Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 13:48:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 77218 puta)
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Canak nije u LDPu
Niko vam ne brani da kritikujete LDP i ja to radim kad zasluze.
Mi samo priznajemo trenutno fakticko stanje stvari. Kosovo nije u sastavu Srbije Vojvodina jeste. Ako na vlast dodju ovi sto arlaucu, e onda stvano nissam siguran da li ce i ostati.
Moje misljenje.
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
A ne skorpi, temu si lokovao ti i tvoji, sto ste poceli da vredjate cim se spomenulo da nije bilo zlocina u Srebrenici. Vidim da si krenuo i ovde istu taktiku, odma pominjes neka govna, stoku, frajlice, kurve i sta ti ja znam. Nece ti proci, skorpi.
Seko, nisam ja prost nego realan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prost rašo, i sve češće si i ograničen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ovi koji mrze b92, ne vide koliko provokativno intervjuisu i sve ostale bez izuzetka. Svi se kod njih iznerviraju: Kostunica, pre neki dan onaj Cvetkovic, Aligrudic a Djelica su pet puta pitali zasto je zakasnio 3 dana da prijavi zaradu. Tek je covek na kraju rekao da je bio na sluzbenom putu.
patriote se zgrazavaju na njihovo zgrazavanje da se ubiju ljudi bez sudjenja i istraga, samo po nacionalnoj pripadnosti.
Znala je to medjunarodna zajednica da ce svak stitit svoje ubice, pa zato su i oformili sud u Hagu da se sudi pojedincima a ne narodima.
Vidim neukusne diskusije o Blairu.(Pink) Pa ljudi nemaju pojma ko je Blair u Britaniji i da bi opet bio sigurno izabran.
Skresao je bogatase koje je Tacherka favorizovala do daske i sve uveo u socijalne programe.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
prost rašo, i sve češće si i ograničen

Samo ti nemoj o ogranicenosti, molim te.....

"San mi je da kupujem firmirano i da idem u Spaniju...ideal lepog zivota bez obzira u kojoj zemlji zivim i kako se ona zove...."

Ovi koji mrze b92, ne vide koliko provokativno intervjuisu i sve ostale bez izuzetka. Svi se kod njih iznerviraju: Kostunica, pre neki dan onaj Cvetkovic, Aligrudic a Djelica su pet puta pitali zasto je zakasnio 3 dana da prijavi zaradu. Tek je covek na kraju rekao da je bio na sluzbenom putu.
patriote se zgrazavaju na njihovo zgrazavanje da se ubiju ljudi bez sudjenja i istraga, samo po nacionalnoj pripadnosti.
Znala je to medjunarodna zajednica da ce svak stitit svoje ubice, pa zato su i oformili sud u Hagu da se sudi pojedincima a ne narodima.
Vidim neukusne diskusije o Blairu.(Pink) Pa ljudi nemaju pojma ko je Blair u Britaniji i da bi opet bio sigurno izabran.
Skresao je bogatase koje je Tacherka favorizovala do daske i sve uveo u socijalne programe.

Nemam ja nista protiv prozivki al nek pitaju i Tadica sta on prica izza ledja sa stranim diplomatama, nek pitaju Cedu o poreklu novca, nek pitaju Bebu ciji je spijun i pokazu papire, nek pitaju Tadica ko mu je naredio da rasturi vojsku....

A sto se tice Blaira, sta me boli sta je on uradio u Britaniji, znamo sta je uradio nama......

Dovoljno....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dodala bih i površan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Opet radikalsko masturbiranje na Tadica.
Pare idu preko navladinih, kursevi, veze itd. Nalaze se adekvanti kanali za finansiranje (interesne grupe). Sve to dok ne udjes u parlamnet.
U parlamentu se vrsi najveca kradja, cerecenje i pljackanje drzave. Svi do jednoga. Ovde vise nije vazna stranka.
To sto gledas oko svadja, je samo maska za cerecenje. Za pare su svi slozni.
(Naravno osim rashinih radikala). Oni bi samo da uzmu od jednih i da daju drugima. Tek onako.
A kada ces prestati da citas Kurir i preci na normalno prevozno sredstvo, shvatices da si sve sam sebi uradio, a da ti Blair ama bas nista nije uradio.
A to si uradio, kada si bio autoritet u medjunarodnoj zajednici i molio si da udjes u propast, iako su te savetovali da to ne radis.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

nesto si htelaaa ???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 466
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 
Danas cemo videti koliko su objektivni posle nekoliko lidera dos-a(isakovic,kovacevic,mnogi ministri dss,ds...)koji su pricali o bebi, danas je u interviju dnevnom listu press i dusan mihajlovic svasta "lepog" o bebi napricao,pocevsi od toga ko (beba) i gde(u svom stanu)  organizovao satanak legije,stanka subotica caneta i zorana djinjdjica pa jos dosta toga ali ovo mi se cini nekako naj uzasnije sta ima premijer da se sastaje sa mafijasima u stanu nekog drzavnog sekretara Smile Smile Smile....lepo bi bilo da ta takozvana "demokratska" televizija ispita ove navode dusana mihajlovica...evo ja predlazem da brankica u svojoj emisiji insajder proveri ove detalje iz intervijua....
IP sačuvana
social share
"Zar da se stidim Srbije"----Novak Djokovic............
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1086
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Danas cemo videti koliko su objektivni posle nekoliko lidera dos-a(isakovic,kovacevic,mnogi ministri dss,ds...)koji su pricali o bebi, danas je u interviju dnevnom listu press i dusan mihajlovic svasta "lepog" o bebi napricao,pocevsi od toga ko (beba) i gde(u svom stanu)  organizovao satanak legije,stanka subotica caneta i zorana djinjdjica pa jos dosta toga ali ovo mi se cini nekako naj uzasnije sta ima premijer da se sastaje sa mafijasima u stanu nekog drzavnog sekretara Smile Smile Smile....lepo bi bilo da ta takozvana "demokratska" televizija ispita ove navode dusana mihajlovica...evo ja predlazem da brankica u svojoj emisiji insajder proveri ove detalje iz intervijua....

Evo istrazuje se politcka pozadina ubistva Djindjica.. Vidim Kostunjavog u zatvoru, oh, jedva cekam da mu prosire bulju
IP sačuvana
social share
Profil glasaca Tome Nikolica: 27% osnovna skola (citaj nepismeno), 17% zanatske skole, 45% srednja skola, samo 11% visa skola ili fakultet.

Zakljucak: Ako ume da procita sta pise na glasackom listicu - dobar je.
(Izvor: CESIDovo istrazivanje za predsednicke izbore 2008, strana 9, videti na CESIDovom sajtu)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N8-00
Danas cemo videti koliko su objektivni posle nekoliko lidera dos-a(isakovic,kovacevic,mnogi ministri dss,ds...)koji su pricali o bebi, danas je u interviju dnevnom listu press i dusan mihajlovic svasta "lepog" o bebi napricao,pocevsi od toga ko (beba) i gde(u svom stanu) organizovao satanak legije,stanka subotica caneta i zorana djinjdjica pa jos dosta toga ali ovo mi se cini nekako naj uzasnije sta ima premijer da se sastaje sa mafijasima u stanu nekog drzavnog sekretara Smile Smile Smile....lepo bi bilo da ta takozvana "demokratska" televizija ispita ove navode dusana mihajlovica...evo ja predlazem da brankica u svojoj emisiji insajder proveri ove detalje iz intervijua....

Ovo ce naravno, odma da podvedu pod "radikalsko masturbiranje", jel da skorpi...

Gde da Djindjic bude krimos i bagra, on bre, svetinja, .....  Smile  Smile  Smile

B92 o ovm ni reci nece reci, da takne u Bebu ili Cedu ili Djikija......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 182 183 185 186 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 13:48:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.