Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:32:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 77731 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Ta rečenica "počistiti svoje dvorište" je iz usta Žarka Koraća i Čede Jovanovića...tako da ih barem navedi pod navodnike kad ih već citiraš.
300 puta sam rekla, priznajmo svoje zločine, ali neka i drugi priznaju svoje. Devojko iz varoši, prati čas, kako si ti meni onomad rekla.
Ovo ti kaže jedna devojka zdrave, seljačke, antiradikalske krvi. I ne prosipaj znanje bez osnova...to što si član te i te partije, što biflaš napamet njihove pamflete i navode sa sajta b92, ne daje ti pravo da vređaš ljude koji vole svoju zemlju.
Svi ste vi gotovani, veliki intelektualci i kvaziobrazovani šljamovi, ako ćemo već da se vređamo. Prvo očistite svoje glave koje vam pune sa tv kanala, a onda dođite ovde pa vređajte.

Kako ne shvatas da ona uopste ne razmislja svojom glavom nego samo ponavlja kao papagaj citate iz kuhinje LSV tj stranke ciji je clan.  Smile Ja sam vec rekao da meni nije problem da osudim bilo koji zlocin i da nekog Srbina nazovem zlocincem ako to jeste.Medjutim njen je problem sto ne moze da izgovori:"Franjo Tudjman je zlocinac i ubica".Cim dodje do toga da se kaze onda ide dobro poznato izbegavanje odgovora i kao "pocisti sam svoje dvoriste".To me podseti na 1 emisiju kad je gostovao jedan profesor iz DSS i Biljana Kovacevic Vuco.Covek je rekao njoj:"Ajde samo reci jednom da su nad Srbima pocinjeni zlocini.Imas li snage to da izgovoris"Ona naravno nije rekla.E to je problem takvih ljudi.Sto samo pricaju o jednoj strani i o nicemu drugom.Naravno svi koji misle drugacije su :"Otpadnici rezima Slobodana Mislosevica,primitivni,glupi radikali..... bla bla bla  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Frajlice, prosvetli se malo, nisi svesna kako se izdajes iz koje kuhinje dolazis: malo vatikan, malo rodoljublje, mali klali oni a malo vise oni. Pa jos malo rodoljublja i na kraju leba za tri dinara. Odakle? od onih koji imaju majku im fasisticku.Po ne znam koji put razocarenje da nemas sa kim da pricas.
Kao fol neki pametni, a ono B92 glupi.
Ako, kazi mami i tati kako te shkorpi pohvalio da odlicno pakujes radikalska govna.
A i ti si mi upakovana prekodrinsi komesarski potomak u vojvodjansku uniformu.
Smile To je bar evidentno.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
Frajlice, prosvetli se malo, nisi svesna kako se izdajes iz koje kuhinje dolazis: malo vatikan, malo rodoljublje, mali klali oni a malo vise oni. Pa jos malo rodoljublja i na kraju leba za tri dinara. Odakle? od onih koji imaju majku im fasisticku.Po ne znam koji put razocarenje da nemas sa kim da pricas.
Ako, kazi mami i tati kako te shkorpi pohvalio da odlicno pakujes radikalska govna.

Jel ti citas samo ovu temu ili sve?Cini mi se da citas samo ono sto se tebi svidja  Smile Moraces da nadjes 1 moj post gde sam rekao da je SRS stranka za koju treba glasati.Kad nadjes ja cu ti  Smile a do tada  Smile Evo samo za tebe cu
reci sta mislim o SRS:"Stranka koja prica bajke i cija politika je pogubna za Srbiju.Sire lazni patriotizam i koriste Hag kako bi dobili jeftine politicke poene.Prave se blesavi da su kao bili protiv Slobe kad je prodavao teritorije a u stvari su radili zajedno sa njim.Pricaju o kriminalu a u stvari su cutali i pustali sve kriminalce a sad s... DS-u.Seselj je najveci demagog i sampion u lupetanju gluposti...... Ako hoces mogu satima da pricam o SRS a ti tapsi sam sebi da si me provalio  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Mislim da si uspela da me zamoris. To mogu samo balije, siptari i nedfinisane frajle. Moram da idem da spavam jer sam se ufikso sa 'rezanci s makom'.
Sto se tice nick-a, radio sam tri godine u Libiji. Tamo smo hvatali shkorpione, da bi ih lili u plastiku. Imao sam i ljubimca kojeg nisam dao, jer sam ga hranio insektima a narocito sam voleo kakvom je brzinom hvatao muve u letu. Slucajno kada sam se ucljanjivao, sam koristio ovaj nick. Nikakve veze sa bilo cim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
Mislim da si uspela da me zamoris. To mogu samo balije, siptari i nedfinisane frajle. Moram da idem da spavam jer sam se ufikso sa 'rezanci s makom'.
Sto se tice nick-a, radio sam tri godine u Libiji. Tamo smo hvatali shkorpione, da bi ih lili u plastiku. Imao sam i ljubimca kojeg nisam dao, jer sam ga hranio insektima a narocito sam voleo kakvom je brzinom hvatao muve u letu. Slucajno kada sam se ucljanjivao, sam koristio ovaj nick. Nikakve veze sa bilo cim.
aaaaa....nema pravdanja sad Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat

Vazi.Ajde na spavanje i hvataj muve  Smile Smile Smile Ovo nije tema prepucavanje mene i tebe i necu da idem u off  Smile Ja sam ti par puta postavio konkretna pitanja oko b92 a ti nikad nisi nista odgovorio.Toliko o tebi i tvojoj "inteligenciji"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Da kažem mom pokojnom ocu Srbinu i majci polimađarici kako "pakujem radikalska govna"...sram te bilo, lažni moralisto i ulizico. I ti i ona tvoja možete od ostalih samo da učite elementarne stvari, znanja koja deca stiču sa godinu-dve, a to su iskrenost i poštenje.
Nemaš opravdanja da me vređaš, pa čak ako te i sam Čeda sponzoriše.
Dosta mi je tvojih kvaziliberalnih i kvazidemokratskih postulata...nemaš ti ni ime, ni prezime, ni tradiciju. Samim tim što si opljuvao ovoliko ljudi, uključujući i mene, pljunuo si i na svoje pretke.
Ti si građanin ove zemlje zbog kojeg bi se trebali stideti, zajedno sa radikalima, sps-ovcima i Obrazom. Isti ste, samo drugo pakovanje.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
 Smile
@boro
Koja si ti meni 'konkretna' pitanja posavio? A da ja nisam odgovorio. Prvo treba da znas da pitas. ja se ne secam stvarno ali nije kasno, ovo je forum.
@frajlice
Ti si mala sva u konfliktu.
Kukas na Vatikan (fol katolici), kukas na lopove, izigravas patriotu a mrzis radikale. I pride socijaliste. Ni ja ne volim socijaliste, ali imaju najjaci kadar od svih stranaka.Raplaces se nad nasim stradanijama, a zaboravljas da stradamo zahvaljujuci svojim glupostima vekovima. Drugi su samo koristili sto smo glupi i alavi. I dobili sve a mi nista. Nije stoka koja gine kriva. Njima se kaze: otadzbina, herojstvo ponos itd pa tako crkava ko budala, dok mnogi oko njega drze vlast u rukama i trljaju iste i kazu: e dok je takvih vladacemo jos 500 godina. Da Bog zivi narod. Hajde pope otpremi ga u nebesku i pohvali ga.
Eto za sta ti kukas. Onda lepo izvredjas pa se cudis kada ti ja odgovorim.
Moji stavovi su jasni da jasniji ne mogu biti: Srbija na srpskom prostoru koje je ostao, obavezno bez Siptara, Evropa, razvoj drzave i institucija, zivot a ne imitacija zivota. Zdrava konkurencija u zdravim takmicenjima.
Opet ti ponavljam, marshalka i sestra su akademija nauka za tebe. Mnogo puta se ne slazem, ali imaju devojke veoma jasan i definisan stav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Kragujevac za prestonicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Mozda sam van teme, ali ajde da razjasnimo neke stvari
1) Franjo Tudjman je zlocinac koji je odgovoran za mnogo zivota i bio bi optuzen i osudjen za ratne zlocine u Hagu da nije nazalost preminuo pre vremena. Nazalost je zato sto je izbegao sudjenje i kaznu koju bih voleo da mu je izrecena.
2) Slobodan Milosevic je zlocinac koji je kriv za mnogo zivota, nazalost i za propast srpske drzave tako da je nazalost umro u haskom pritvoru. nazalost je zato sto je umro u haskom pritvoru, a ne na vesalima na sred terazija, sto je zasluzio.
3) U Bratuncu je pocinjen odvratan zlocin za kojeg treba naci krivce i kazniti ih. U tu svrhu ponovo bih uveo smrtnu kaznu
4) U Srebrenici je pocinjen isto tako grozan zlocin, koji je nazalost zbog ozloglasenosti Srbije (zahvaljujuci prethodno pomenutom gospodinu), dobio mnogo vise medijske pompe i samim tim dobio vise na vaznosti. Vinovnike tog zlocina takodjer treba pohvatati i kazniti. Iz tog razloga smatram da bi se i Ratko Mladic trebao pojaviti na sudu da kaze pravu istinu o tome.

Toliko o toj temi!
IP sačuvana
social share
Idemo u rat da se bijete!
 Neki cete da poginete, a neki cemo i da se vratimo!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Vidi se kakvi ljudi se drze zajedno.
Gmazovi koji samo gledaju svoje dupe, prodali bi najrodjenije samo da bi oni bolje ziveli, jebe im se za cast, dostojanstvo, ponos....
I posle kaze da su oni "akademija nauka"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 151 152 154 155 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 18:32:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.