Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 19:54:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 77185 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Danas cemo videti koliko su objektivni posle nekoliko lidera dos-a(isakovic,kovacevic,mnogi ministri dss,ds...)koji su pricali o bebi, danas je u interviju dnevnom listu press i dusan mihajlovic svasta "lepog" o bebi napricao,pocevsi od toga ko (beba) i gde(u svom stanu) organizovao satanak legije,stanka subotica caneta i zorana djinjdjica pa jos dosta toga ali ovo mi se cini nekako naj uzasnije sta ima premijer da se sastaje sa mafijasima u stanu nekog drzavnog sekretara Smile Smile Smile....lepo bi bilo da ta takozvana "demokratska" televizija ispita ove navode dusana mihajlovica...evo ja predlazem da brankica u svojoj emisiji insajder proveri ove detalje iz intervijua....
Pa to je Rashina stampa. Mihajlovica davno trazi b92, ali se ne da naci.
Stari udbas, je na svacijoj i na nicijoj strani. Kurir i Press su stampa koja potura pikanterije a ljudi veruju.
Tek tako se sastaje premijer sa nekim da caska o drogi i cigaretama. I sa rodjenom zenom razgovaras obazrivo o takvim stvarima.
Ali ako i to je demokratija, pa neka ljudi veruju sta hoce.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Sta sam rekao!

Jebote, sto se tice skorpija, zajebao sam i baba Vangu.
Lik je skroz predvidljiv. Tacno rastura pamflete uz neku svoju manicnu improvizaciju! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Razgovori sa tobom nikad nemaju smisla...To je iskljucivo tvoja stvar cime ces se baviti u slobodno vreme,ali nije iskljucivo moja stvar cime cu se ja baviti.E svasta od zene Smile
Pa nemaju smisla kada se ne slažemo u stavovima, i iz razloga što si ti politički potrčko a ja nisam, već imam intelektualnu slobodu. Ja nikad nisam rekla da si ti glupa, čak sam rekla da si pametna devojka, a ti si mene okarakterisala kao osobu niske inteligencije. Izvini, ali mislim da je to prilično nevaspitano i pre svega neosnovano.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Danas cemo videti koliko su objektivni posle nekoliko lidera dos-a(isakovic,kovacevic,mnogi ministri dss,ds...)koji su pricali o bebi, danas je u interviju dnevnom listu press i dusan mihajlovic svasta "lepog" o bebi napricao,pocevsi od toga ko (beba) i gde(u svom stanu)  organizovao satanak legije,stanka subotica caneta i zorana djinjdjica pa jos dosta toga ali ovo mi se cini nekako naj uzasnije sta ima premijer da se sastaje sa mafijasima u stanu nekog drzavnog sekretara Smile Smile Smile....lepo bi bilo da ta takozvana "demokratska" televizija ispita ove navode dusana mihajlovica...evo ja predlazem da brankica u svojoj emisiji insajder proveri ove detalje iz intervijua....

Evo istrazuje se politcka pozadina ubistva Djindjica.. Vidim Kostunjavog u zatvoru, oh, jedva cekam da mu prosire bulju
Sve to oko ubistva premijera i istrage je meni malo mutno. Naglašavam da ne branim Legiju i ostale...ali ima tu nekih stvari koje nistu bas jasne...saznace se jednog dana, valjda.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Rasho volim vas ove vaspitabvane u coporima. Nocu sanjaju kako je deda ubijao naciste iz kalasnjikova, zajedno sa Tihim i Prletom.
Danju cita Press i Kurir, kako premijer deli dobit sa Legijom od droga i cigara.
Ala ce se sve to promeniti kada nasi dodju pa ih potamane. Ala ce biti  uzivacija.
Vidim dama pominje vaspitanje.
Jedno je vaspitanje za copor, drugo je licno sa ljudskim merilima i soptvenim misljenjem.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
prost rašo, i sve češće si i ograničen

Naso se ko da prica o ogranicenosi!

Smile Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Jao, majku im.
Evo danasnji popodnevni primer.

Prilog, reportaza iz nekog izbeglickog naselja i prikazuju tezak zivot.
Na kraju, "objektivni" novinarcic pita onako cinicno, izmucenog starca, "pa evo ova vlast se bori za Kosovo, kaze Kosovo je Srbija...."

I to novinar, i to televizija?!

Pa ne da ih treba spaliti nego najstrasnije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ja nikad nisam rekla da si ti glupa, čak sam rekla da si pametna devojka

E ovde debelo gresis  Smile Smile Smile  Po cemu je ona pametna?Po tome sto ponavlja kao papagaj stavove LSV? Pamentan moze biti samo onaj ko misli svojom glavom.Na primer zvezdas-bg je za DS a momak je inteligentan i shvatio je gomilu stvari.Covek sa kojim moze da se razgovara bez obzira sto smo oko nekih stvari neistomisljenici.Nije bitno da li neko gleda stvari isto kao ti nego je vazno da nije ogranicen i primitivan  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Reci ti nama Boro,prosvetli nas molim te.Ups,promasila sam recenicu iz LSV pamfleta Smile Smile Smile Ako nisi primetio,ti si decko opsednutom LSVom Smile To ti je svaka druga rec,a svaki treci argument.Tragikomicno je kad ti pricas o ogranicenosti i primitivizmu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
 Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 183 184 186 187 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 19:54:41
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.