Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 14:43:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 198 199 201 202 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 76606 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ne ku*ci se tudjom krvlju.

Citat
odbranili?  kako to misliš odbranili? pa da, kosovo i metohija je čista srpska teritorija pod kontrolom srpske vojske i policije,a? ma daj, baš su nam lepo sačuvali i branili zemlju!

Slusaj @glavna, ne znam ima li smisla tebi nesto objasnjavati, ali nasa vojska na KiM nije vojno porazena, osim sto evo neki priznaju da su se bili uplasili!  Smile Smile
znaš, možda bi trebalo da razmišljaš logično ponekad, zamisli da nismo potpisali šta smo potpisali i da se rat nastavio, i onda posle svog tog rokanja iz vazduha dođu i kopnene trupe? misliš bi dobro prošli? pred kraj bombardovanja nato je počeo da gomila kopnene trupe u rumuniji i samo se čekalo da se sloba opameti ili ne opameti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
stami4, dobro pazi sta pricas Smile ,ti sa B92 mozda te shpijuniraju na svakom koraku i rade protiv tebe i tvojih licno Smile. Pazi sa recima, nemoj da ih hvalis, opasni su oni, koju zaveru protiv tebe i tebi slicnih, ali zato ste vi 'pametni' Smile i prepoznate sve to Smile Smile Smile
ha,ha,ha, lepo je ponekad kad neko pokusa da ispadne duhovit, pomalo cinican ali ne moze. Otkrije svoje pravo lice .
ne plasim se ja ni vecih spijuna od bleeeeeeeee92. Obraz mi je cist za razliku od njihovog i smatram da covek koji ima cist opbrza i cistu savest ne treba se plasiti nikoga o necega i treba svakoga u oci pogledati bez straha.
Stari ljudi su uvek govorili :
"Ako se zaprljas ima vode opraces se . Ali ako obraz ukaljas  nema nicega da ga spere. On zauvek ostaje prljav i kaljav !"
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
o, Boze  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
sestro, samo da te prosvetlim...
pokusaj kopnenog napada na srbiju u toku 78dnevnog rata uradjen je dvaput. prvi put je pokusaj zaustavljen u korenu zestokim protivnapadom nase dalekometne artilerije i avijacije jos dok se nije krenulo iz kuksa i tropoje. drugi put je stvarno i izveden. e tog dana u drimu je bilo vise krvi nego vode. ali i taj napad je uspesno odbijen i oni koji i jesu usli u nasu zemlju,uspesno su iz nje izbaceni. e sad u tim napadima nije koriscene sva tehnika nato, niti ljudstvo, vec samo siptari sa kosova, dobrovoljci iz albaije i albanse vojske, instruktori su bili nato oficiri, nesto tehnike sto im je dato, nije se smatralo znacajnim. pretnja kopnenim napadom nato snaga postojala je, ali nije bila izvodiva. i nije bila uopste potrebna, bar njima. znali su raspored svake, ali bas svake i najmanje nase jedinice, to su nam i pokazivali lecima koje su bacali sirom kim. znali su stanje i moral nasih jedinica. znali su sve sto se desavalo. i procenili su da im nije potreban kopneni napad i tacno su procenili, jer da rat nije zavrsen tada kad je zavrsen, 50% nasih jedinica bilo bi povuceno sa kim po principu krusevacke brigade (jednostavno otisli) a onaj ostatak bi se poklao medjusobno. tako da ono sto mi pricmo o tim tzv velikim pobedama je ustvari...
ima bitak koje su zasluzile da udju u istoriju. ali ukupno uzevsi najvise je incidenata sa pijanim rezervistima i tako nekim debilima... nazalost alkohol je i tamo bio najveci neprijatelj i odneo je najvise zrtava...
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Citat
Kao što je rekao moj prethodnik...bilo je pokušaja kopnenih napada, ali to ne bi pilo vodu, jer su Ameri znali da će uskoro imati posla sa Islamistima. CIA je čudo.
Bombardovanje je moralo stati, opametio se Sloba ili ne, drugi su tu interesi u pitanju. Amerika i NATO su u to vreme imali preča posla od Slobe.

Citat
odbranili?  kako to misliš odbranili? pa da, kosovo i metohija je čista srpska teritorija pod kontrolom srpske vojske i policije,a? ma daj, baš su nam lepo sačuvali i branili zemlju!

Slusaj @glavna, ne znam ima li smisla tebi nesto objasnjavati, ali nasa vojska na KiM nije vojno porazena, osim sto evo neki priznaju da su se bili uplasili!  Smile Smile
znaš, možda bi trebalo da razmišljaš logično ponekad, zamisli da nismo potpisali šta smo potpisali i da se rat nastavio, i onda posle svog tog rokanja iz vazduha dođu i kopnene trupe? misliš bi dobro prošli? pred kraj bombardovanja nato je počeo da gomila kopnene trupe u rumuniji i samo se čekalo da se sloba opameti ili ne opameti
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Citat

Citat

Iako je bilo pokušaja kopnenih napada, od toga ne bi bilo ništa. Ameri i NATO su imali preča posla od Slobe, a to je islamski terorizam, za koji su već unapred znali i imali razvijenu stretegiju za Afganistan, Irak, a čini mi se, uskoro i Iran.
« Poslednja izmena: 21. Jun 2007, 11:30:45 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sestro, samo da te prosvetlim...
pokusaj kopnenog napada na srbiju u toku 78dnevnog rata uradjen je dvaput. prvi put je pokusaj zaustavljen u korenu zestokim protivnapadom nase dalekometne artilerije i avijacije jos dok se nije krenulo iz kuksa i tropoje. drugi put je stvarno i izveden. e tog dana u drimu je bilo vise krvi nego vode. ali i taj napad je uspesno odbijen i oni koji i jesu usli u nasu zemlju,uspesno su iz nje izbaceni. e sad u tim napadima nije koriscene sva tehnika nato, niti ljudstvo, vec samo siptari sa kosova, dobrovoljci iz albaije i albanse vojske, instruktori su bili nato oficiri, nesto tehnike sto im je dato, nije se smatralo znacajnim. pretnja kopnenim napadom nato snaga postojala je, ali nije bila izvodiva. i nije bila uopste potrebna, bar njima. znali su raspored svake, ali bas svake i najmanje nase jedinice, to su nam i pokazivali lecima koje su bacali sirom kim. znali su stanje i moral nasih jedinica. znali su sve sto se desavalo. i procenili su da im nije potreban kopneni napad i tacno su procenili, jer da rat nije zavrsen tada kad je zavrsen, 50% nasih jedinica bilo bi povuceno sa kim po principu krusevacke brigade (jednostavno otisli) a onaj ostatak bi se poklao medjusobno. tako da ono sto mi pricmo o tim tzv velikim pobedama je ustvari...
ima bitak koje su zasluzile da udju u istoriju. ali ukupno uzevsi najvise je incidenata sa pijanim rezervistima i tako nekim debilima... nazalost alkohol je i tamo bio najveci neprijatelj i odneo je najvise zrtava...
a ko je glavni glumac u tom filmu sa tim bitkama, bata životinja?
dajte ljudi ne lupajte, da su hteli zgazili bi nas, a to bi uradili ko  od šale!
a to ovde i nije tema, koliko se sećam pričamo o b92 a odavno smo se složili da nisu objektivni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
sestro, ne citas dovoljno dobro. nisu oni dali siptarima tehniku sa kojom bi nas mogli poraziti. da je upao nato kopneno, e onda bi se shebali. njihove tenkove nemamo cim da gadjamo osim pracke..mi imamo samo jedan tip rakete sa tandem glavom a i to bi bilo nedovoljno da probije oklop jednog leoparda na primer. nasa podkalibarska i kumulativna zrna bi mu napravili samo ogrebotinu. kao kad kljucem zarezes po kolima. a nase 84 su toliko dobre da kad ga pogodi zolja na pravo mesto napravi karambol. tako da ne bi sta imali da trazimo protiv njih i svi oni koji trube da nasa vojska nije vojno porazena su ili slepci ili budale. brate, pa niko nije ni ratovao protiv nase vojske, pa da je porazi, ali posle poraza od hrvatske vojske i ostalih koje smo doziveli, pa treba li nam jos neki?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
sestro, ne citas dovoljno dobro. nisu oni dali siptarima tehniku sa kojom bi nas mogli poraziti. da je upao nato kopneno, e onda bi se shebali. njihove tenkove nemamo cim da gadjamo osim pracke..mi imamo samo jedan tip rakete sa tandem glavom a i to bi bilo nedovoljno da probije oklop jednog leoparda na primer. nasa podkalibarska i kumulativna zrna bi mu napravili samo ogrebotinu. kao kad kljucem zarezes po kolima. a nase 84 su toliko dobre da kad ga pogodi zolja na pravo mesto napravi karambol. tako da ne bi sta imali da trazimo protiv njih i svi oni koji trube da nasa vojska nije vojno porazena su ili slepci ili budale. brate, pa niko nije ni ratovao protiv nase vojske, pa da je porazi, ali posle poraza od hrvatske vojske i ostalih koje smo doziveli, pa treba li nam jos neki?
A da otvorimo temu: vojne taktike na Balkanu???
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
da. izvini tarantulice, malko sam se zaneo. ovome je meso na topicu vojska i odoh tamo Smile
ali koliko b92 nije objektivna tako nisu ni ovi koji postavljaju ovakve glupave postove.
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 198 199 201 202 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 14:43:26
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.219 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.