Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 22:28:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 76783 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Рука ме је заболела бришући.
Дакле, стварно...баците поглед на наслов теме пре него што нешто напишете.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
nisam gospodo bio tu, jer imam ja i zivot i ored ovog foruma i par ... koji me prozivaju.

Tri tackice valjda treba da pokazu kako se ti kao liberaln idemokrata i pripadnik jedne fine i kulturne nacije,fino izrazavas o svojim neistomisljenicima!
Papir tu finocu ne trpi?

Citat
i pavkovic? kakav bre pavkovic? ma i lazarevic? koja bre njihova komanda? i kakvo drzanje vojske 99? gde? brate, znas li za krusevacku brigadu koja je napustila kosovo usred rata? sta mislis zasto i kako? zato sto smo do tada utamanili teorriste? a zasto se onda nisu vratili sa svom tehnikom i ostalim, nego su peske maltene dosli do krusevca? koji je vama ljudi Q?

Zato sto su kukavice i pi..e izdajnicke! Jel treba mozda da im aplaudiramo sto su pobegli? Ili da ih tapsemo po ramenu- jadni oni, bilo im mnogo tesko pa su dali vetra petama...!?

Nacin na koji se izrazavas o generalima koji su i tebi komandovali govori najvise o tebi!
Ti ljudi su inace vojno odbranili Srbiju i KiM!

A trula televizija b52 jos tada podrzala bekstvo Krusevljana sto samo govori kakav je to zlonameran mediji.
odbranili? Smile kako to misliš odbranili? pa da, kosovo i metohija je čista srpska teritorija pod kontrolom srpske vojske i policije,a? ma daj, baš su nam lepo sačuvali i branili zemlju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Motorola v3
Citat
nisam gospodo bio tu, jer imam ja i zivot i ored ovog foruma i par ... koji me prozivaju.

Tri tackice valjda treba da pokazu kako se ti kao liberaln idemokrata i pripadnik jedne fine i kulturne nacije,fino izrazavas o svojim neistomisljenicima!
Papir tu finocu ne trpi?

Citat
i pavkovic? kakav bre pavkovic? ma i lazarevic? koja bre njihova komanda? i kakvo drzanje vojske 99? gde? brate, znas li za krusevacku brigadu koja je napustila kosovo usred rata? sta mislis zasto i kako? zato sto smo do tada utamanili teorriste? a zasto se onda nisu vratili sa svom tehnikom i ostalim, nego su peske maltene dosli do krusevca? koji je vama ljudi Q?

Zato sto su kukavice i pi..e izdajnicke! Jel treba mozda da im aplaudiramo sto su pobegli? Ili da ih tapsemo po ramenu- jadni oni, bilo im mnogo tesko pa su dali vetra petama...!?

Nacin na koji se izrazavas o generalima koji su i tebi komandovali govori najvise o tebi!
Ti ljudi su inace vojno odbranili Srbiju i KiM!

A trula televizija b52 jos tada podrzala bekstvo Krusevljana sto samo govori kakav je to zlonameran mediji.

kukavice i pi*ke izdajnicke? 1000 ljudi? i svi oni koji su bili uostalom i u mojoj jedinici i hteli pobeci, i oni su? pa to je sve skupa negde oko 10 000 ljudi? sve su to pi.... izdajnicke?
bravo. a ti? gde si bio ti? ako nisi bio na kosovu onda si i ti pi... izdajnicka?
i da ja imam misljenje o tim generalima. jer oni jesu meni komandovali. jer ja jesam slusao njihova naredjenja. jer ih ja nisam video svo vreme rata, bar ne na kim. a ti? na osnovu cega ti formiras svoje misljenje? na osnovu toga sto si video na tv? i na osnovu pobede koju smo mi proglasilli?
koja je to pobeda kad ti je vojska pobeghla sa dela drzavne teritorije podvijena repa?
koja je to pobeda, kad su nemci uslu orahovac i kad smo videli njihove tenkove, shvatili amo da smo imali jedino pracke da ih gadjamo? ili cebice kao partizanka mara?
ma daj nemoj vise lupetati gluposti, molim te!

upravo to. sacuvali smo zemlju, ali koju? turkmenistan?
« Poslednja izmena: 20. Jun 2007, 09:17:08 od zexy-b »
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Izgleda da je sada i ozna debelo podeljena, cim neki daju informacije b92 a neke Vucicu. Izgleda da ipak Vucica informisu sitne ribe sa beznacajnim informacijama.Za nasg vajnog radikal, Vucica, bacanje za vreme njihove vladavine, citave drzavne ekonomije pod sivu ekonomiju tajkuna, nije lopovluk, dok je posteno zaradjivanje para jednog strucnjaka u inostranstvu cista pljacka naroda.
Ja nisam gledaao b92, ali ako su recimo dali slucaj Vlade Divca bilo bi interesantno.
Covek je ogromne pare, koje je zaradio igrajuci kosarku, hteo da ulozi kuci ali posteno, a ne po semama odredjenim unapred.
Ceka verovatno Natasu Jovanovic, koja je predlozila da im se uzme i podeli sirotinji.Ova mutantkinja izmedju zvecarke i nosoroga, hoce da izigrava Robin Hooda treceg milenijuma.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
O!Pa vi ste izvan teme!Da vas podsetim U92 je anti Srpska tv koja je placena da radi protiv Srba Zajedno sa statistickom greškom!I to je tako a vi ostali koji to niste svatili ja vas stzvarno žalim a oni koji to znaju i usput se pretvaraju da to nije tako onda su i oni anti Srbi fašistcki nastrojeni mržnjom protiv svog naroda!
« Poslednja izmena: 20. Jun 2007, 14:58:10 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
hvala sto si nas podsetio. ne bismo znali bez tebe.
drago mi je ja sam onda fasista i antisrbin.
borio sam se na kosovu za srbiju zato sto je mrzim.
a u istoj obitavam samo da mogu sto bolje da je potkopam.
ovde se javljam jer kao izdajnik i strani placenik nemam pametnija posla.
Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ti si onda nešto trece,u svakom slucaju neznaš šta pricaš,možda puno udaraš glavom u zid!
To što si se ti borio na kosovu to ne znaci da si patriota,možda si bio nateran,možda si ratni profiter ili nešto trece,meni ne proturaj te kvazipatriotske štoseve...
Ponavljam ko god misli da je U92 išta osim smrdljive izdajnicko placene tv je u njmanju ruku zaveden ili isto što i U92!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
pa eto upravo sam priznao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Ne ku*ci se tudjom krvlju.

Ako je kurcenje to sto ocekujem od vojnika da radi svoj posao onda da, "kurcim se"!

Citat
kukavice i pi*ke izdajnicke? 1000 ljudi? i svi oni koji su bili uostalom i u mojoj jedinici i hteli pobeci, i oni su? pa to je sve skupa negde oko 10 000 ljudi? sve su to pi.... izdajnicke?

Da, bas tako. Samo sto to sto ti kazes da ih je bilo 10 000 je neka tvoja fantazija. Ono- Sto je babi milo to joj se i snilo!

Citat
a ti? gde si bio ti? ako nisi bio na kosovu onda si i ti pi... izdajnicka?

Nastavljas da vredjas, a? E pa to sto ti mene nazivas pickom se u psihologiji zove projekcija- projektovanje svojih osobina na drugoga!

Ja sam tada bio jos mlad za vojsku ali da me je drzava pozvala ne bih se krio!

Citat
odbranili?  kako to misliš odbranili? pa da, kosovo i metohija je čista srpska teritorija pod kontrolom srpske vojske i policije,a? ma daj, baš su nam lepo sačuvali i branili zemlju!

Slusaj @glavna, ne znam ima li smisla tebi nesto objasnjavati, ali nasa vojska na KiM nije vojno porazena, osim sto evo neki priznaju da su se bili uplasili!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Slusaj @glavna, ne znam ima li smisla tebi nesto objasnjavati, ali nasa vojska na KiM nije vojno porazena, osim sto evo neki priznaju da su se bili uplasili!   

Heroji Natoa bobardovali nas kao da smo vojna svetska sila broj1 i nisu smeli da sidju dole,ja hrabrosti nevidjene!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 22:28:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.