi još uvek objasnio čemu gađanje meteorološke stanice i lokalnog puta.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Bilo je tamo ubijanja civila, kao sto je b92 pokazao. Ali Siptari su disciplinovan narod. Kada su im glavonje rekle da naprave egzodus oni su ga impresivno napravili, da bi se svet zgrazavao.
Drugo, moralo se pokazati i siptarska ubijanja, ali to se naravno krije.
Ako ne b92 onda rts. RTS je kao javni servis morao ama bas sve da prikaze.
E tu se barem slažemo, finally.
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sestro, samo da te prosvetlim...
pokusaj kopnenog napada na srbiju u toku 78dnevnog rata uradjen je dvaput. prvi put je pokusaj zaustavljen u korenu zestokim protivnapadom nase dalekometne artilerije i avijacije jos dok se nije krenulo iz kuksa i tropoje. drugi put je stvarno i izveden. e tog dana u drimu je bilo vise krvi nego vode. ali i taj napad je uspesno odbijen i oni koji i jesu usli u nasu zemlju,uspesno su iz nje izbaceni. e sad u tim napadima nije koriscene sva tehnika nato, niti ljudstvo, vec samo siptari sa kosova, dobrovoljci iz albaije i albanse vojske, instruktori su bili nato oficiri, nesto tehnike sto im je dato, nije se smatralo znacajnim. pretnja kopnenim napadom nato snaga postojala je, ali nije bila izvodiva. i nije bila uopste potrebna, bar njima. znali su raspored svake, ali bas svake i najmanje nase jedinice, to su nam i pokazivali lecima koje su bacali sirom kim. znali su stanje i moral nasih jedinica. znali su sve sto se desavalo. i procenili su da im nije potreban kopneni napad i tacno su procenili, jer da rat nije zavrsen tada kad je zavrsen, 50% nasih jedinica bilo bi povuceno sa kim po principu krusevacke brigade (jednostavno otisli) a onaj ostatak bi se poklao medjusobno. tako da ono sto mi pricmo o tim tzv velikim pobedama je ustvari...
ima bitak koje su zasluzile da udju u istoriju. ali ukupno uzevsi najvise je incidenata sa pijanim rezervistima i tako nekim debilima... nazalost alkohol je i tamo bio najveci neprijatelj i odneo je najvise zrtava...

Sa sestrom je dzaba bilo kakva prica. Ona je fascinirana NATOm. Verovatno joj je mnogo zao sto nije srela NATO vojnike i siptare.  Smile Smile

Zexy, tvoj post je potpuno kontradiktoran! Samo mi nije jasno kuda bi ti silni leopardi usli na KiM???
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
A u Srpskoj vojsci su sta - Aramejci?
I ti meni da se obrazujem?
Cekaj, prvo imaju cuda kojim bi nas razbili a posle ono kao nemaju, jer ne mogu da razlikuju!
Pa jadni oni, stvarno!
Ti si ili dobro placen za ove gluposti sto baljezgas ili umno poremecen pa verujes u to, treceg nema!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
sestro, samo da te prosvetlim...
pokusaj kopnenog napada na srbiju u toku 78dnevnog rata uradjen je dvaput. prvi put je pokusaj zaustavljen u korenu zestokim protivnapadom nase dalekometne artilerije i avijacije jos dok se nije krenulo iz kuksa i tropoje. drugi put je stvarno i izveden. e tog dana u drimu je bilo vise krvi nego vode. ali i taj napad je uspesno odbijen i oni koji i jesu usli u nasu zemlju,uspesno su iz nje izbaceni. e sad u tim napadima nije koriscene sva tehnika nato, niti ljudstvo, vec samo siptari sa kosova, dobrovoljci iz albaije i albanse vojske, instruktori su bili nato oficiri, nesto tehnike sto im je dato, nije se smatralo znacajnim. pretnja kopnenim napadom nato snaga postojala je, ali nije bila izvodiva. i nije bila uopste potrebna, bar njima. znali su raspored svake, ali bas svake i najmanje nase jedinice, to su nam i pokazivali lecima koje su bacali sirom kim. znali su stanje i moral nasih jedinica. znali su sve sto se desavalo. i procenili su da im nije potreban kopneni napad i tacno su procenili, jer da rat nije zavrsen tada kad je zavrsen, 50% nasih jedinica bilo bi povuceno sa kim po principu krusevacke brigade (jednostavno otisli) a onaj ostatak bi se poklao medjusobno. tako da ono sto mi pricmo o tim tzv velikim pobedama je ustvari...
ima bitak koje su zasluzile da udju u istoriju. ali ukupno uzevsi najvise je incidenata sa pijanim rezervistima i tako nekim debilima... nazalost alkohol je i tamo bio najveci neprijatelj i odneo je najvise zrtava...

Sa sestrom je dzaba bilo kakva prica. Ona je fascinirana NATOm. Verovatno joj je mnogo zao sto nije srela NATO vojnike i siptare.  Smile Smile

Zexy, tvoj post je potpuno kontradiktoran! Samo mi nije jasno kuda bi ti silni leopardi usli na KiM???
Ti nisi pri sebi kada tako pričaš. Prati malo moje postove Smile
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Vojska se odlicno snasla u organizovanju stanovnistva, konkretnoj odbrani civilnog dela a ostalo bukvalno nisu mogli nista da urade.
Zato je pristup nato, skolovanju, dobijanju adekvatne opreme od vitalne vaznosti. Ko zna malo istorije, taj zna da Rusi po tradiciji ne skoluju nikoga, osim svoj kadar. Oni imaju veoma jaku vojnu akadeemiju sa izuzetnim strucnjacima, ali niko tamo nema pristupa.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Vojska se odlicno snasla u organizovanju stanovnistva, konkretnoj odbrani civilnog dela a ostalo bukvalno nisu mogli nista da urade.
Zato je pristup nato, skolovanju, dobijanju adekvatne opreme od vitalne vaznosti. Ko zna malo istorije, taj zna da Rusi po tradiciji ne skoluju nikoga, osim svoj kadar. Oni imaju veoma jaku vojnu akadeemiju sa izuzetnim strucnjacima, ali niko tamo nema pristupa.
Ok, delimično se slažem, moglo je biti i gore.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Jel ste vi bili rodjeni kada je taj rat bio? Ono sto vi nazivate ratom.Oni bacaju bombe sa kamerom, okida samo ako je cilj potvrdjen, ruse desetine miliona jednim udarcem, i to se zezaju na ekranima, javljaju unapred preko neta sta ce biti itd itd.
Da su hteli, sprzili bi nam vojsku u misjim rupama u kojima se krila. Salju na destine letova sa bespilotnim letelicama, russimo dve ili tri i skacemo od srece kao bushmani u dzungli.
Gomila razularenih idiota, sretni sto su ostali zivi, proglasavaju pobedu, posle potpisivanja kapitulacije. U mesto hvala sto nas niste spalili, kazu pobedili smo a napustaju bojiste gde dolaze pobedjeni nato vojnici sa razbesnelim Siptarima koji od reda ubijaju sve sto je srpsko.Proteruju pale i divljaju nad nasim zivljem kojeg je napustila pobednicka skraceno jugoslovenska vojska.
To izivljavanje u prvoj fazi, nad Siptarima, nam je donelo drugu pobedu koja ce se tek videti: Kosovo nikada vise u Srbiju. Rok: ni posle nikada.
Sasvim sa ruskim vetoima.
Ne zajebavajte se urodjeni idioti, ne umisljajte, ne sanjajte, Srbi i Srbija su sve manji i manji a moze jos manji. Daj da stanemo na loptu i da odigramo sa ovim sa cim imamo, jer za koliko nas je ostali imamo previse. Pedest posto zemlje nije obradjeno, a on bi da ratuje sa lukom i strelom.
Ne zanosite se nasim politicarima, njima je Kosovo karijera. Sto gore na Kosovu to bolja njihova licna buducnot.

Strašno nemogu da verujem!Pa ja kad vidim da dvojica tuku jednog na ulici,ja pridjem da pomognem razdvojim,a ti se oduševljavaš sa iživljavanjem nad nama i još bi da se zahvališ što nas nisu spalili,jadno da jadnije ne može biti,i sad kad vam neko kaže da ste izdajice i kukavice onda se ljutite,možda sam i ja kukavica ali ne tolika da aplaudiram onima koji nas za malo nisu spržiili,serem im se u demokratiju i nikada dok sam živ im necu zaboraviti bombardovanje i iživljavanje sa djojsticima,sva sreca da vas ima samo 5% vi ste bruka i sramota za bilo koji narod!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ne zajebavajte se urodjeni idioti, ne umisljajte, ne sanjajte

Ako neko ovde umislja i sanja teorije zavere onda si to ti @Skorpione tako da time valjda postajes prvak na listi idijota!

@Tarantulice, moj komentar se nije odnosio na tebe nego na @Glavnu S!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 20:19:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.183 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.